HOROSCOP Luni, 4 iulie 2022: Discuţii care nu duc niciunde. Unele zodii sunt dinadins induse în eroare

Luna din Fecioară face, la început de săptămână, un careu tensionat cu Venus din Gemeni. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se confruntă cu discuţii care nu duc niciunde.

28021 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 4 iulie 2022: Discuţii care nu duc niciunde. Unele zodii sunt dinadins induse în eroare

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Berbec 

 
Ar putea apărea astăzi probleme de comunicare între tine şi un coleg de serviciu şi aşa dificil, cu care găseşti destul de greu şi în mod normal subiecte de discuţie comune. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de tact, să nu te avânţi în declaraţii pe care nu le mai poţi retrage înainte să obţii o imagine de ansamblu completă asupra chestiunii care v-a adus într-o dezbatere. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de probleme de natură tehnică sau care ţin de aparatele ori de software-urile pe care le utilizezi în exerciţiul funcţiei tale profesionale.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Taur 

Există riscul să te confrunţi astăzi cu tentaţia unor cumpărături pe care nu ţi le permiţi prea comfortabil. Este vorba poate de un cadou pe care vrei să ţi-l faci ţie şi pe care ţi-l doreai de multă vreme sau probabil că ai vrea să răsfeţ pe unul dintre copii ori pe partenerul de viaţă. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mare grijă cât de tare te întinzi. S-ar putea să mergi mai departe decât te ţine plapuma, să bagi mâna prea adânc în buzunar pentru unele lucruri care nu sunt de necesitate mare zilele acestea.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Gemeni 

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care s-ar putea să aibă parte de tensiuni. În cazul tău, ele s-ar putea manifesta în raport cu o persoană apropiată din familie. Există şi aşa unele diferenţe mari de viziune între voi, astfel că pe fondul contextului astral de astăzi, lucrurile s-ar putea să se complice. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a nu se ajunge prea departe, la certuri şi replici de la care nu mai poţi da înapoi. Încearcă să analizezi puţin lucrurile şi să vezi unde anume se întâlnesc viziunile voastre. Există sigur un punct de intersecţie.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Rac 

Circulă în jurul tău astăzi tot felul de informaţii, fie că este vorba de bârfe, veşti sau chiar mesaje care te iau cu asalt în viaţa personală sau în cea profesională. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu le iei de bune din prima. Unele situaţii sunt încă într-o continuă schimbare şi s-ar putea să îţi dai seama că te-ai grăbit dacă faci o alegere categorică acum. Încearcă să analizezi contextele în care te afli şi să te gândeşti dacă nu cumva există şansa ca lucrurile să arate cu totul altfel mâine sau chiar mai târziu în decursul acestei zile.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Leu

 
Aceasta nu este chiar cea mai bună zi din săptămână în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte, indiferent dacă îţi aparţin sau nu, dacă le coordonezi sau doar eşti membru(ă) în ele. De asemenea, nu se recomandă nici împrumuturile, mai ales dacă acestea îi implică pe prieteni. Există posibilitatea să apară tensiuni pe marginea acestui subiect, fie că eşti tu cel(a) care îl solicită sau îl oferă. Aşadar, este important să dai dovadă de un plus de atenţie dacă astfel de activităţi sau demersuri implică un anumit grad de risc. Te pasc tot felul de capcane.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Fecioară 

În unele cazuri, începutul de săptămână poate aduce presiuni mari la locul de muncă pe umerii nativilor(elor) acestui semn. S-ar putea, de exemplu, să fie însărcinaţi(te) cu un proiect care implică experienţă pe care nu o au sau care le depăşeşte într-o anumită măsură atribuţiile. Ori poate că vor avea de-a face cu unele resurse limitate şi cu aşteptări mult supradimensionate faţă de instrumentele pe care le au la dispoziţie. În alte cazuri, este vorba mai degrabă de o relaţie tensionată cu unul dintre superiori, de impresia - fondată uneori - că se profită de ei/ele în compania în care lucrează acum.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Balanţă 

Din câte se pare, începutul de săptămână pare a nu te fi găsit într-o dispoziţie prea bună. Poate că încă nu te-ai refăcut complet după oboseala de zilele trecute sau din weekend ori poate că te aşteaptă unele supărări la început de zi, care te urmăresc până diseară. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci astăzi un exerciţiu de voinţă pentru a ieşi din această pasă ori, în cel mai rău caz, pentru a te asigura că nu mergi mai departe de-atât cu ea. Aşadar, încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor, să ai grijă la companie.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Scorpion 

Ar putea apărea astăzi tot felul de temeri în legătură cu viitorul tău personal sau al unor proiecte de care te ocupi şi/ sau în care eşti implicat(ă). Este vorba, cel mai probabil, de unele situaţii care nu îţi plac şi pe care nu le prea poţi controla, fie pentru că ar trebui să intervină cineva care întârzie să o facă din varii motive, fie pentru că ţin mai degrabă de hazard decât de vreo greşeală umană sau tehnică. În alte cazuri, aspectele astrale de astăzi vorbesc mai degrabă de o dezamăgire legată de cineva din grupul tău de prieteni.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Săgetător 

Între tine şi partenerul tău de viaţă, ar putea apărea astăzi unele tensiuni în legătură cu cariera ta sau a celui drag. Ar putea fi vorba, de exemplu, despre faptul că petreceţi prea mult timp la serviciu sau poate că unul dintre voi simte că celălalt nu se concentrează suficient asupra acestui domeniu de viaţă. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile nu evoluează prea bine între voi. Este nevoie de deschidere pentru a pune lucrurile în ordine şi pentru a clarifica situaţia. În caz contrar, s-ar putea ca raportul de forţe dintre voi să se dezechilibreze foarte mult.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Capricorn 

Din câte se pare, te aşteaptă un început de săptămână destul de dificil pe plan profesional. Poate că ai o agendă încărcată, mai plină decât de obicei pentru acest moment din săptămână sau poate că apar nişte urgenţe pe care nu aveai cum să le prefigurezi mai din timp. Oricum ar sta lucrurile, este cert faptul că trebuie să te înarmezi cu răbdare şi cu intenţia de a trata orice sarcină cu profesionalism de dinainte să treci pragul biroului. În caz contrar, există riscul ca unele lucrurile să evolueze destul de rău, să nu le mai poţi redresa mai încolo.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Vărsător 

În plan personal, se anunţă o zi cu o atmosferă destul de încărcată. Probleme s-ar putea să se datoreze faptului că nu există suficientă încredere între tine şi partenerul de viaţă sau poate că ai aşteptări mult prea mari din partea copiilor. Este important să dai dovadă de deschidere, să nu te inflamezi de îndată ce auzi ceva care nu îţi convine. Sunteţi cu toţii personalităţi puternice, iar când acestea se ciocnesc, există riscul să iasă scântei. Aşadar, încearcă să încurajezi la dialog pe un ton calm, să îţi faci cunoscute clar nevoile şi dorinţele şi să soliciţi acelaşi lucru.
 

HOROSCOP 4 iulie 2022 - Peşti 

Între tine şi partenerul de viaţă, riscă să se nască azi discuţii în contradictoriu cu privire la o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de faptul că nu îţi convine ceva la discursul sau comportamentul cuiva din familie, lucru pe care ajungi să i-l reproşezi dintr-un motiv sau altul persoanei iubite sau viceversa. Aşadar, există riscul să se ajungă la o tensiune generalizată, care nu face altceva decât să întârzie un consens. Încearcă să îţi modulezi cu atenţie tonul, să nu mergi prea departe cu anumite declaraţii ceva mai usturătoare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici