HOROSCOP Marţi, 15 noiembrie - Inspiraţie şi intuiţie la cote ridicate pentru aceste zodii. Nu le scapă nimic

Soarele şi Venus din Scorpion le trasează un trigon armonios lui Neptun şi Jupiter retrograde din Peşti, astfel că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt mai inspirate şi intuitive decât oricând.

27459 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 15 noiembrie - Inspiraţie şi intuiţie la cote ridicate pentru aceste zodii. Nu le scapă nimic

HOROSCOP Marţi, 15 noiembrie - Inspiraţie şi intuiţie la cote ridicate pentru aceste zodii. Nu le scapă nimic

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Berbec

Te bucuri şi astăzi de o zi în care simţi mai puternic decât de obicei ceea ce încearcă să îţi transmită vocea interioară. Ea s-ar putea să te ajute să eviţi unele evenimente nu tocmai plăcute sau poate că încearcă să te facă să vezi unele oportunităţi care riscă să îţi scape. Aşadar, este foarte important să te bazezi mai puţin pe raţiune şi mai mult pe simţire. În caz contrar, rişti să treci pe lângă unele şanse cu care nu te vei mai întâlni multă vreme de acum încolo. Depinde de tine să îi dai mai multă crezare acum.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Taur

În cazul în care activezi în cadrul unui proiect, astăzi este o zi bună în care să te ocupi de activităţi care te aduc mai aproape de colaboratori sau finanţatori. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă va ajuta să faceţi cât mai multe progrese în cadrul treburilor de care vă ocupaţi împreună. Din câte se pare, sunteţi destul de aproape de un obiectiv comun, iar dacă trageţi tare, s-ar putea să îl atingeţi cât de curând. Aşadar, cncentrează-te pe ceea ce aveţi în comun şi pe ceea ce v-aţi promis că veţi face împreună zilele acestea.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Gemeni

Te bucuri astăzi de o zi foarte productivă la locul de muncă. De fapt, s-ar putea să fi început bine pe acest plan chiar de luni, iar astăzi continui să dai dovadă de la fel de mult entuziasm la serviciu. Aşadar, s-ar putea să atragi atenţia în mod pozitiv prin atitudinea pe care o afişezi la locul de muncă şi prin rezultatele pe care le obţii. Acest lucru s-ar putea să te ajute să îţi consolidezi relaţia cu superiorii sau chiar s-ar putea să ajungă la unele persoane din cadrul unei alte companii, care ar putea ajunge să te curteze.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Rac

Nu duci lipsă astăzi de inspiraţie. Sunt tot felul de lucruri în jurul tău care îţi oferă creativitate, care te provoacă să gândeşti într-un mod care sparge orice tipar. Fie că lucrezi într-un domeniu creativ sau nu, acest lucru îţi permite să găseşti soluţii foarte originale la situaţiile cu care te confrunţi la locul de muncă. În plan sentimental, lucrurile par să meargă la fel de bine. Starea bună de spirit pe care o ai te ajută să ai parte de un climat la fel de pozitiv şi în cuplu şi/ sau în raport cu cei mici din familia ta.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Leu

În cazul în care ai trecut recent prin tensiuni cu cineva drag din familie, vei observa că lucrurile revin la normal începând de astăzi. Pe de altă parte, nu se recomandă încă să deschizi subiecte care ar putea ridica din nou nivelul de tensiune între tine şi apropiaţi. De asemenea, se anunţă o zi bună pentru a te ocupa de chestiuni gospodăreşti pe care numai tu le poţi rezolva. Nu îţi va fi deloc greu să le dai de capăt, să le găseşti o soluţie, dar trebui să-ţi faci timp pentru ele şi să nu le mai amâni în continuare.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Fecioară

S-ar putea să intri azi în contact cu multă lume, dar adevărul este că poţi vorbi cu uşurinţă pe limba oricui. Ştii ce, când şi cum să spui pentru a obţine reacţia pe care o dreşti din partea celor din jur, astfel că multe din conversaţiile pe care le vei purta astăzi se vor dovedi extrem de productive. În cazul în care ai programate pentru azi întâlniri de afaceri, interviuri de angajare sau negocieri, fii sigur(ă) că vei obţine ceea ce ţi-ai promis de pe urma lor. Trebuie doar să ai încredere în tine şi să fii atent(ă) la interlocutor.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Balanţă

Este posibil să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor. În cele mai multe situaţii, s-ar putea să fie vorba de o activitate extraprofesională, de un comision sau de un proiect pe care îl desfăşori într-un alt domeniu decât cel cu care intri de regulă în contact. Aşadar, dacă bugetul tău nu este stabil în această perioadă sau ai avut parte recent de multe cheltuieli, vei observa că lucrurile se schimbă în bine din acest punct de vedere. Ai parte de mai multe fonduri pentru cumpărături care nu reprezintă o prioritate adevărată pentru tine în această perioadă.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Scorpion

Ai parte astăzi de o stare de spirit foarte bună, care te ajută să faci faţă oricăror provocări care se ivesc în plan profesional, dar şi în sectorul vieţii sentimentale. Aşadar, pare că lucrurile evoluează în favoarea ta, că vezi schimbările pe care ţi le doreşti în jur. S-ar putea ca aceste lucruri bune să se datoreze şi atitudinii pe care o ai, care invită evenimente pozitive în viaţa ta. În plus, ajută faptul că primeşti atenţie din partea celor din jur, că te simţi apreciat(ă) pentru eforturile de care dai dovadă în toate domeniile de viaţă, inclusiv cel profesional.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Săgetător

Este important să îţi faci timp astăzi pentru a petrece mai multe momente de calitate cu familie. Este posibil ca acestea să fi lipsit destul de mult din programul vostru în ultima vreme, ceea ce se vede din gradul vostru de apropiere. Aşadar, dacă nu ai plănuit nimic cu cei dragi pentru această după-amiază, încearcă să îi întrebi ce anume le-ar plăcea să facă. S-ar putea să îţi dai seama că vă gândeaţi la aceleaşi lucruri, doar că nu v-a fost prea uşor să daţi dovadă de deschiderea necesară faţă de cei dragi. Uneori nu este nevoie decât de curaj.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Capricorn

Este posibil să afli astăzi unele veşti bune cu privire la viitor sau la un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi. În alte situaţii, este vorba de o prietenie care evoluează destul de mult, care te face să îţi recapeţi încrederea în faptul că, la un moment dat, vei reuşi să îţi materializezi unele visuri mai vechi. Ai lângă tine prieteni adevăraţi care te provoacă să crezi în tine şi în ceea ce ţi-ai propus să realizezi, iar acest lucru are un efect bun asupra mentalului tău. Continuă să crezi şi să speri în proiectele tale.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Vărsător

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc cu oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Poate că este vorba de un proiect suplimentar la serviciu sau poate că unul din superiori îţi propune să te implici într-o activitate profesională după orele de program. În orice caz, cert este că îţi prinde bine să ai unele fonduri în plus la buget, să îţi poţi face unele răsfăţuri la care nu te-ai mai dedat de mult. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont să faci şi unele economii, mai ales dacă vrei să investeşti curând.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE - Peşti

Ai o stare de spirit foarte bună, iar acest lucru te ajută să faci faţă oricăror provocări. În cazul în care urmează să susţii un examen sau să pleci într-o călătorie, fii sigur(ă) că vei face faţă destul de bine emoţiilor sau stresului care riscă să te încerce până ajungi la destinaţie. S-ar putea să te alegi cu unele lecţii de viaţă foarte importante de pe urma evenimentelor de astăzi. Ba mai mult, este posibil să primeşti şi unele sfaturi extrem de valoroase, care îţi confirmă faptul că aveai o perspectivă realistă asupra unor relaţii sau situaţii din viaţa ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici