HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Aceste zodii se ridică deasupra aşteptărilor. Nu le sperie niciun obstacol

La început de săptămână, Soarele din Săgetător aderă la un sextil armonios cu Saturn din Vărsător, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) se ridică la înălţimea celor mai exigente aşteptări. În plus, colaborează foarte bine împreună.

24632 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Aceste zodii se ridică deasupra aşteptărilor. Nu le sperie niciun obstacol

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Aceste zodii se ridică deasupra aşteptărilor. Nu le sperie niciun obstacol

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Berbec 

 
Se anunţă un început de săptămână perfect pentru nativii(ele) care au de rezolvat treburi birocratice în legătură cu un proiect în care sunt implicaţi(te) sau pe care-l coordonează în această perioadă. De asemenea, se arată o zi propice pentru cei(le) care sunt într-o delegaţie sau urmează să plece într-o călătorie. Nu este exclus să primeşti un sfat important de la un prieten sau de la un colaborator. Te ajută foarte mult să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, să primeşti critici constructive în legătură cu iniţiativele pe care le-ai luat în ultima vreme. În felul aceasta, erorile nu reprezintă un risc.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Taur 

S-ar putea să ai parte de un început de săptămână plin la locul de muncă. Pe de altă parte, s-ar putea să te mobilizezi destul de repede, lucru cărora nu le vine prea uşor multor persoane. Aşadar, laşi impresia că eşti în controlul lucrurilor, că se poate baza pe tine în orice circumstanţă. În raport cu colegii de muncă, s-ar părea că există echilibru la nivelul relaţiilor de putere. Din acest motiv, nu este nevoie să îţi faci griji că şi-ar putea aroga drepturi pe care nu le au. Dă dovadă de asertivitate şi nu va merge nimeni prea departe.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Gemeni 

Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care crezi. Acest lucru vă ajută să ajungeţi la un consens în privinţa chestiunilor de care nu v-aţi apucat pentru că nu aţi reuşit să găsiţi un numitor comun. Pe de altă parte, s-ar putea să existe situaţii în care ar ajuta dacă ţi-ai exprima punctul de vedere, mai ales dacă este diferit de cel al majorităţii. În felul acesta, puteţi privi anumite contexte de interes comun din mai multe unghiuri şi să ajungeţi la cel mai bun plan de acţiune pentru situaţia dată.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Rac 

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un plus de randament la locul de muncă, deşi este luni. Mai mult decât atât, rezişti foarte bine la stres şi la efort fizic, astfel că este recomandat astăzi să te ocupi de sarcinile cele mai dificile de pe agenda acestei săptămâni. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont şi de tine, să mai iei o pauză din când în când. Ai putea fi tentat(ă) să tragi de tine prea tare, să pui prea multă presiune pe tine. Echilibrul este cel mai bun aliat al tău în astfel de momente.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Leu

 
Se anunţă un început de săptămână ideal pentru nativii(ele) care au o afacere de suflet cu partenerul de viaţă sau cineva apropiat, de exemplu. Sunteţi amândoi inspiraţi şi veţi găsi tot felul de soluţii creative la situaţiile cu care vă întâlniţi în plan profesional. De asemenea, se prefigurează momente frumoase pentru cei(le) care decid să îşi petreacă azi timpul liber împreună cu persoana iubită şi/ sau copiii. În cazul în care eşti single, nu este exclus să primeşti unele semnale de interes din partea acelui cineva de care eşti interesat(ă). Din câte se pare, sentimentele sunt reciproce şi lucrurile evoluează.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Fecioară 

În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea ca astăzi să se desfăşoare în ritm accelerat, să vezi mai multe progrese decât te-ai aşteptat până la finalul zilei. De asemenea, această zi este ideală pentru nativii(ele) care au decis să se ocupe de mici treburi gospodăreşti împreună cu familia sau de unii(ele) singuri(e). Ştii exact ce vrei să faci şi nu-ţi lipseşte dispoziţia necesară pentru ce urmează. Pe de altă parte, este indicat să ceri ajutor dacă apar încurcături sau este vorba de ceva care nu te priveşte doar pe tine, ci şi pe ceilalţi.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Balanţă 

Te bucuri astăzi de o doză dublă de creativitate din partea astrelor, astfel că ar fi cel mai indicat astăzi să te ocupi de chestiunile care implică să găseşti soluţii inventive la situaţiile cu care te confrunţi la serviciu. De asemenea, comunici destul de uşor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, prilej numai bun să petreceţi mai mult timp împreună. Cu siguranţă aveţi hobby-uri sau preocupări comune pentru care nu aţi avut prea mult timp în ultima vreme. În cazul în care eşti single, se arată o zi bună pentru a ieşi la întâlnirii şi pentru mici flirturi.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Scorpion 

În cazul în care te gândeşti de ceva vreme să faci unele investiţii în gospodărie, află că astrele încurajează astfel de iniţiative astăzi. Dacă vei constata că nu dispui de fonduri suficiente sau este vorba de ceva care poate fi utilizat de întreaga familie, încearcă să le propui să utilizaţi nişte fonduri comune în acest sens. S-ar putea să primească propunerea ta cu multă deschidere, lucru care te surprinde plăcut. Aşadar, nu trebuie să îţi faci griji că bugetul tău va avea prea mult de suferit, că vei fi nevoit(ă) să apelezi la economiile personale pentru ceea ce va urma.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Săgetător 

Astrele îţi potenţează astăzi latura comunicativă, astfel că poţi face faţă oricărui context social care se întrevede astăzi. Nu vei avea parte doar de interlocutori cu care te înţelegi fără efort, dar ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia dorită chiar şi din partea persoanelor cu care nu eşti prea compatibil(ă) din punct de vedere a personalităţii sau mentalităţii. Aşadar, la finalul zilei, vei fi foarte mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să obţii de pe urma discuţiilor pe care le-ai purtat astăzi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Ai pornit cu dreptul şi se vede.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Capricorn 

Este posibil să scapi astăzi de unele cheltuieli la care te gândeai cu îngrijorare probabil. Sau poate că intri în posesia unor fonduri la care nu te aşteptai, de care poate ai uitat. Aşadar, dacă apar astăzi cheltuieli pe care nu le-ai prefigurat sau pe care nu aveai cum să le anticipezi, există posibilitatea să le poţi suporta fără prea mari eforturi şi sacrificii. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de nişte economii pe care reuşeşti să le faci înainte de perioada sărbătorilor. Nu trebuie să îţi faci griji că pregătirile vor pune prea mare presiune pe buget.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Vărsător 

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi şi acest lucru se vede mai ales din faptul că primeşti cu încredere la ziua de mâine, la proiecte în care eşti implicat(ă) şi/ sau le coordonezi în această perioadă. Nu este exclus să primeşti sprijin din partea unor oameni de bine la care ai apelat mai demult sau poate că prietenii sunt cei care îţi oferă unele sfaturi foarte valoroase. Aşadar, caută să ai mai multă încredere în tine şi vei vedea că rezultatele vor apărea mult mai repede decât te-ai aşteptat. Eşti pe drumul cel bun şi recompensa este foarte aproape.
 

HOROSCOP Luni, 12 decembrie – Peşti 

S-ar putea ca astăzi să reuşeşti să îi impresionezi pe superiori. Nu este vorba de un proiect la care ai lucrat intens, ci mai degrabă de reacţia de care dai dovadă într-o anumită situaţie întâlnită la locul de muncă, de exemplu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un ajutor apărut din senin din partea unei persoane pe care o stimezi sau care joacă un rol important în domeniul tău de activitate. Cu alte cuvinte, se vede că eşti apreciat(ă) şi că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă în compania în care lucrezi în această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici