HOROSCOP Duminică, 8 ianuarie – O zi plină de evenimente, care riscă să se termine prost pentru o zodie. Află despre cine este vorba

Luna intră azi în Leu şi aderă la un trigon armonios cu Jupiter din Berbec şi apoi la o opoziţie cu Venus din Vărsător. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de un început de zi dinamic, dar cel puţin în cazul Leilor, s-ar putea ca duminica să nu continue în aceeaşi notă.

31211 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 8 ianuarie – O zi plină de evenimente, care riscă să se termine prost pentru o zodie. Află despre cine este vorba

HOROSCOP Duminică, 8 ianuarie – O zi plină de evenimente, care riscă să se termine prost pentru o zodie. Află despre cine este vorba

HOROSCOP 8 IANUARIE - Berbec

Ai parte azi de momente frumoase alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici, dar dacă ţi-ai făcut planuri şi cu gaşca de prieteni, s-ar putea să constaţi că nu mai ai timp pentru ele. Poate că vei putea să te vezi cu ei, cel puţin o oră, dar s-ar putea să nu mai fii disponibil(ă) pentru tot ceea ce v-aţi propus pentru astăzi. Încearcă să vezi totuşi dacă se poate face ceva.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Taur

Te bucuri astăzi de bună dispoziţie alături de familie, dar trebuie să ţii cont de faptul că cei dragi nu vor fi prea înţelegători dacă te laşi acaparat(ă) de grijile cu privire la locul de muncă sau chiar ajungi pe acolo astăzi. Poate că ai neglijat destul de mult sectorul vieţii de familie sau probabil că este vorba despre alte situaţii care te-au adus la un impas pe care abia l-ai reparat cu cei dragi.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Gemeni

În prima parte a zilei, ai parte de unele discuţii care te animă, care te fac să priveşti cu mai multă încredere spre unele lucruri, dar s-ar putea ca nu toate conversaţiile să se ducă de la acelaşi nivel pe tot parcursul zilei. Mai încolo, este posibil să se ajungă la subiecte destul de sensibile, care scot în evidenţă diferenţe destul de mari în ceea ce priveşte modul în care tu şi ceilalţi gândiţi acum.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Rac

În prima jumătate a zilei, este posibil să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în această perioadă. Pe de altă parte, s-ar putea să ai de-a face şi cu cheltuieli destul de mari, iar unele din ele s-ar putea să nu fi fost programate. Aşadar, există riscul să ajungi într-una din acele situaţii în care iei pe mere şi dai pe pere.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Leu

Ai o perspectivă foarte clară asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta în această perioadă, dar acest lucru nu garantează faptul că ai parte doar de discuţii productive cu cei din jurul tău. Aşadar, cea mai mare provocare pentru tine astăzi este aceea de a încerca să dai dovadă de tact şi diplomaţie, chiar şi atunci când ştii că dreptatea este de partea ta, dar ceilalţi nu par să vadă sau să recunoască asta.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Fecioară

Astrele îşi activează astăzi cel de-al şaselea simţ, astfel că s-ar putea să îţi dai seama cum vor evolua unele situaţii fără să primeşti semnale clare în acest sens. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi situaţii care te iau prin surprindere, în privinţa cărora nu prea ştii ce să faci. Aşadar, este important să rămâi prevăzător(oare), să îţi calculezi bine riscurile înainte să înfrunţi necunoscutul. Altfel, pot apărea unele dezamăgiri foarte mari.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Balanţă

Dacă ţi-ai făcut astăzi planuri cu prietenii, se pare că lucrurile vor merge aşa cum te-ai aşteptat. Problema s-ar putea să o constituie faptul că nu îţi mai rămâne prea mult timp din zi de petrecut momente de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, lucru pentru care s-ar putea ca cei dragi să te taxeze. Aşadar, încearcă să vezi dacă îţi poţi organiza mai bine agenda pentru a mulţumi pe toată lumea.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Scorpion

În cazul în care lucrezi astăzi, nu ai niciun motiv să îţi faci griji în legătură cu randamentul de care dai dovadă. Din acest punct de vedere, s-ar putea să te surprinzi până şi pe tin astăzi. Pe de altă parte, familia s-ar putea să nu fie prea fericită dacă amâni unele planuri făcute cu cei dragi, mai ales în cazul în care nici nu ar fi fost obligatoriu să te prezinţi astăzi la serviciu.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Săgetător

Astăzi vorbeşti cu multă înflăcărare despre lucrurile care îţi plac şi vor exista multe momente în care îţi dai seama că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dar când vine vorba despre alte subiecte, s-ar putea ca discuţiile să nu meargă atât de bine. Mai exact, s-ar putea să apară situaţii în care părerile voastre nu se întâlnesc la mijloc şi se poate ajunge la situaţii tensionate.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Capricorn

S-ar părea că eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu familia în legătură cu cheltuielile pe care le-aţi făcut sau cu cele pe care urmează să le faceţi, dar acest lucru nu înseamnă că eşti acolo unde ţi-ai dorit din punct de vedere financiar. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie de mai multă implicare din partea tuturora pentru a putea face investiţiile pe care vi le-aţi propus în spaţiul locativ sau gospodărie în general.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Vărsător

În prima parte a zilei, ai parte de discuţii foarte productive cu partenerul de viaţă, dar ceva s-ar putea să se schime - şi nu în bine - în a doua parte a zilei. Aşadar, dacă ai ceva urgent şi mai sensibil de tratat cu persoana iubită, alege-ţi momentul cu atenţie. S-ar putea să nu găseşti receptivitatea pe care o doreşti din partea celuilalt după-amiază, când apar deja tot felul de gânduri cu privire la săptămâna viitoare.

HOROSCOP 8 IANUARIE - Peşti

Este posibil să apară azi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, cel mai probabil din unele activităţi extraprofesionale. Pe de altă parte, însă, trebuie să ai grijă şi la odihnă, mai ales dacă ai neglijat acest aspect în ultima perioadă. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi organizează-ţi agenda astfel încât să te bucuri de timpul necesar pentru somn mai mult sau pentru relaxare în general, indiferent de ceea ce implică de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici