HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie – Soarele intră în Săgetător. Mai mult curaj pentru zodiile care vor să-şi atingă ţelurile

Soarele ajunge azi în semnul Săgetătorului, prilej cu care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt impulsionate să dea tot ceea ce au mai bun în multe sectoare-cheie de viaţă.

24372 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie – Soarele intră în Săgetător. Mai mult curaj pentru zodiile care vor să-şi atingă ţelurile

ESA

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Berbec

Soarele începe azi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este un moment bun din an în care să te ocupi de chestiuni birocratice, mai ales dacă implică străinătatea într-un fel sau altul, în care să susţii examene importante ori să planifici o deplasare în interes personal sau profesional departe de casă. În plus, s-ar putea să ai parte de tot felul de experienţe care-ţi îmbogăţesc perspectiva, care te ajută să vezi anumite lucruri altfel. Nu este exclus să primeşti şi unele sfaturi importante din partea unei persoane cu experienţă.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Taur
Soarele îşi face astăzi loc în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că se arată o perioadă numai bună pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) într-o colaborare pe plan profesional sau cu partenerul de viaţă. Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi, iar acest lucru reprezintă o condiţie preliminară pentru a atinge acel obiectiv pe care vi l-aţi propus. Progresele încep şi ele să se vadă, iar câştigurile s-ar putea să apară mult mai repede decât te-ai aşteptat. Aşadar, ai undă verde la investiţii care se fac din fonduri comune cu ceilalţi.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Gemeni
Soarele progresează azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, prilej bun să investeşti mai mult timp şi energie în relaţiile pe care le ai pe plan profesional sau în viaţa personală. S-ar putea să treci împreună cu partenerul de viaţă, clienţii şi/ sau colaboratorii prin diverse evenimente care vă leagă, care vă aduc mai aproape unul de celălalt. De asemenea, este posibil să apară progrese importante la nivelul proiectelor pe care le aveţi împreună. Cu alte cuvinte, cele mai mari realizări din această perioadă vor depinde într-un fel sau altul de cei pe care îi ai lângă tine acum.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Rac
Soarele începe să se mişte de azi înainte prin casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta generală. Aşadar, se anunţă o perioadă bună pentru tine în plan profesional, dar şi în ceea ce priveşte bunăstarea ta generală. Din câte se pare, eşti dispus(ă) să schimbi câte ceva la rutina ta de la locul de muncă, dar şi să aduci unele ajustări care se impuneau de multă vreme la stilul tău de viaţă şi alimentaţie. În felul acesta, vei avea parte de mai multă energie pentru a scoate un randament mai bun şi a te bucura mai des de hobby-uri.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Leu
Soarele se mişcă de azi încolo prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară. În cazul în care formezi deja un cuplu cu cineva, se anunţă o perioadă de regăsire pe plan intim, de reinvetare a relaţiei de cuplu, mai ales dacă sunteţi împreună de câţiva ani buni. Dacă nu ai pe cineva, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de flirt, de a cunoaşte persoane care s-ar putea să-ţi atragă atenţia într-un fel sau altul. Profită de această oportunitate pentru a tatona terenul, chiar dacă ai ieşit recent dintr-o relaţie. Îţi va face bine atenţia din jur.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Fecioară

Soarele tranzitează de azi înainte casa familiei din horoscopul tău general, astfel că centrul tău de interes în această perioadă este sectorul domestic şi gospodăria. Apar tot felul de evenimente la orizont care te aduc mai aproape de cei dragi, care te ajută să gestionezi mai bine diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între voi. De asemenea, este o perioadă bună din an pentru lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare ori pentru a tatona piaţa în vederea închirierii, cumpărării sau vânzării unui spaţiu de locuit ori a unui teren. S-ar putea să găseşti o ofertă foartă avantajoasă.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Balanţă
Soarele îşi face astăzi loc în casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să observi că îţi este mai uşor să comunici cu cei din jur. Poate că intuieşti ceea ce îşi doresc ceilalţi de la tine, iar astfel îţi modulezi discursul sau limbajul nonverbal pentru a răspunde mai bine aşteptărilor lor. De asemenea, îţi dai seama mai bine când este cazul să plusezi şi când ar fi mai bine să joci la sigur. Aşadar, se prefigurează o perioadă bună pentru nativii(ele) care au programate întâlniri de afaceri, interviuri de angajare sau alte întrevederi foarte importante.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Scorpion

Soarele îşi face azi apariţia în casa banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până în prezent. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de proiecte în domeniul principal de activitate a acestor nativi(e), iar în altele, de activităţi profesionale într-un sector cu care cochetează doar din când în când. În orice caz, este clar faptul că lucrurile evoluează bine pentru tine pe acest plan, că îţi consolidezi încetul cu încetul bugetul.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Săgetător
Soarele tranzitează de azi înainte semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că se deschide sezonul tău aniversar. Acum este un moment bun în care să te gândeşti la lucrurile pe care le-ai realizat de la ultima ta zi de naştere până acum şi să îţi actualizezi unele obiective pe care nu le-ai atins sau să îţi setezi altele noi. De asemenea, este o perioadă bună din an pentru schimbări de look sau de garderobă care transmit mai bine cine eşti cu adevărat, care te reprezintă mai fidel. În felul acesta, îţi vei consolida o imagine puternică, ce nu se uită.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Capricorn

Soarele începe azi să se mişte prin casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce te-ar putea face să te gândeşti mai des la trecut, la lucruri sau persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Vestea bună este însă aceea că eşti mai intuitiv(ă) decât de obicei, mai alert(ă) la mesajele pe care le primeşti de la vocea ta interioară. Acest lucru s-ar putea să te ajute să faci mai uşor faţă unor momente dificile sau chiar să le eviţi. Aşadar, încearcă să pui mai des în aplicare ceea ce îţi spune şi vei fi suprins(ă) de rezultate.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Vărsător
Soarele tranzitează de astăzi casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe cele care le coordonezi ori le vei implementa cât de curând. De asemenea, este posibil ca în săptămânile care urmează să cunoşti persoane noi, cu care vei descoperi că ai multe în comun. Aşadar, este posibil să se nască noi prietenii, să te simţi inspirat(ă) de cei(le) pe care îi/le cunoşti. acum Profită de acest context pentru a prelua iniţiativa în ceea ce priveşte acele visuri care te animă.

HOROSCOP Marţi, 22 noiembrie - Peşti

Soarele îşi face azi apariţia în casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să te axezi pe acest sector în perioada care urmează. Nu-ţi va fi deloc greu în aceste săptămâni să ieşi în evidenţă şi le arăţi celor din jur care sunt de fapt abilităţile tale şi cât de mult contezi în domeniul în care profesezi şi mai ales la locul de muncă. Aşadar, ai şansa de a face progrese importante în ceea ce priveşte ascesiunea profesională. În acest sens, s-ar putea să te ajute cineva din interior, o persoană care are încredere în tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici