HOROSCOP Joi, 22 decembrie – Ziua începe cu dificultăţi pentru patru zodii. Una din ele se redresează pe parcursul zilei

Soarele din Capricorn îi lansează un careu tensionat de dimineaţă lui Jupiter din Berbec, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea să aibă un început de zi în care socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Lucrurile revin cât de cât la normal după-amiază când Venus din Capricorn face un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, prilej cu care Capricornii şi celalalte semne de Pământ (Taur, Fecioară) reuşesc să se redreseze şi să îşi ducă la bun sfârşit planurile.

33404 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 22 decembrie – Ziua începe cu dificultăţi pentru patru zodii. Una din ele se redresează pe parcursul zilei

HOROSCOP Joi, 22 decembrie – Ziua începe cu dificultăţi pentru patru zodii. Una din ele se redresează pe parcursul zilei

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Berbec

Este posibil să apară azi unele tensiuni între tine şi un superior. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o discuţie în contradictoriu în raport cu cineva din familie, o figură de autoritate din cercul tău de apropiaţi. Încearcă să vezi dacă nu cumva ceva din comportamentul tău a deschis cutia pandorei. În a doua parte a zilei, vin veşti bune din sectorul profesional şi cel financiar. Mai exact, este vorba de faptul că s-ar putea să te intersectezi cu o oportunitate de suplimentare a bugetului sau de a economisi unele sume după cumpărarea cadourilor.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Taur

Este posibil să nu fii în cea mai bună stare de spirit astăzi. Poate că este vorba de supărări mai vechi care dau pe dinafară din cauza unui motiv prea puţin întemeiat. Sau poate că se întâmplă ceva astăzi care te nemulţumeşte sau îţi dă motive de îngrijorare. În a doua jumătate a zilei, dispoziţia ta începe să se schimbe în bine. Observi probabil că sunt unele lucruri pe care nu ai cum să le schimbi, că în privinţa lor, nu poţi decât să accepţi ceea ce s-a întâmplat şi să găseşti o cale de a merge cumva mai departe.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Gemeni

Unele planuri pe care ţi le-ai făcut - cu privire la sărbătorile de iarnă sau de Revelion - s-ar putea să nu meargă aşa cum ţi-ai fi dorit, astfel că nu-i de mirare dacă te gândeşti intens la acest aspect sau chiar îţi faci griji în legătură cu modul în care se vor materializa. Familia te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoţional, dar rămâne totuşi un sentiment de teamă cu privire la ce s-ar putea întâmpla dacă lucrurile nu merg cum le-ai planificat. Încearcă să pui binele în faţă şi vei vedea că totul va ieşi ca la carte.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Rac

S-ar putea să se nască azi tensiuni între tine şi colegii de muncă, cel mai probabil din cauza faptului că cineva îşi arogă merite pe care nu le are. Aşadar, există indicii cum că raportul de forţe dintre voi s-a cam dezechilibrat în ultima vreme. Caută să porţi o discuţie deschisă pe marginea acestui subiect, să spui ceea ce te deranjează. În a doua parte a zilei, s-ar putea să definitivezi planurile pe care le-ai făcut cu cei dragi şi cu prietenii de sărbători. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce le priveşte, iar acest lucru se vede.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Leu

Este posibil să ai parte de o zi destul de dificilă astăzi în plan profesional. Poate că volumul de sarcini este mai mare decât de obicei sau ai parte de treburi mai dificile decât cele cu care eşti obişnuit(ă). În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un termen-limită mai redus. În a doua parte a zilei, s-ar putea să primeşti o primă de sărbători la serviciu sau apare oportunitatea de a te alătura unui proiect suplimentar la locul de muncă. Acest lucru te ajută să te organizezi, mai ales că miza este un plus la bugetul de sărbători.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Fecioară

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi cei dragi, cel mai probabil pentru că nu vă cunoaşteţi dorinţele şi nevoile personale prea bine. Aşadar, problemele s-ar putea să aibă legătură cu lipsa de dialog între voi, cu faptul că nu aţi fost pe deplin sinceri cu ceea ce simţiţi faţă de ceilalţi. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea să intri în dispoziţia necesară pentru a purta o discuţie constructivă pe această temă. Ţi-e mai uşor decât de obicei să te pui în bocancii celor dragi şi să vezi anumite lucruri din punctul lor de vedere.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Balanţă

Nici tu nu te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de un climat liniştit în plan familial. Apar tot felul de nemulţumiri în raport cu partenerul de viaţă, dar se remarcă faptul că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu unele chestiuni de ordin casnic sau domestic care necesită o intervenţie rapidă din partea amândurora. În a doua parte a zilei, astrele te ajută să fii mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite vocea interioară, iar astfel îţi dai seama ce este de făcut pentru a ajunge la consensul de care aveţi atâta nevoie.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Scorpion

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să comunici cu unii colegi de muncă. Aveţi păreri diferite despre anumite lucruri şi personalităţi suficient de puternice încât să ajungeţi cu greu la un consens în legătură cu ceea ce trebuie făcut. Problemele încep să apară atunci când succesul proiectului de care vă ocupaţi depinde de felul în care reuşiţi să colaboraţi, să ajungeţi la un compromis. Veşti mai bune vin în a doua parte a zilei, când reuşeşti să pui la punct ultimele detalii ale planurilor de sărbători împreună cu partenerul de viaţă. Se vede că vă doriţi amândoi aceleaşi lucruri.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Săgetător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să te afli într-un impas astăzi. Poate că nu ai apucat să achiziţionezi la timp cadourile de sărbători pentru cei dragi sau poate că ai achiziţionat mai multe lucruri decât ai avut în plan. În plan profesional, însă, lucrurile merg destul de bine. Apropierea Crăciunului te motivează să nu laşi anumite treburi nerezolvate, astfel că s-ar putea să tragi în această după-amiază destul de tare pentru a le pune la punct. În felul acesta, perioada dintre sărbători şi Revelion nu va fi una prea aglomerată şi nu vei avea parte de sarcini restante.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Capricorn

Este posibil să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi o persoană din familie. Ceva din climatul astral de astăzi face mai evidente decât de obicei diferenţele de personalitate şi/ sau de mentalitate între voi, astfel că un motiv aparent minor poate conduce la un adevărat conflict între voi. Vestea bună este aceea că atmosfera de acasă se schimbă în bine începând cu a doua parte a zilei. Îţi dai seama ce contează cu adevărat şi că, în privinţa unor lucruri, nu prea ai de ales decât să dai dovadă de mai multă înţelegere şi un plus de toleranţă.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Vărsător

S-ar putea să afli astăzi unele lucruri care te pun pe gânduri sau chiar te îngrijorează de-a dreptul, dar încearcă să nu le laşi să te afecteze prea tare. Situaţia s-ar putea să se schimbe în a doua parte a zilei, iar dacă iei decizii sub imperiul lucrurilor pe care le simţi acum, există posibilitatea să regreţi unele lucruri. În a doua parte a zilei, dispoziţia ta s-ar putea să se schimbe în bine, iar acest lucru poate să depindă şi de atmosfera liniştită de acasă, care te încurajează să te concentrezi la partea plină a paharului din această perioadă.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE - Peşti

Unele planuri pe care ţi le-ai făcut pentru sărbătorile din acest an s-ar putea să nu coincidă cu bugetul de care dispui, iar din acest motiv, s-ar putea să te confrunţi cu nişte lipsuri sau cu situaţii în care trebuie să apelezi la economii pentru a finaliza unele proiecte pentru zilele care urmează. În a doua parte a zilei, s-ar putea să ai parte de ajutor din partea partenerului de viaţă pentru a pune la punct ultimele detalii pentru sărbători. Aveţi idei similare despre ceea ce vă doriţi, ceea ce face colaborarea dintre voi extrem de uşoară şi foarte fructuoasă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici