HOROSCOP Marţi, 28 februarie – Risc de situaţii care dau azi zodiile peste caz. Trebuie să privească lucrurile raţional

De dimineaţă, se formează o conjuncţie între Lună şi Marte în Gemeni, iar apoi Luna face un careu tensionat cu Neptun din Peşti şi un trigon armonios cu Mercur din Vărsător. Zodiile Mutabile (Fecioară, Săgetător, Peşti), cu excepţia Gemenilor, se pot confrunta cu unele situaţii confuze.

23527 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 28 februarie – Risc de situaţii care dau azi zodiile peste caz. Trebuie să privească lucrurile raţional

HOROSCOP Marţi, 28 februarie – Risc de situaţii care dau azi zodiile peste caz. Trebuie să privească lucrurile raţional

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Berbec

Conjuncţia între Lună şi Marte din această dimineaţă se creează în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că se pune accentul astăzi pe modul în care interacţionezi cu cei de lângă tine. Vestea proastă este aceea că s-ar putea să primeşti unele veşti care te pun pe gânduri sau chiar te întristează. Încearcă totuşi să nu iei decizii pe baza lor, căci s-ar putea ca lucrurile să evolueze în mai bine în a doua parte a acestei zile. Sau poate că primeşti un ajutor, un sfat sau o încurajare care contează foarte mult din partea unui prieten foarte bun.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Taur

Conjuncţia între Lună şi Marte a acestei dimineţi se formează în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că finanţele joacă un rol important pentru tine astăzi. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară şi unele veşti proaste din partea acestui sector de viaţă, căci există riscul că proiectele în care eşti implicat(ă) să nu aducă profiturile pe care le doreşti. Pe de altă parte, s-ar putea ca norocul să ţi se schimbe în bine mai repede decât ai fi crezut, să îţi dai seama că lucrurile pot merge într-o direcţie mai bună dacă faci anumite schimbări.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Gemeni

Conjuncţia între Lună şi Marte din această dimineaţă se perfectează tocmai în semnul naşterii tale, astfel că nu duci lipsă de încredere în propria persoană şi de energie. Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că nu ai temeri în ceea ce priveşte sectorul profesional sau nemulţumiri în relaţia cu unul dintre superiori. În schimb, nu pare să fie vorba de nimic serios, astfel că s-ar putea ca lucrurile să revină la normal mult mai repede decât te-ai aşteptat. O schimbare de optică este tot ceea ce ai nevoie în anumite contexte, astfel că încearcă să vezi lucrurile altfel.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Rac

Conjuncţia Lunii cu Marte din această dimineaţă se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai o stare de spirit meditativă pe parcursul zilei. În a doua parte a zilei, este posibil ca ea să fluctueze, să ai şi momente în care viziunea ta tinde să fie una negativă. Finalul zilei te surprinde însă simţindu-te mai bine în pielea ta, astfel că lucrurile par să fi revenit în matca lor. Încearcă să vezi ce se poate face pentru a evita astfel de situaţii pe viitor, care nu îţi fac bine în niciun fel.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Leu

Conjuncţia Lunii cu Marte de azi dimineaţă se perfectează în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, astfel că o bună parte din zi s-ar putea să te surprindă ocupându-te de diverse chestiuni care au legătură cu proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care vrei să le demarezi în următoarea perioadă. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca unele lucruri să nu iasă fix aşa cum ţi-ai dorit, dar astrele spun că nu are rost să îţi faci griji încă. Într-un fel sau altul, lucrurile se vor aranja aşa cum ţi-ai dorit mai repede decât credeai.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Marte din această dimineaţă ocupă casa carierei din astrograma ta generală, astfel că te preocupă azi destul de mult sectorul profesional. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară şi unele neplăceri în acest sector de viaţă, precipitate cel mai probabil de faptul că unele lucruri nu evoluează tocmai bine în raport cu unii colaboratori sau clienţi. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fie vorba de ceva serios sau de ceva care ar trebui să te îngrijoreze într-o formă sau alta. Într-un fel sau altul, veţi ajunge la un consens care vă mulţumeşte.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, prilej cu care te bucuri astăzi de o viziune orientată spre rezultate. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca unele treburi să se complice la locul de muncă, dar nu este cazul să îţi faci griji prea mari. S-ar putea să iei acest lucru ca pe o provocare, ca pe un test de adaptabilitate. De fapt, aceasta este cea mai bună atitudine în contextul de faţă. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a-ţi duce sarcinile cât mai bine la bun sfârşit.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe destul de mult soarta fondurilor de care dispui împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu celelalte persoane cu care eşti implicat(ă) într-un parteneriat comun. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară însă unele tensiuni în raport cu copiii şi/ sau partenerul de viaţă,d ar încearcă să nu le iei prea mult în serios. S-ar putea să nu fie vorba decât de ceva fără prea multă importanţă, care nu descrie situaţia generală existentă între voi.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că te numeri şi tu azi printre nativii(ele) care ar trebui să acorde o mai mare importanţă relaţiei cu cei din jur. Per ansamblu, lucrurile stau bine între tine şi partenerul de viaţă, dar s-ar putea să apară unele disensiuni în ceea ce priveşte o chestiune de ordin casnic sau domestic. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a ajunge la un consens. Îţi vei da seama că nu este nevoie de eforturi prea mari pentru a ajunge la un compromis satisfăcător pentru amândoi.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Marte de dimineaţa aceasta se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care nu duci lipsă de energie şi de spor pe plan profesional. S-ar putea totuşi să îţi fie greu să comunici cu unii colegi de muncă, dar nu este cazul să îţi faci griji că acest lucru s-ar putea să îţi afecteze randamentul într-o manieră sau alta. Într-un fel sau altul, veţi ajunge la rădăcina problemei şi îţi vei da seama că trebuie să oferi lămuriri în anumite contexte cu toate că nu îţi sunt solicitate în mod expres.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Marte din această dimineaţă se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care te bucuri de o atmosferă încărcată de armonie în raport cu ei. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele probleme la nivel financiar, în sensul în care s-ar putea să gestionezi destul de greu unele tentaţii care-ţi dau târcoale sau unele răsfăţuri pe care ai vrea să le faci celor dragi. Într-un final, îţi vei da seama că ele mai pot aştepta sau că poţi opta pentru ceva care nu pune o presiune mare pe buget.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Marte din această dimineaţă se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se bucură astăzi de o atmosferă caldă în familie. Pe de altă parte, pot exista şi situaţii în care nu prea ai răbdare cu anumite comportamente ale celor dragi şi poţi avea tendinţa de a-i repezi. Încearcă să dai dovadă de mai multă înţelegere, mai ales dacă este vorba de lucruri pe care ştii că nu le vor schimba. S-ar putea să ajungi mai departe decât credeai cu o atitudine empatică, faţă de ei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici