HOROSCOP Marţi, 1 noiembrie - Dezamăgiri neaşteptate din partea celor din jur. Vezi dacă zodia ta este vizată

Se formează azi un careu în T între Luna din Vărsător, Venus din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să aibă parte de surprize neplăcute din partea celor din jur.

27743 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 1 noiembrie - Dezamăgiri neaşteptate din partea celor din jur. Vezi dacă zodia ta este vizată

HOROSCOP Marţi, 1 noiembrie - Dezamăgiri neaşteptate din partea celor din jur. Vezi dacă zodia ta este vizată

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Berbec

S-ar putea ca planurile pe care le ai pentru viitor sau proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi să pună o presiune destul de mare pe bugetul tău în această zi. Este posibil să fi ajuns în punctul în care trebuie să faci unele compromisuri pentru a realiza o investiţie sau poate că cineva încearcă să te convingă să te grăbeşti cu o infuzie de capital. În astfel de momente, este importantă să asculţi ceea ce îţi spune vocea interioară. Dacă ceva nu pare la locul său, poate că ar fi indicat să îi dai crezare.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Taur

Este posibil ca astăzi unii(ele) nativi(e) să experimenteze probleme în cuplu, cel mai probabil din cauza unui dezechilibru în raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de tensiuni în raport cu un coleg de muncă ce se află pe o treaptă superioară în ierarhia de la locul de muncă. Sau poate că vă aflaţi pe aceeaşi poziţie, dar cineva îşi arogă mai multă autoritate decât deţine de fapt. Oricare ar fi situaţia, este important să dai dovadă de înţelepciune, să nu torni gaz pe foc. Se poate ajunge foarte departe.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Gemeni

S-ar putea să nu fii într-o stare prea bună de spirit astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că te concentrezi pe aspectele care nu merg tocmai bine în această perioadă. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba de ceva mai mult. Poate că te încăpăţânezi să ţii cu dinţi de un principiu de viaţă care nu te mai ghidează în direcţia potrivită de ceva vreme încoace, la care ar trebui să renunţi pentru a evolua sau să lucrezi pentru a-l ajusta, astfel încât să reflecte experienţele tale de acum. Este important să te deschizi progresului, noutăţii.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Rac

Din câte se pare, se anunţă o zi nu prea uşoară pentru tine. S-ar putea să fii pus(ă) în situaţia de a face unele compromisuri, de a alege între binele comun şi cel personal, între o satisfacţie imediată şi una de care te vei bucura mai încolo. Sau poate că prietenii te sfătuiesc să o iei într-o anumită direcţie, în timp ce partenerul de viaţă îţi oferă un alt sfat. În contexte ca acestea, este important să îţi aduci aminte faptul că mingea este în terenul tău, că, în definitiv, tu trebuie să fii cel(a) care trebuie să ia decizia.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Leu

S-ar putea să apară azi tensiuni atât acasă, cât şi la locul de muncă, dar chiar dacă tu eşti numitorul comun în ambele scenarii, s-ar părea că lucrurile nu pornesc de la tine. Este vorba, mai degrabă, de unele circumstanţe nu tocmai plăcute, de situaţii care s-au agravat de-a lungul timpului. Încearcă să vezi de unde se trag aceste probleme şi să vezi ce se poate face în cazul lor. Altfel, există posibilitatea ca aceste relaţii să aibă de suferit, să se nască sentimente de neîncredere sau nelămuriri care vor persista şi nu aduc nimic bun pentru voi în viitor.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Fecioară

La locul de muncă, s-ar putea să apară azi tot felul de situaţii tensionate, de scenarii în care se nasc dezbateri între tine şi unii colegi de serviciu. Unele din ele sunt întemeiate, căci vizează cele mai bune soluţii pentru o problemă care vă vizează în aceeaşi măsură, dar de altele te poţi lipsi pentru că nu au niciun rost. Aşadar, încearcă să analizezi situaţia şi să vezi dacă are rost să mergi mai departe cu unele discuţii. În alte situaţii, nativii(ele) acestui semn nu sunt într-o stare prea bună, fapt ce-i face să spună lucruri pe care le regretă.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Balanţă

S-ar putea să ai parte azi de tot felul de tentaţii care pun presiune pe bugetul de care dispui astăzi. Aşadar, înainte de a lua decizia unei achiziţii, este important să te întrebi dacă chiar ai nevoie de acel ceva. În alte situaţii, poate fi vorba despre o alegere de cadou care a fost amânată prea multă vreme, care te-a adus în situaţia de a fi nevoit(ă) să cumperi ceva la un preţ mult mai mare din magazin doar pentru că nu mai poţi aştepta să se livreze la domiciliu. Încearcă să faci unele schimbări de raportare la finanţele tale.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Scorpion

Unele chestiuni de ordin casnic ar putea produce azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Nu este exclus ca situaţia să se fi complicat din cauza faptului că se implică şi alte persoane din familie în discuţiile voastre. Încearcă să laşi de la tine în anumite privinţe şi să vezi dacă poţi ajunge la un numitor comun cu cel drag, mai ales dacă este vorba de ceva care necesită să luaţi atitudine imediat. În caz contrar, există riscul ca situaţia să se agraveze, să nu mai poţi face mare lucru în privinţa ei dacă întârzii foarte mult cu intervenţia.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Săgetător

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri sau care îţi fac rău chiar şi la nivel fizic. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba de unele discuţii care au acest efect asupra ta. Cert este că s-ar putea să laşi anumite lucruri să te afecteze prea mult. Încearcă să vezi dacă situaţia stă chiar aşa cum pare la început. S-ar putea să îţi dai seama că nu este chiar atât de gravă, că unele aspecte s-ar putea să se schimbe pe parcurs. Ţine de tine să stabileşti o limită în privinţa implicării tale emoţionale.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Capricorn

S-ar putea să nu dispui astăzi de fondurile necesare pentru a investi şi în satisfacţiile de moment, dar şi în planurile de viitor, atât în activităţi cu prietenii, cât şi în angajamente luate faţă de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Aşadar, fie te implici, dar la scară mai mică, pe ambele planuri, fie îl favorizezi pe unul în locul celuilalt. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să îţi asumi unele lucruri, să înţelegi faptul că trebuie să faci unele alegeri. Dar în acelaşi timp, există un timp pentru toate şi trebuie doar să ai răbdare uneori.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Vărsător

Este posibil să se nască azi tensiuni între tine şi unii dintre superiori sau poate că experimentezi probleme acasă, în raport cu cineva din familie. Dacă apar situaţii de acest gen pe ambele planuri, este important să te asiguri că nu este vorba de ceva în comportamentul sau discursul tău care creează aceste reacţii în jurul tău. Iar în cazul în care depistezi ceva nelalocul său, încearcă să corectezi orice atitudine care te face să spui lucruri pe care ajungi să le regreţi într-o formă sau alta mai devreme sau mai târziu. Nu ceda primului impuls şi va fi bine.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE - Peşti

S-ar putea să nu răspunzi astăzi prea bine la polemicile care se nasc în jurul tău. Poate că ai tendinţa să te raportezi la trecut sau probabil că iei unele lucruri prea în serios. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să gestionezi cu mai multă atenţie lucrurile, să nu acorzi o importanţă prea mare unor lucruri care nu contează, de fapt, atât de mult. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie de un efort real din partea ta pentru a te concentra pe ceea ce merge bine, pe lucrurile care contează. Altfel, vei pierde inutil timp şi energie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici