HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Lună Plină în Gemeni. Aceste discuţii schimbă totul

Luna Plină de azi se formează în semnul Gemenilor, indiciu cum că zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea să aibă azi parte de unele discuţii care schimbă totul.

4909 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Lună Plină în Gemeni. Aceste discuţii schimbă totul

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Lună Plină în Gemeni. Aceste discuţii schimbă totul

 

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Berbec
Luna Plină de astăzi se manifestă plenar pe axa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai parte de multe discuţii cu cei din jur în a doua parte a săptămânii. Unele din ele s-ar putea să meargă bine, să pună în mişcare unele lucruri sau să conducă o situaţie existentă deja către un nou capitol, către ceva palpabil, dar în alte situaţii, s-ar putea să nu stârnească decât dezbateri sau chiar certuri. Aşadar, este important să ai grijă cum evoluează conversaţiile pe care le ai în această perioadă. Altfel, s-ar putea să apară tensiuni.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Taur
Luna Plină de azi se formează pe axa finanţelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care astrele îţi solicită atenţia în sectorul financiar. Dacă ai făcut unele investiţii de curent, acesta s-ar putea să fie momentul în care observi dacă au fost inspirate sau dacă ar mai fi trebuit să aştepţi puţin în ceea ce le privea. Pe de altă parte, este un moment bun în care să te gândeşti la modul în care îţi gestionezi veniturile şi să vezi dacă atitudinea ta este cea mai bună. S-ar putea să fie vorba de unele ajustări în perioada care va urma.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Gemeni
Luna Plină de astăzi ocupă semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că te bucuri la mijloc de săptămână de un plus de energie şi încredere în propria persoană. Pe de altă parte, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi acest avânt, acest entuziasm pe care ţi-l insuflă astrele. Există riscul să îţi disipezi forţele în mai multe direcţii fără a reuşi să obţii mare lucru, iar din această cauză, trebuie să-ţi setezi obiective clare, pe care să le poţi atinge până la finalul zilei sau, cel mult, al săptămânii. Altfel, nu vei observa vreo schimbare prea mare în bine.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Rac

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce te poate face mai alert(ă) la mesajele pe care le primeşti din subconştient. Cu alte cuvinte, s-ar putea să percepi mai uşor ceea ce îţi spune intuiţia, să îţi dai seama mai repede de unele lucruri. Pe de altă parte, s-ar putea să ai tendinţa în anumite situaţii de a pune răul în faţă, de a-ţi ocupa mintea cu gânduri care nu sunt tocmai pozitive. Aşadar, trebuie să îţi găseşti un echilibru, să îţi conservi avântul pentru lucruri care chiar contează pentru tine acum.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Leu

Luna Plină de astăzi se formează în casa planurilor de viitor din astrograma ta solară, indiciu cum că proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi s-ar putea să înregistreze unele progrese pe parcursul acestei zile şi al celor care vor urma. Pe de altă parte, trebuie să îţi faci timp şi pentru tine şi cei dragi, să nu trăieşti doar pentru lucrurile care vor deveni realitate abia mai târziu. În caz contrar, există riscul să îţi pară rău, să apară unele regrete şi să nu te poţi bucura pe deplin de ce ai reuşit să obţii.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Fecioară
Luna Plină de azi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei observa schimbări cât de curând, în doar câteva zile, cu privire la parcursul tău la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău de activitate. Îţi dai seama că eforturile tale nu au fost în zadar, că lucrurile s-au mişcat între timp. Pe de altă parte, trebuie să ţinteşti mereu la un echilibru în raport cu sectorul casnic şi/ sau cel domestic. Trebuie să îţi găseşti timp pentru toate, să te asiguri că acorzi ambelor sectoare de viaţă suficient din timpul şi energia ta.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Balanţă
Luna Plină de azi se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, pot apărea schimbări la nivelul unor chestiuni birocratice de care te ocupi, la nivelul unor deplasări pe care le vei face cât de curând. Ar fi indicat ca în acest rest de săptămână să nu intri în dezbateri, mai ales dacă vizează subiecte de discuţie în raport de care nu poţi da dovadă de flexibilitate. S-ar putea să se ajungă la un conflict şi să nu ai decât de pierdut dacă nu laşi de la tine în anumite privinţe.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Scorpion
Luna Plină de azi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că printre priorităţile tale se numără şi parteneriatele sau colaborările în care eşti implicat(ă). Acest eveniment astral ar putea duce la apogeu unele dezechilibre în raportul de forţe între tine şi ceilalţi sau poate că apar discuţii în contradictoriu cu privire la unele investiţii. Pe de altă parte, lucrurile pot reveni la normal mai repede decât de obicei dacă înţelegi faptul că, în anumite privinţe, trebuie să renunţi la orgoliu şi să ajungi la un compromis cu cei de lângă tine.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Săgetător

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, iar acest lucru ar putea însemna faptul că trebuie să te implici mai mult în relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Per ansamblu, lucrurile merg bine între voi, dar există şi tensiuni în raport cu unele subiecte de discuţii care ar trebui să fie aplanate într-o formă sau alta. Poate că ar ajuta dacă ai încerca să vezi lucrurişe din perspectiva celuilalt. S-ar putea să vezi că intenţiile sale nu diferă atât de mult de cele pe care le ai tu.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Capricorn
Luna Plină de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că aceste domenii de viaţă se numără printre ariile tale de interes în ultima perioadă. Nu ai dus lipsă de energie şi de un randament crescut în această perioadă, dar în acelaşi timp, acest eveniment astral caută să îţi aducă aminte de faptul că trebuie să ai grijă şi de tine. Ai depus foarte multe eforturi în această perioadă şi trebuie să îţi iei un moment de respiro, de decuplare de la stresul cotidian cu care ai avut de-a face în ultima perioadă.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Vărsător
Luna Plină de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să observi unele schimbări în bine la nivelul relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi unele situaţii în care nu te poţi concentra exclusiv pe dorinţele şi nevoile lor. Există riscul să înţeleagă greşit lucrurile, dar trebuie să îi faci să înţeleagă faptul că, pe termen lung, vor înţelege dacă ai făcut unele compromisuri acum. Este nevoie de comunicare deschisă, fără să ocoleşti subiectele care sunt mai sensibile.

HOROSCOP Joi, 8 decembrie – Peşti
Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru ar putea însemna că o bună parte din timpul şi energia ta se îndreaptă către contextul vieţii domestice. Este drept că există multe lucruri care necesită implicare din partea ta pe acest plan, dar în acelaşi timp, nu îţi neglija atribuţiunile de la serviciu. Încearcă să găseşti un echilibru între cele două domenii de viaţă şi vei vedea că lucrurile se vor aşeza bine pentru tine. În fond, provocarea acestui eveniment astral pentru tine este aceea de a fi eficient(ă) cu timpul tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gemeni,
horoscop

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici