HOROSCOP, Duminică, 9 Aprilie. Luna intră în Săgetător. Se preconizează a fi o zi plină de aventuri pentru zodii

Luna se opune lui Venus în Taur, stârnind pasiune şi dorinţă! Însă, luna în Săgetător aduce spiritul aventuros nativilor. Se preconizează o zi plină de peripeţii.

19323 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, Duminică, 9 Aprilie. Luna intră în Săgetător. Se preconizează a fi o zi plină de aventuri pentru zodii

HOROSCOP, Duminică, 9 Aprilie 2023

HOROSCOP 9 Aprilie - Berbec

Luna intră în semnul de foc Săgetător, ceea ce ţi-ar putea aduce oportunităţi interesante! O schimbare importantă în viaţa ta socială poate avea loc pe măsură ce Luna se conectează cu Pluto în Vărsător. Luna se încadrează cu Saturn în Peşti, amintindu-vă să nu faceţi efort excesiv astăzi.

HOROSCOP 9 Aprilie - Taur

Luna din Scorpion se opune lui Venus în zodia ta, Taur, ceea ce ar putea aduce o schimbare interesantă în parteneriatele tale. Luna intră în Săgetător, concentrându-ţi atenţia către bani. În relaţiile voastre au loc discuţii profunde despre resurse.

HOROSCOP 9 Aprilie - Gemeni

Concentrarea ta se îndreaptă către relaţii pe măsură ce luna intră în Săgetător! Poate avea loc o conexiune interesantă. Luna se conectează cu Pluto în Vărsător, care te-ar putea găsi formând o legătură profundă cu cineva. Luna se încadrează cu Saturn în Peşti şi este posibil să stabiliţi limite la locul de muncă sau cu privire la viaţa voastră în ochii publicului.

HOROSCOP 9 Aprilie - Rac

Te poţi simţi deosebit de productiv pe măsură ce luna intră în Săgetător. Se anunţă o zi plină de satisfacţie.

HOROSCOP 9 Aprilie - Leu

Luna intră Săgetător, inspirând o atmosferă distractivă, jovială! O discuţie profundă şi semnificativă poate avea loc pe măsură ce luna se conectează cu Pluto în Vărsător. Este un moment foarte puternic pentru a forma o nouă relaţie.

HOROSCOP 9 Aprilie - Fecioară

Concentrarea ta se îndreaptă către casă şi familie pe măsură ce luna intră în Săgetător. Luna se conectează cu Pluto în Vărsător, inspirând o atmosferă productivă pentru a face schimbări, a finaliza proiecte sau a încerca un nou obicei.

HOROSCOP 9 Aprilie - Balanţă

Luna din Scorpion se opune planetei tale conducătoare Venus din Taur, care te poate găsi luând o decizie importantă în privinţa banilor. Comunicarea devine un mare impuls pe măsură ce luna intră în Săgetător.

HOROSCOP 9 Aprilie - Scorpion

Luna din Scorpion se opune lui Venus din Taur, care poate găsi o relaţie atingând un punct de cotitură important. Luna intră şi în Săgetător, luminând sectorul hărţii tale care guvernează bogăţia şi confortul.

HOROSCOP 9 Aprilie - Săgetător

Luna intră astăzi în zodia ta, Săgetător! Lumea se află pe lungimea ta de undă emoţională şi au loc discuţii profunde şi puternice pe măsură ce luna se conectează cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 9 Aprilie - Capricorn

Luna intră astăzi în Săgetător, încurajându-te să  te odihneşti. Luna se amestecă cu Pluto în Vărsător, care te poate inspira să experimentezi noi moduri de realiza avere. Este posibil să stabiliţi limite în jurul comunicării, pe măsură ce Luna se încadrează cu Saturn în Peşti.

HOROSCOP 9 Aprilie - Vărsător

Luna intră astăzi în Săgetător, inspirând o atmosferă aglomerată în viaţa ta socială. Luna se amestecă cu Pluto, care se află acum în zodia voastră, Vărsător, găsindu-vă conectarea cu un grup de oameni cu care puteţi face schimbări puternice în lume.

HOROSCOP 9 Aprilie - Peşti

Luna din Scorpion se amestecă cu planeta voastră conducătoare Neptun , ceea ce vă aduce un plus de romantism în relaţie.Luna intră în Săgetător, luminând sectorul hărţii tale care îţi guvernează cariera şi îţi asumi responsabilităţi importante pe parcursul zilei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici