HOROSCOP Marţi, 26 iulie. Patru zodii fac declaraţii păguboase. Au de suferit chiar pe limba lor

Astăzi, Mercur din Leu îi trimite un careu tensionat lui Marte din Taur, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să se lanseze în declaraţii păguboase.

21787 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 26 iulie. Patru zodii fac declaraţii păguboase. Au de suferit chiar pe limba lor

HOROSCOP Marţi, 26 iulie. Patru zodii fac declaraţii păguboase. Au de suferit chiar pe limba lor

HOROSCOP 26 IUNIE - Berbec

Este indicat astăzi să ai grijă la cumpărături pentru că s-ar putea să fii tentat(ă) să cheltuieşti mai mult decât ar fi indicat. Poate că vrei să te răsfeţi după o perioadă grea şi să îţi faci un mic cadou sau poate că vrei să îi faci un hatâr persoanei iubite ori celor mici. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu trebuie să te abaţi de la limita de buget pe care ţi-ai setat-o pentru astăzi. În caz contrar, există riscul să fie nevoie să aduci unele schimbări serioase listei tale de cumpărături din prima parte a acestei săptămâni.

HOROSCOP 26 IUNIE - Taur

Ceva din comportamentul şi/ sau din discursul părinţilor sau al altor membri ai familiei s-ar putea să te deranjeze astăzi suficient de mult încât rişti să ajungi sau să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, care nu reacţionează în virtutea primului impuls, dar de data aceasta, s-ar putea să îţi pierzi cumpătul. Aşadar, este foarte important să ai grijă la reacţiile tale şi să te asiguri că nu exagerezi în niciun fel. În caz contrar, vei avea de pierdut în relaţia cu rudele tale apropiate.

HOROSCOP 26 IUNIE - Gemeni

O veste pe care o primeşti, o bârfă pe care o auzi sau o grimasă a unei persoane din jur s-ar putea să scoată ce este mai rău din tine astăzi. Sau poate că îţi creează un sentiment de teamă sau frustrare care nu îţi este familiar. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să priveşti situaţia în mod obiectiv, de a lua în calcul posibilitatea ca lucrurile să se schimbe, să evolueze într-o direcţie care îţi este favorabilă. Prin urmare, caută să ai răbdare şi nu lua decizii de la care nu te poţi întoarce mai încolo.

HOROSCOP 26 IUNIE - Rac

Ziua de astăzi nu este deloc una propice investiţiilor. Prietenii sau colaboratorii te-ar putea încuraja să porneşti pe o direcţie riscantă sau poate că iei tu decizia de a plonja în necunoscut. Oricare ar fi scenariul în care te găseşti, cert este că ai mai mult de câştigat - la propriu inclusiv - dacă ceri o a doua părere, dacă îţi asculţi vocea interioară. Dacă intuiţia îţi spune să mai ai răbdare, cu siguranţă are dreptate în acest context. Unele lucruri arată pur şi simplu prea bine pentru a fi adevărate şi trebuie să dai dovadă de o doză dublă de precauţie.

HOROSCOP 26 IUNIE - Leu

Presiunile resimţite în plan profesional ar putea fi astăzi mai mari decât de obicei, poate şi pentru că nu eşti în cele mai armonioase relaţii cu unul dintre superiori. Ori poate că te ocupi de sarcini care te fac să te îndoieşti de abilităţile tale ori de experienţa pe care ai dobândit-o în domeniul în care activezi sau în compania ta. În consecinţă, este nevoie să dai dovadă de un plus de profesionalism la serviciu. În caz contrar, rişti să îţi atragi antipatii sau să comiţi erori care îţi pot influenţa negativ renumele construit cu greu la locul de muncă.

HOROSCOP 26 IUNIE - Fecioară

Nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună astăzi, iar din acest motiv, este nevoie de eforturi suplimentare din partea ta pentru a te asigura că-ţi conservi minimul de energie şi bună dispoziţie. Dacă ai posibilitatea, încearcă să eviţi scenariile în care petreci prea mult timp în medii negative, în compania persoanelor care au tendinţa de a se hrăni cu starea ta de bine. În plus, ar fi indicat să nu pui prea multă presiune pe tine, să nu îţi setezi standarde greu de atins în condiţiile actuale. Zilele n-au intrat în sac şi te poţi achita de restanţe mâine.

HOROSCOP 26 IUNIE - Balanţă

Ceva legat de un proiect, un plan de viitor, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu nu pare să meargă în direcţia potrivă. În ceea ce te priveşte, ai făcut tot ce se putea, dar pare că Universul nu este de partea ta sau, mai bine spus, că nu investesc şi celelalte părţi la fel de mult timp şi energie în legătura ori iniţiativele pe care le aveţi împreună. Pe de altă parte, s-ar putea ca perspectiva pe care o ai astăzi să fie uşor exagerată, astfel că ar fi mai indicat să aştepţi puţin înainte să iei decizii definitive.

HOROSCOP 26 IUNIE - Scorpion

La locul de muncă, relaţiile cu unul din superiori sau cu un coleg de muncă mai vechi în branşă s-ar putea să fie destul de tensionate astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze diferenţelor de personalitate dintre voi sau faptului că s-au adunat multe supărări în ultima vreme. În alte cazuri, această atmosferă încărcată s-ar putea face simţită în cuplu, întrucât există riscul ca unul din voi sau chiar amândoi să aveţi uneori tentaţia de a face pe şeful, de a încerca prea mult să îl convingeţi pe celălalt să ia de bun punctul vostru de vedere şi atât.

HOROSCOP 26 IUNIE - Săgetător

S-ar putea să ai parte azi la serviciu de o zi destul de dificilă. Poate că volumul de sarcini este mai mare decât în mod obişnuit pentru această zi din săptămână ori poate că nivelul lor de dificultate este unul care te pune în dificultate. În cazul altor nativi(e), este posibil să fie vorba de o problemă de sănătate ori de o stare de oboseală care nu le permite să dea dovadă de un randament prea ridicat. Indiferent de scenariul în care te afli, cert este că n-ai parte de o zi în care să tragi prea tare de tine.

HOROSCOP 26 IUNIE - Capricorn

S-ar putea manifesta astăzi o stare de tensiune între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Păreţi să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi ţi se pare că nu se ţine cont de nevoile şi/ sau de dorinţele tale. Din acest motiv, este posibil ca lucrurile să escaladeze foarte uşor, să se ajungă la cuvinte pe care nu le mai poţi lua înapoi. Aşadar, este foarte important să ai grijă ce atitudine adopţi în raport cu cei dragi. Vei avea mult mai mult de câştigat dacă încerci să îţi păstrezi calmul şi să comunici ce simţi.

HOROSCOP 26 IUNIE - Vărsător

Nici în cazul tău nu se arată o zi prea liniştită acasă. O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ pune o presiune destul de mare pe relaţia cu partenerul de viaţă. Sau poate că ajungi undeva la mijloc între cineva din familia de origine şi persoana iubită. În primă fază, s-ar putea să îţi fie greu, dacă nu chiar imposibil, să dai dovadă de răbdare. Dacă nu este vorba de ceva urgent, poate ar fi mai bine să amâni discuţiile pe această temă pentru o altă zi, când sunteţi cu toţii mai calmi, ceva mai receptivi la alte păreri.

HOROSCOP 26 IUNIE - Peşti

La locul de muncă, se conturează astăzi o atmosferă încărcată în raport cu unii colegi de serviciu. Pare că nu vorbiţi aceeaşi limbă, că nu reuşiţi să ajungeţi la un consens în legătură cu o chestiune care vă afectează pe toţi într-o mai mică sau mai mare măsură. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba astăzi de unele probleme tehnice care le dau bătăi de cap, care riscă să îi/le aducă în situaţia de a pierde o parte din progresele pe care le-au făcut în ultima vreme. Încearcă să îţi iei unele măsuri de precauţie în decursul acestei zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici