HOROSCOP Luni, 20 Noiembrie. Zodii surprinse de nişte evenimente neaştepate. Unele surprize se întorc împotriva lor. Vezi ce-ţi rezervă astrele

De dimineaţă, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt surprinse de nişte evenimente neaşteptate. Trei zodii (Berbec, Rac, Balanţă) încheie ziua într-o notă negativă. Unele surprize se întorc împotriva lor.

11338 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 20 Noiembrie. Zodii surprinse de nişte evenimente neaştepate. Unele surprize se întorc împotriva lor. Vezi ce-ţi rezervă astrele

HOROSCOP 20 Noiembrie - Berbec

S-ar putea să apară astăzi blocaje sau amânări în ceea ce priveşte proiectele de grup sau planurile tale de viitor. Problemele s-ar fi putut să apară de mai multă vreme, dar poate că nu le-ai sesizat până acum sau poate că nu le-ai evitat, în speranţa că timpul le va rezerva. S-ar putea însă ca situaţia să fi ajuns într-un moment în care este neapărat nevoie să iei o decizie şi să faci ordine într-un fel sau altul. Încearcă să te uiţi în spate şi să vezi ce a afectat aceste relaţii sau iniţiative care păreau a fi de perspectivă.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Taur

Cariera ta sau a partenerului s-ar putea să producă unele tensiuni între voi, mai ales dacă lucraţi în acelaşi domeniu de activitate şi/ sau în aceeaşi companie. De asemenea, nu este un moment tocmai bun în care să stai peste program la serviciu ori în care să îi împărtăşeşti prea mult partenerului din ceea ce se întâmplă pe plan profesional. Poate că are şi el/ea motivele lui/ei de îngrijorare în aceste sectoare de viaţă şi nu ar fi o idee prea bună să adaugi şi mai multă presiune pe umerii săi. Ţine minte că există un timp potrivit pentru toate.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Gemeni

În plan profesional, începutul de săptămână nu este cel mai grozav pentru tine. Nici nu ai nevoie decât de o privire scurtă pe agenda zile şi îţi vei da seama că socotala de acasă nu se potriveşte cu cea din târ. Poate că se complică unele sarcini de serviciu la care te aşteptai să se rezolve uşor. Ori probabil că nu eşti pe deplin refăcut(ă) după finalul de săptămână anterior. Indiferent care este situaţia, cert este că trebuie să îţi ierarhizezi priorităţile în aşa manieră încât să te poţi încadra cu treburile cele mai importante până la finalul acestei zile.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Rac

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu tot felul de tentaţii cărora îţi este greu să le rezişti. Ori poate că ceea ce îţi doreşti tu de la cei dragi nu este compatibil cu ceea ce-ţi oferă ei ori invers. Este clar că te nemulţumeşte ceva, că îţi lipseşte ceva pentru a te simţi în apele tale. În contexte ca acesta, există riscul să iei decizii pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să priveşte lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă, să nu te laşi furat(ă) de moment şi să mergi un pic prea departe.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Leu

Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Ori poate că subiectul principal al discuţiilor voastre în contradictoriu îl constituie cineva din familie sau modul în care cel drag a gestionat o situaţie care îi privea pe toţi ai casei. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu se comunică prea bine în momentele-cheie, în situaţiile-limită şi că trebuie să îţi găseşti curajul de a spus ceea ce simţi, chiar cu riscul de a stârni o dispută. Altfel, lucrurile vor tinde să se agraveze considerabil.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Fecioară

Încep să apară astăzi probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă. Sau poate că ele există de mai multă vreme, dar până astăzi, nu le-ai acordat prea multă atenţie. Un moment de presiune maximă s-ar putea să afecteze iremediabil starea de echilibru şi diplomaţie aparentă de care v-aţi bucurat în ultima vreme. Încearcă să vezi de unde au plecat supărările, dacă ţi se datorează ţie sau dacă este cvea la care puteţi lucra împreună pentru ca lucrurile să se remedieze. În orice caz, este cert faptul că ai de pierdut destul de mult dacă nu se calmează apele.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Balanţă

Te pândesc tentaţii la tot pasul, iar dacă nu depui efort pentru a le face faţă, rişti să epuizezi o bună parte din resursele de buget pe care ţi-ai propus să le cheltuieşti în această săptămână. Aşadar, poate că ar fi mai bine să stai departe de magazinele preferate sau de siturile de la care cumperi adeseori, chiar şi dacă desfăşoară campanii de reducere. S-ar putea să te întinzi prea mult şi să nu îţi mai poţi permite unele lucruri de care aveai cu adevărat nevoie. Dacă te afli în postura de a lua un cadou, mizează pe ceva simbolic.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Scorpion

Se manifestă azi tensiuni între tine şi cei dragi, cel mai probabil din cauza unor diferenţe de personalitate şi/ sau de mentalitate, pe care, de regulă, le gestionezi mai bine. Astăzi îţi lipseşte însă răbdarea necesară pentru a le face faţă, poate şi din cauza faptului că s-a reacţionat în mod nepotrivit la ceva ce ai spus sau poate că nici nu ai fost ascultat(ă) până la capăt. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu rezolvi nimic dacă vei continua acele discuţii care v-au adus în acest punct. Aşteaptă să se calmeze spiritele înainte să repui pe tapet subiectul.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Săgetător

Astăzi trebuie să ai mare grijă cum reacţionezi la informaţiile sau la veştile cu care intri în contact. S-ar putea, de exemplu, ca unele din ele să fie false, iar altele să fie menite a te induce în eroare. Alţi(te) nativi(e) s-ar putea confrunta, în acest context, cu vorbe sau gesturi care riscă să le activeze răni mai vechi, pe care credeau că au reuşit să le vindece în trecut. În toate aceste situaţii, ar fi indicat să ai mai multă încredere în tine şi în ceea ce îţi spune intuiţia. Ea s-ar putea să aibă răspunsul pe care-l cauţi.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Capricorn

Nu este un moment prea bun, din punct de vedere astral, pentru a-ţi lua angajamente financiare pe termen lung. S-ar putea să existe riscuri la care nu te-ai gândit sau pe care nu aveai cum să le prevezi mai in timp. De asemenea, nu este un moment tocmai potrivit în care să oferi sau să soliciţi împrumuturi, întrucât s-ar putea ca acele condiţii pe care le-aţi discutat la început să nu fie respectate până la final. Aşadar, încearcă să mai aştepţi până să iei o decizie de la care nu poţi da înapoi prea uşor sau fără unele repercusiuni nedorite.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Vărsător

Se arată astăzi o zi în care faci faţă mai greu decât de obicei responsabilităţilor care îţi revin la serviciu sau presiunilor la care eşti supus(ă) din partea şefilor. Nu este uşor să le faci faţă, dar în acelaşi timp, trebuie să găseşti o cale dacă îţi doreşti să evoluezi pe plan profesional, să le demonstrezi superiorilor că poţi mai mult. În primă fază, nu îţi va plăcea nimic din această ipostază în care te afli, dar cu timpul, vei vedea că toate aceste eforturi şi situsţii-limită vor fi meritat din plin, că ai ajuns la recompensele la care sperai.

HOROSCOP 20 Noiembrie - Peşti

Ai parte de un început de săptămână cât de cât greoi, poate şi din cauza faptului că nu te-ai odihnit suficient de mult peste weekend şi încă te simţi după săptămâna trecută. Ori poate că ţi-au fost pricinuite nişte supărări astăzi sau în zilele anterioare şi te resimţi de pe urma lor. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu eşti într-o stare bună şi că trebuie să ai grijă la energiile şi la oamenii cu care intri în contact. S-ar putea ca unii din ei să potenţeze această stare nu prea grozavă şi să-ţi dea noi motive de îngrijorare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici