HOROSCOP Joi, 9 februarie. Aceste zodii obţin tot ceea ce îşi doresc. Sunt capabile de orice efort pentru asta

Înainte să intre în Balanţă, Luna din Fecioară îi lansează un trigon armonios lui Pluto din Capricorn, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt gata de orice efort pentru a obţine ceea ce îşi doresc.

35057 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 9 februarie. Aceste zodii obţin tot ceea ce îşi doresc. Sunt capabile de orice efort pentru asta

HOROSCOP 9 Februarie - Berbec

Din punct de vedere profesional, ai parte azi de o zi productivă, în care dai dovadă de un nivel extrem de ridicat de randament. Aşadar, nu trebuie să îţi faci grijă dacă ai de rezolvat doar sarcini complexe, care implică o investiţie mare de timp şi atenţie din partea ta. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej cu care se recomandă să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă. Gândeşte-te care ar fi activităţile pe care v-aţi dorit să le faceţi de mult şi include-le în programul de azi.

HOROSCOP 9 Februarie - Taur

În cazul în care ai trecut recent prin probleme în familie sau doar ai avut parte de o perioadă mai tensionată în raport cu cei dragi, află că lucrurile vor reveni la normal de azi începând. Te-ai ales cu unele lecţii foarte importante de pe urma acestei experienţe şi ţi-ai dat seama că unele comportamente pe care le-ai abordat în raport cu cei dragi ar trebui schimbate. Începând din a doua parte a zilei, Luna se mişcă prin casa muncii din horoscopul tău solar, astfel că dacă ai sarcini restante de peste zi, vei reuşi totuşi să le finalizezi azi.

HOROSCOP 9 Februarie - Gemeni

Comunicarea este punctul tău forte astăzi, iar cel mai bine te înţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi chiar dacă mai apar diferenţe de opinie, ştiţi cum să le gestionaţi în avantajul vostru. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să îţi faci planuri cu cei după programul de la serviciu. Poate că ţi-au dat recent un indiciu în legătură cu ceea ce şi-ar dori să facă sau să viziteze.

HOROSCOP 9 Februarie - Rac

Este posibil să apară azi unele oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de activităţi în sectoare cu care cochetează doar din când în când. Sau poate că apar unele proiecte în domeniul tău principal de lucru, dar după programul de la serviciu. În a doua jumătate a zilei, vine vremea să te concentrezi şi pe familie, căci Luna îşi face loc în această casă din astrograma ta solară. Sau poate că îţi găseşti în final timpul pentru a te ocupa de unele îndatoriri casnice amânate.

HOROSCOP 9 Februarie - Leu

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, iar acest lucru se vede mai ales din modul în care abordezi lucrurile la serviciu, dar şi-n viaţa personală. În plus, această dispoziţie te ajută să dai dovadă de o mai mare deschidere în planul vieţii de cuplu şi/ sau în relaţia cu familia. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să faci mai uşor faţă unor interlocutori de acasă ori de la locul de muncă. Ştii exact cum, ce şi când anume să spui pentru a obţine reacţia dorită.

HOROSCOP 9 Februarie - Fecioară

În cazul în care te-ai confruntat cu tensiuni în viaţa de familie, vei vedea o ameliorare destul de mare pe acest plan, dar caută să vezi dacă este ceva de învăţat de pe urma acestei experienţe. Poate că ar trebui să abordezi altfel anumite lucruri pe viitor. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că se anunţă rost de oportunităţi financiare de la care nu trebuie să dai înapoi. Pe de altă parte, este important să le alegi pe cele care ţi-ar putea aduce beneficii pe termen mai lung.

HOROSCOP 9 Februarie - Balanţă

Pentru tine, ziua de azi este una a introspecţiei, în care faci pace cu unele momente din trecut sau cu unele situaţii în care nu te-ai simţit în largul tău. Este de înţeles aşadar dacă, cel puţin într-o parte a acestei zile, simţi mai degrabă nevoia de a te bucura de propria companie decât a celor din jurul tău. De la prânz încolo, Luna se mişcă prin semnul naşterii tale, ceea ce face să te bucuri de mai multă încredere în tine şi de energie. Aşadar, s-ar părea că ţi-a prins bine introspecţia de dimineaţă, că ţi-ai lămurit unele neclarităţi.

HOROSCOP 9 Februarie - Scorpion

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional sau într-un proiect cu prietenii, astăzi s-ar putea să apară primele progrese în direcţia celui mai apropiat obiectiv pe care vi l-aţi setat. Dacă sunteţi încă doar la faza de proiect, s-ar putea să se vehiculeze nişte idei extrem de bune, care se vor materializa destul de curând. În a doua parte a zilei, Luna începe să se mişte prin casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că o astfel de zi are totuşi un efect asupra ta, că ai nevoie de mai multă odihnă decât de obicei, în alte condiţii.

HOROSCOP 9 Februarie - Săgetător

S-ar putea să te întâlneşti azi cu unele oportunităţi de ordin financiar la serviciu. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, de exemplu, de un proiect la serviciu, dar care se plăteşte mai bine decât activităţile obişnuite. În alte situaţii, s-ar putea ca unul dintre superiori să vină cu oferta de a te implica într-un proiect după orele de program. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa proiectelor din horoscopul tău solar, astfel că după-amiaza acestei zile te surprinde ocuându-te de tot felul de lucruri sau făcând planuri în legătură cu unele activităţi.

HOROSCOP 9 Februarie - Capricorn

Astrele îţi activează astăzi cel de-al şaselea simţ. Din acest motiv, s-ar putea să ai parte de coincidenţe care nu sunt, de fapt, coincidenţe, de situaţii care încearcă să îţi transmită un mesaj anumite cu privire la anumite acţiuni sau persoane. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să apară unele oportunităţi de a fi observat(ă) în plan profesional de persoanele care trebuie. Acest lucru s-ar putea să vină la pachet cu unele beneficii mai târziu dacă vei investi în aceste relaţii, dacă le vei consolida mai târziu.

HOROSCOP 9 Februarie - Vărsător

S-ar putea să atingi astăzi unele obiective foarte importante în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă). Poate că primeşti un sfat valoros din partea cuiva apropiat sau poate că îţi dă o mână de ajutor cineva care crede în tine şi în visurile tale. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să îţi faci o idee mai clară despre ceea ce vrei să faci pe viitor, despre cum ar fi cel mai bine să abordezi unele situaţii care au influenţă pe termen mai lung.

HOROSCOP 9 Februarie - Peşti

Te bucuri de o zi productivă la locul de muncă, iar acest lucru nu trece neobservat de către superiori sau de alte persoane din anturajul tău profesional, care te pot ajuta să îţi pui mai bine în valoare abilităţile pe mai departe. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că vor apărea cât de curând şi profiturile. Trebuie doar să fii pregătit(ă) să renunţi la orgoliu în anumite circumstanţe, căci trebuie să ajungi la un consens cu cei cu care lucrezi în privinţa unor aspecte importante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici