HOROSCOP Joi, 11 august. Venus intră în Leu. Zodiile, mai încrezătoare în forţele proprii

Venus ajunge azi în semnul Leului, pe care îl parcurge până pe 5 septembrie. Cu ocazia acestui tranzit, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de mai multă popularitate şi încredere în propria persoană.

16907 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 11 august. Venus intră în Leu. Zodiile, mai încrezătoare în forţele proprii

HOROSCOP 11 august - Berbec

Venus îşi face astăzi loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că, în următoarele săptămâni, relaţia cu persoana iubită şi/ sau cei mici constituie o prioritate pentru tine. În cazul în care eşti single, s-ar putea să întâlneşti pe cineva care îţi animă interesul şi cu care ai multe lucruri în comun. De asemenea, este o perioadă bună în care să te ocupi de hobby-urile tale, să te laşi inspirat(ă) de lucrurile şi oamenii care-ţi aduc satisfacţii. În astfel de momente, poţi da naştere unor idei sau experienţe minunate de care îţi aminteşti cu drag.

HOROSCOP 11 august - Taur

Venus poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că, în săptămânile care urmează, este indicat să petreci mai mult timp cu cei dragi, să investeşti mai mult timp în relaţia cu rudele, dar mai ales cu familia extinsă. S-ar putea să nu mai fie chiar atât de evidente diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi ei, astfel că poţi avea unele discuţii constructive cu aceştia, în care ajungeţi la un consens cu privire la unele subiecte pe care le-aţi evitat multă vreme de teama tensiunilor. De asemenea, este un moment bun pentru amenajarea locuinţei.

HOROSCOP 11 august - Gemeni

Venus progresează pe parcursul acestei zile în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce te ajută să interacţionezi mai bine cu cei din jurul tău. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a atrage reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei cu care intri în vorbă la serviciu, dar şi după orele de program. Pe parcursul acestui tranzit, se creează un context astral bun pentru nativii(ele) care desfăşoară negocieri în vederea încheierii unui parteneriat, de exemplu. Laşi o impresie bună şi atragi persoane care au o energie similară ţie, ceea ce te ajută să evoluezi şi tu.

HOROSCOP 11 august - Rac

Venus îşi face astăzi loc în casa banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să te întâlneşti cu multe oportunităţi financiare în săptămânile care vor urma. Ai putea avea, de exemplu, şansa de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica o parte din economiile făcute în ultima perioadă prin intermediul unor investiţii. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de ponturi care te aduc mai aproape de o astfel de şansă ori de relaţii care îţi deschid drumul către iniţiative fructoase. Oricare ar fi situaţia, cert este că te îndrepţi într-o direcţia extrem de bună.

HOROSCOP 11 august - Leu

Venus ajunge azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de încredere în propria persoană, de energie şi de lejeritate în exprimare. Nu îţi este greu să atragi atenţie de obicei, dar pe parcursul acestui tranzit, s-ar putea să îţi fie chiar mai uşor să te impui al serviciu decât de obicei. De aceeaşi influenţă pari să dai dovadă şi în plan personal, acolo nu este nevoie de eforturi prea mari din partea ta pentru a te bucura de relaţii armonioase alături de cei dragi. Iar în cazul în care eşti single, atragi atenţia mai multor admiratori(are).

HOROSCOP 11 august - Fecioară

Venus îşi face astăzi loc în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce arată că trebuie să te concentrezi în această perioadă pe dobândirea unui echilibru mental şi emoţional stabil, mai ales dacă ai trecut printr-o despărţire, de exemplu, sau alte evenimente care şi-au lăsat amprenta asupra ta. În cazul altor nativi(e), acest tranzit poate redeschide capitole pe care le credeau închise definitiv, astfel că au şansa fie să reia o relaţie mai vechie, fie să îi pună punct o dată pentru totdeauna. Cu alte cuvinte, există situaţii în care trecutul lor s-ar putea să se insinueze în prezent.

HOROSCOP 11 august - Balanţă

Venus ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, motiv pentru care vei vedea progrese semnificate în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi, care sunt deja în derulare şi/ sau pe care urmează să le implementezi în perioada care urmează. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de persoane noi pe care le cunoşti în următoarele săptămâni. Vei descoperi că te leagă de ele mai multe lucruri decât te-ai aşteptat, că ai tot felul de idealuri şi viziuni în comun cu aceşti noi prieteni.

HOROSCOP 11 august - Scorpion

Venus poposeşte astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să observi în următoarele săptămâni o apropiere de superiori, o îmbunătăţire în ceea ce priveşte modul în care eşti perceput(ă) în plan profesional, dar şi în comunitate. În alte cazuri, acest tranzit ar putea semnala faptul că nativii(ele) acestui semn s-ar putea îndrăgosti de o persoană care se află pe o treaptă superioară în plan social şi/ sau profesional. Încearcă să vezi dacă este indicat să îţi urmezi sentimentale, dacă nu cumva ar fi mai bine să le laşi să fiarbă la foc mic o vreme.

HOROSCOP 11 august - Săgetător

Venus îşi face loc azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că, în săptămânile care urmează, se pregăteşte un context astral bun pentru nativii(ele) care urmează să susţină un examen, să plece într-o deplasare în interes profesional ori în concediu sau să rezolve chestiuni de ordin birocratic. Mai mult, oricare din această experienţă s-ar putea să le ofere lecţii de viaţă care le vor fi extrem de utile pe viitor. În cazul în care eşti într-o relaţie la distanţă, s-ar putea să apară mai curând decât credeai momentul (re)vederii cu partenerul.

HOROSCOP 11 august - Capricorn

Venus îşi face azi apariţia în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care se deschide un context foarte bun pentru colaborări, dar şi pentru investiţii pe care le faci cu partenerul de viaţă din fonduri comune, de exemplu. Preţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte modul în care ar fi cel mai bine să gestionaţi resursele avute împreună, iar din acest motiv, nu se constată dezechilibre în raportul de forţe. Dacă ele există, totuşi, s-ar putea să observi o ameliorare în ceea ce le priveşte în săptămânile care vor urma.

HOROSCOP 11 august - Vărsător

Venus îşi face azi intrarea în casa relaţiilor din horoscopul tău general, astfel că o prioritate pentru tine în următoarele săptămâni ar trebui să fie relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară în peisaj cineva cu care simţi că rezonezi, cu care crezi că ai putea construi ceva stabil în perioada care urmează. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de relaţii la început care devin serioase. Oricare ar fi situaţia, este clar că evoluează lucrurile în plan relaţional, fie el profesional sau personal.

HOROSCOP 11 august - Peşti

Venus pătrunde astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că vei observa unele îmbunătăţiri în ceea ce priveşte nivelul tău de energie şi de randament. De asemenea, atmosfera de la locul de muncă este una mai calmă, iar în raport cu colegii de serviciu mai dificili, vei constata faptul că reuşiţi să comunicaţi mai uşor unul cu celălalt. În alte cazuri, acest tranzit ar putea semnala faptul că nativii(ele) acestui semn încep să dezvolte sentimente pentru o persoană care se situează pe o treaptă inferioară din punct de vedere profesional şi/ sau al categoriei sociale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici