HOROSCOP Luni, 25 Decembrie. Prima zi de Crăciun e plină cu surprize şi momente frumoase

9261 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 25 Decembrie. Prima zi de Crăciun e plină cu surprize şi momente frumoase

HOROSCOP 25 Decembrie - Berbec

Nativii(ele) acestui semn care lucrează de Crăciun se pot consola cu faptul că pe fluturaşul de salariu va trona în curând o sumă mai mare decât de obicei graţie primei pe care o vor primi pentru orele suplimentare petrecute la serviciu astăzi. Unde mai pui că nu se aplică rigoarea şi standardele din alte zile, iar toată lumea de la birou este în ton cu spiritul sărbătorilor. În felul acesta, s-ar putea să dai dovadă de un randament mai ridicat decât de obicei, spre surprinderea ta şi spre satisfacţia şefilor. Se vede că ştii să întorci situaţia în favoarea ta.

HOROSCOP 25 Decembrie - Taur

Crăciunul te surprinde bine integrat(ă) în atmosfera de sărbătoare. Pare că te-ai organizat şi în acest an ca la carte, fapt confirmat de toţi cei care îţi trec pragul astăzi. În plus, îi întâmpini cu o dispoziţie tonică şi plină de viaţă. Din câte se pare, ai reuşit să dai deoparte şi acele tensiuni din cuplu cu care te-ai confruntat ieri, semn că nimic nu te mai împiedică să te bucuri de Crăciun aşa cum se cuvine. Printre veştile bune ale acestei zile se mai numără şi faptul că te vizitează cineva drag de peste hotare, o rudă foarte apropiată.

HOROSCOP 25 Decembrie - Gemeni

Se vede că pregătirile pentru sărbători te-au obosit destul de tare, dar acest lucru nu te împiedică să afişezi o stare de spirit pozitivă. Ba mai mult, interacţiunile cu apropiaţii şi mai ales faptul că dispui de mai mult timp cu partenerul îţi readuce zâmbetul pe buze şi te energizează. Faceţi o echipă grozavă când vine vorba să îi faceţi pe musafiri să se simtă ca acasă, iar acest lucru vă oferă amândurora satisfacţia lucrului bine făcut. Este drept că eşti mai predispus(ă) la nostalgie, dar atâta timp cât nu te pierzi gândindu-te la trecut, dispoziţia ta nu va suferi.

HOROSCOP 25 Decembrie - Rac

În cazul tău, Crăciunul oferă un prilej bun să petreci mai mult timp de calitate în preajma partenerului de viaţă şi a prietenilor, într-un cuvânt alături de cei care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Dacă tu eşti gazda, toată alergătura asociată primirii musafirilor nu îţi va părea ceva prea obositor, dat fiind că ai aşteptat tot anul perioada aceasta în care ai timp să te vezi cu toţi cei dragi. Se recomandă totuşi să nu te dedai exceselor, mai ales dacă programul de azi nu include activităţi fizice, care pun sângele în mişcare după o masă copioasă. Fii mai precaut(ă).

HOROSCOP 25 Decembrie - Leu

Indiferent dacă lucrezi în prima parte a zilei sau doar te ocupi de ultimele pregătiri de sărbători, cert este că vei avea parte de randamentul necesar pentru a finaliza la timp tot ceea ce ţi-ai propus. În felul acesta, îţi permiţi să oferi întreaga atenţie persoanei iubite şi copiilor, alături de care vei petrece cea mai mare parte din zi. Aveţi cu toţii parte de o dispoziţie ludică şi veselă, care vă permite să profitaţi cum se cuvine de timpul liber avut la dispoziţie. Spre seară, venirea musafirilor te pune la treabă, dar este un efort făcut cu mare drag.

HOROSCOP 25 Decembrie - Fecioară

Prima zi a Crăciunului acestui an se anunţă a fi una reuşită pentru toţi(oate) nativii(ele) acestui semn, dar mai cu seamă pentru aceia(lea) plecaţi(te) în concediu la o distanţă considerabilă de casă ori care se reunesc cu copiii, partenerul sau rudele relocate la mare depărtare. În cazul lor, astrele pregătesc momente de neuitat, de care îşi vor aduce aminte multă vreme de acum încolo. Dacă nu ţi-ai făcut încă un program, află că prima parte a zilei ar trebui s-o dedici părinţilor, ca mai apoi să petreci cea mai mare parte a timpului cu persoana iubită şi/ sau cei mici.

HOROSCOP 25 Decembrie - Balanţă

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care se bucură în linişte de venirea Crăciunului: ţi se citeşte bucuria pe chip, cu toate că nu te manifeşti într-un mod prea evident. Sau cel puţin aşa stau lucrurile până când te întâlneşti cu apropiaţii, care te molipsesc cu voioşia şi entuziasmul lor. Pe fondul atmosferei pe care o creează, ţi se potenţează abilităţile de comunicare şi socializare, semn că vei reuşi să schimbi câte o vorbă cu toată lumea, indiferent dacă te regăseşti în ipostaza de gazdă sau de invitat. Spre seară însă, atenţia ta se îndreaptă mai mult asupra celor dragi.

HOROSCOP 25 Decembrie - Scorpion

Te trezeşti astăzi cu o dispoziţie propice sărbătoririi Crăciunului alături de toţi cei dragi. Eşti comunicativ(ă) şi deschis(ă) şi se vede că abia aştepţi să te pui la curent cu ultimele evenimente din vieţile apropiaţilor. În cazul în care ai ratat achiziţionarea vreunui cadou, ocupă-te de acest aspect în prima parte a zilei. Cu toate că nu multe magazine sunt deschise azi, reuşeşti să găseşti exact ce îţi doreai la un preţ convenabil. Dup-amiaza te găseşte însă angrenat(ă) în tot felul de discuţii, cu rude şi prieteni deopotrivă. Ai parte deci de toate ingredientele necesare unui Crăciun cu adevărat reuşit.

HOROSCOP 25 Decembrie - Săgetător

Dacă te numeri printre Săgetătorii(oarele) care lucrează astăzi, află că nu vei fi prea dezamăgit(ă) de acest lucru. Te aşteaptă un spor substanţial la salariu în viitorul apropiat, ceea ce te ajută să faci faţă mai uşor perioadei dintre Crăciun şi Revelion sau îţi amortizează din cheltuieli în prima parte a lunii viitoare. Pe lângă asta, pari să fii foarte binedispus(ă), ceea ce îi ajută şi pe cei din jur să se destindă şi să intre în atmosfera de sărbătoare. Se vede că nu te-ai zgârcit când a fost vorba de pregătirile pentru Crăciun. N-ai făcut rabat de la nimic.

HOROSCOP 25 Decembrie - Capricorn

Dimineaţa primei zile de Crăciun te surprinde plin(ă) de veselie şi entuziasm cu privire la perspectiva întâlnirii cu toţi cei dragi. Discuţiile cu ei sunt calde şi încărcate de emoţie, mai ales atunci când rememorează episoade din trecut sau persoane apropiate care nu se mai află printre noi. Nu este exclus aşadar să te încerce unele momente de nostalgie, pe care le priveşti apoi cu duioşie mai degrabă decât cu melancolie. Se vede că eşti într-o formă bună, atât pe plan fizic, cât şi mental, iar prospeţimea de care dai dovadă face ca totul în jur să radieze de bucurie.

HOROSCOP 25 Decembrie - Vărsător

Cu toate că nu debordezi de fericire, cei(le) care te cunosc bine ştiu că eşti într-o dispoziţie bună şi că te bucuri de revederea cu cei dragi. Dimineaţa pare să te surprindă alături de familie, urmând ca dup-amiază să primeşti musafiri sau să îi colinzi pe prietenii cei mai apropiaţi. În orice caz, se vede că îţi prinde bine să petreci timp cu apropiaţii, iar compania ta are un efect similar asupra lor. Pe de altă parte, seara acestei zile te surprinde nostalgic(ă), semn că unele evenimente de peste zi ţi-au adus aminte de episoade fericite din timpul copilăriei tale.

HOROSCOP 25 Decembrie - Peşti

Dimineaţa primei zilei de Crăciun te găseşte perfect integrat(ă) în atmosfera de sărbătoare, bucuros(oasă) de oaspeţi şi plin(ă) de energie. Atragi atenţia în mod pozitiv prin jovialitatea de care dai dovadă şi prin dedicarea afişată vis-a-vis de cele mai mici detalii ale mesei de Crăciun. În postura de musafir, ajungi repede să fii sufletul petrecerii, făcându-i pe toţi să îţi asculte poveştile cu respiraţia tăiată. Se vede că ştii să construieşti o atmosferă de sărbătoare şi să o întreţii. Spre seară, ai putea fi invitat(ă) la o petrecere de către o persoană din grupul tău de apropiaţi sau de-un/o prieten(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici