HOROSCOP Joi, 18 Mai. Soarele se conectează cu Neptun: imaginaţia zodiilor este stimulată

Soarele din Taur se amestecă cu Neptun din Peşti, iar imaginaţia este stimulată. Ne putem simţi deosebit de sentimentali sau dornici să ne asumăm un risc!

16777 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 18 Mai. Soarele se conectează cu Neptun: imaginaţia zodiilor este stimulată

HOROSCOP 18 MAI 2023

HOROSCOP 18 MAI - Berbec

Soarele din Taur se conectează cu Neptun din Peşti, ceea ce ar putea însemna că o mare dorinţă a ta se împlineşte! De asemenea, s-ar putea să vă conectaţi cu intuiţia într-un mod profund şi semnificativ în acest moment.

HOROSCOP 18 MAI - Taur

Soarele este în zodia ta, Taur, iar astăzi se aliniază cu visătorul Neptun în Peşti. O dorinţă se poate împlini! S-ar putea forma, de asemenea, conexiuni sociale interesante; acesta este un moment minunat pentru a face o comunitate.

HOROSCOP 18 MAI - Gemeni

Soarele din Taur te încurajează să te conectezi cu intuiţia ta, iar astăzi se amestecă cu Peştii din Neptun visători, care te-ar putea găsi face ceva interesant în carieră sau în eforturile tale creative.

HOROSCOP 18 MAI - Rac

Soarele din Taur luminează sectorul de prietenie al hărţii tale şi s-ar putea să te conectezi cu prietenii tăi mai vechi, în timp ce soarele se aliniază cu Neptun în Peşti.

HOROSCOP 18 MAI - Leu

Soarele din Taur te poate găsi concentrat pe cariera ta şi, pe măsură ce luna se amestecă cu Neptun în Peşti, s-ar putea să câştigi o oarecare recunoaştere şi sprijin. Curge o atmosferă de generozitate şi creativitate.

HOROSCOP 18 MAI - Fecioară

Soarele din Taur se conectează cu Neptun visător din zodia opusă Peşti, inspirând o atmosferă relaxantă şi deschisă la inimă în relaţiile voastre! Pot apărea oportunităţi neaşteptate pe măsură ce luna întâlneşte Uranus în Taur.

HOROSCOP 18 MAI - Balanţă

Soarele din Taur se aliniază cu Neptun din Peşti, inspirând o atmosferă creativă şi productivă. O eliberare emoţională surprinzătoare poate avea loc pe măsură ce luna îl întâlneşte pe Uranus în Taur.

HOROSCOP 18 MAI - Scorpion

Soarele se află în zodia ta opusă Taur, luminând sectorul relaţional al diagramei tale. Soarele se amestecă cu visătorul Neptun în Peşti, care ar putea să spună pas la romantism şi să aducă o explozie de inspiraţie creativă colaboratorilor săi.

HOROSCOP 18 MAI - Săgetător

Soarele din Taur se aliniază cu Neptun din Peşti, inspirând o atmosferă plină de compasiune şi înţelegere. Starea de spirit de azi este conformă cu interacţiunile pe care le aveţi cu cei din jur.

HOROSCOP 18 MAI - Capricorn

Soarele din Taur se conectează astăzi cu Neptun din Peşti, inspirând o atmosferă plină de compasiune. Această aliniere poate fi de bun augur pentru comunicare şi înţelegere.

HOROSCOP 18 MAI - Vărsător

Soarele din Taur se aliniază cu Neptun din Peşti, care te-ar putea găsi într-o dispoziţie darnică. Curge o energie a abundenţei şi a creativităţii. Luna se întâlneşte şi în Taur cu planeta ta conducătoare, Uranus, şi s-ar putea să faci o schimbare acasă.

HOROSCOP 18 MAI - Peşti

Soarele din Taur se conectează cu planeta  dominantă Neptun în Peşti. Această aliniere poate inspira o atmosferă foarte înţelegătoare şi plină de compasiune în jurul comunicării. S-ar putea să înveţi ceva special astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici