HOROSCOP Luni, 19 decembrie. Un început de săptămână greu pentru patru zodii. Le prind din urmă unele probleme ignorate

Înainte să intre în Scorpion, Luna din Balanţă aderă la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea să aibă parte de un început de săptămână greu.

42671 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 19 decembrie. Un început de săptămână greu pentru patru zodii. Le prind din urmă unele probleme ignorate

HOROSCOP 19 Decembrie - Berbec

S-ar putea să apară azi unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Este greu de spus de unde anume provine această animozitate între voi, dar este posibil să se datoreze faptului că raportul de forţe dintre voi s-a cam dezechilibrat. Cu alte cuvinte, este posibil să fi existat de curând situaţii în care cineva şi-a arogat o autoritate pe care nu o avea de fapt, luând decizii fără să se consulte cu ceilalţi. După-amiază, Luna progresează într-o importantă casă relaţională, indiciu cum că trebuie să te concentrezi pe rezolvarea acestor probleme.

HOROSCOP 19 Decembrie - Taur

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi plină şi stresantă. Săptămâna începe cu tot felul de sarcini dificile, care par să te depăşească la o primă vedere. Ori poate că ai parte de termene-limită cărora le faci faţă greu, mai ales în contextul în care apar şi urgenţe. Încearcă să păstrezi controlul, să nu te laşi copleşit(ă) de toate presiunile de care ai parte acum. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa parteneriatelor, semn că ajutorul cel mai important vine de la unele persoane apropiate cu care colaborezi la serviciu.

HOROSCOP 19 Decembrie - Gemeni

Este posibil să se nască azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Cel mai probabil, problemele pleacă de la faptul că nu vorbiţi destul despre nevoile şi dorinţele voastre, iar din această cauză, nu le cunoaşteţi prea bine şi nu se prea fac eforturi suficiente pentru a fi satisfăcute. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa muncii din horoscopul tău general, astfel că apar alte lucruri care necesită implicare din partea ta. La serviciu, ai parte de o după-amiază plină şi uneori stresantă, care te solicită din mai multe puncte de vedere.

HOROSCOP 19 Decembrie - Rac

Şi tu s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu familia. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba despre unele chestiuni de ordin casnic sau domestic care creează distanţă între tine şi partenerul de viaţă şi poate chiar şi alte rude apropiate. Vestea bună este aceea că, în a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa iubirii şi a copiilor, semn că atmosfera între voi se mai îndulceşte de după-amiază încolo. Pe de altă parte, este foarte important să nu ignoraţi problemele, să ajungeţi la un consens.

HOROSCOP 19 Decembrie - Leu

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să comunici cu unii colegi de serviciu cu care şi aşa n-ai prea multe lucruri în comun. Trebuie să faci eforturi să ajungeţi la un consens, mai ales dacă lucraţi în cadrul aceluiaşi proiect, iar realizările tale depind într-o anumită măsură de contribuţiile sale. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei, indiciu cum că trebuie să te concentrezi după-amiază pe chestiunile domestice de pe agenda zilei, dar şi pe sarcinile casnice de care ai promis că te vei achita. Aceste lucruri s-ar putea să te ajute să te destresezi.

HOROSCOP 19 Decembrie - Fecioară

Este important să ai grijă astăzi din punct de vedere financiar. S-ar putea să apară tot felul de tentaţii, mai ales dacă ţi-ai propus să faci astăzi cumpărăturile de Crăciun, iar dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să ajungi să cheltuieşti mult mai mult decât ţi-ai propus. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face intrarea în casa comunicării din horoscopul tău solar, prilej numai bun să faci cercetări, să vezi dacă nu găseşti oferte mai bune pentru ceea ce îţi doreşti în altă parte. Mai ai încă timp să comanzi ceea ce doreşti on-line la un preţ avantajos.

HOROSCOP 19 Decembrie - Balanţă

Este posibil să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi cineva din familie. Este normal să existe diferenţe între voi, să nu aveţi punct de vedere comune, dar pe de altă parte, există modalităţi de a naviga aceste incompatibilităţi fără să se ajungă la tensiuni. Dialogul este cel mai bun aliat al tău în aceste împrejurări. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa banilor din astrograma ta generală, indiciu că s-ar putea să faci unele cheltuieli în această după-amiază, fie pentru pregătirea mesei de sărbători, fie pentru a-i da o mână de ajutor lui Moş Crăciun.

HOROSCOP 19 Decembrie - Scorpion

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau care te îngrijorează de-a dreptul. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este acela de a aştepta înainte să spui sau să faci unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să ai mai multă încredere în tine. Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că vine momentul potrivit să acţionezi. Ai răbdare şi-ţi vei realiza când acesta apare.

HOROSCOP 19 Decembrie - Săgetător

Este posibil ca planurile pe care ţi le-ai făcut să nu fie compatibile cu bugetul de care dispui în această perioadă. Aşadar, există posibilitatea să îţi permiţi unele cheltuieli cu greu, să nu dispui de fondurile necesare pentru ele fără a apela la economii. S-ar putea să fie nevoie de unele ajustări de ultim moment. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti la toate aceste lucruri şi să găseşti cea mai bună soluţie în ceea ce le priveşte fără a te confrunta cu prea multe lipsuri.

HOROSCOP 19 Decembrie - Capricorn

Există riscul să apară unele tensiuni astăzi între tine şi unul dintre superiori sau o figură de autoritate din familie. În acest context, este important să arăţi faptul că eşti dispus(ă) să ajungi la un compromis. În caz contrar, atmosfera s-ar putea să devină şi mai tensionată de atât, lucru care vă poate afecta relaţia destul de mult. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face intrarea în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, astfel că trebuie să îţi îndrepţi atenţia către pregătirile de sărbători. Mai ai încă lucruri de organizat, dar eşti pe drumul cel bun.

HOROSCOP 19 Decembrie - Vărsător

Nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună astăzi, iar acest lucru s-ar putea să se răsfrângă asupra atitudinii tale pe mai multe planuri decât cel personal. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe ceea ce este cel mai important pentru tine astăzi sau în această perioadă. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa carierei din astrograma ta generală, indiciu cum că apar situaţii la serviciu care necesită implicare totală din partea ta. Pe de altă parte, şi răsplata va fi una consistentă, deci caută să dai dovadă de profesionalism şi dedicare.

HOROSCOP 19 Decembrie - Peşti

S-ar putea ca unele planuri pe care ţi le-ai făcut pentru această perioadă să nu funcţioneze aşa cum ţi-ai dorit, dar s-ar putea să nu fie prea târziu, să mai poţi face încă unele lucruri în ceea ce le priveşte pentru a le pune pe făgaşul normal. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face intrarea în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, ceea ce ar trebui să te ajute să vezi situaţia în care te afli mai clar decât până acum. În felul acesta, îţi va fi mai uşor şi să găseşti cea mai bună soluţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici