HOROSCOP Marţi, 4 octombrie. Trei zodii detectează din timp pericolele. Sunt hotărâte să nu cedeze în faţa obstacolelor

Înainte să intre în Vărsător, Luna aderă azi la o conjuncţie cu Pluto retrograd în Capricorn, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) s-ar putea să simtă că unele lucruri nu merg chiar aşa cum şi-ar fi dorit. Pe de altă parte, sunt hotărâte să nu cedeze în faţa obstacolelor.

26316 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 4 octombrie. Trei zodii detectează din timp pericolele. Sunt hotărâte să nu cedeze în faţa obstacolelor

HOROSCOP 4 octombrie 2022

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Berbec

Luna realizează de dimineaţă o conjuncţie cu Pluto retrograd în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te preocupă acest domeniu de viaţă la fel de mult şi astăzi. Ai multe de rezolvat la serviciu, dar din câte se pare, eşti în controlul total al lucrurilor care se întâmplă în acest sector de viaţă. Luna trece apoi în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, indiciu cum că ar fi indicat să îţi faci timp şi pentru grupul de prieteni, mai ales dacă nu ai prea avut timp să ieşi în ultima vreme şi ai amânat planuri.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Taur

Luna face o conjuncţie în prima parte a zilei cu Pluto retrograd din casa filozofiei de viaţă, semn că te bucuri şi astăzi de o mentalitate de învingător(oare). E drept că nu toate merg aşa cum ai sperat, dar eşti hotărât(ă) să nu laşi obstacolele să te intimideze prea tare. După orele prânzului, Luna progresează în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce ar putea aduce unele oportunităţi de a ieşi în evidenţă în plan profesional. profită de ele pentru a le arăta superiorilor că poţi mai mult decât îşi imaginează, că merită să aibă încredere mare în tine.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Gemeni

Luna aderă la o conjuncţie de dimineaţă cu Pluto retrograd în casa evenimentelor cu impact emoţional, astfel că s-ar putea să fii preocupat(ă) de ceea ce simţi şi astăzi. Pe de altă parte, te bucuri şi de stăpânire de sine, indiciu cum că nu vei lăsa anumite trăiri nu tocmai pozitive să te acapareze. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, prilej numai bun să te ocupi de chestiuni birocratice, de treburi care vizează o călătorie sau pentru a te pregăti pentru un examen important.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Rac

Luna îi lansează o conjuncţie lui Pluto retrograd de dimineaţă în casa parteneriatelor, astfel că s-ar putea să apară şi astăzi provocări în plan relaţional, fie în raport cu partenerul de viaţă, fie în relaţie cu clienţii şi/ sau colaboratorii de la locul de muncă. După orele prânzului, Luna va intra în casa relaţiilor şi a banilor, semn că ar putea apărea discuţii legate de finanţe între tine şi persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi. Poate că încercaţi să vă decideţi asupra unor investiţii sau vreţi să faceţi un plan de acţiune în privinţa unui impas financiar comun.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Leu

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se perfectează de dimineaţă în casa muncii din horoscopul tău solar, astfel că te numeri astăzi printre nativii(ele) care dau dovadă de un nivel ridicat de randament. Aşadar, este de aşteptat ca şi astăzi să faci progrese la fel de mari ca ieri pe plan profesional. În a doua parte a zilei, Luna îşi face apariţia în casa parteneriatelor, prilej numai bun să petreci mai mult timp de calitate cu partenerul de viaţă, mai ales în contextul în care nu aţi prea avut timp de aşa ceva în ultima vreme din cauza muncii, de exemplu.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd ocupă casa iubirii din horoscopul tău general, astfel că şi astăzi te preocupă la fel de mult relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În general, lucrurile merg bine între voi, dar trebuie să ţii cont de faptul că ar putea exista unele tensiuni mocnite între voi. De după-amiază încolo, Luna se mişcă prin casa muncii din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să fii destul de ocupat(ă) în a doua parte a zilei. Ai multe lucruri de făcut la serviciu şi s-ar putea să îţi iei de lucru şi acasă.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se perfectează în casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că sectorul vieţii casnice şi/ sau domestice continuă să fie o prioritate pentru tine şi astăzi, cu toate că s-ar putea să se remarce şi unele tensiuni mocnite între tine şi cei dragi. În a doua parte a zilei, Luna va intra în casa iubirii, ceea ce înseamnă că atmosfera se îndulceşte, cel puţin în relaţie cu unii membri ai familiei. În raport cu alţii, va fi nevoie să mai aştepţi puţin înainte de a aduce în discuţie unele subiecte care pot încinge mult spiritele.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Scorpion

Luna aderă azi de dimineaţă la o conjuncţie cu Pluto retrograd în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că ai parte şi astăzi de multe interacţiuni cu persoanele din jur. În raport cu unele din ele, s-ar putea totuşi să nu vezi progresele pe care ţi le-ai fi dorit, cel mai probabil din cauza unor animozităţi despre care nu aţi vorbit liber. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa familiei, astfel că atenţia ţi se mută asupra sectorului casnic şi/ sau domestic. Ţi-e uşor să comunici cu cei dragi şi să-ţi respecţi atribuţiile gospodăreşti.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Săgetător

Luna perfectează de dimineaţă o conjuncţie cu Pluto retrograd din casa banilor, astfel că sectorul financiar continuă să fie o preocupare importantă şi pentru tine astăzi. În subteran, s-ar putea să existe unele frământări în legătură cu acest subiect, deşi la suprafaţă lucrurile par să stea bine pentru tine pe acest plan. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării, semn că s-ar putea să ai parte de unele discuţii interesante cu un prieten vechi, o rudă sau o persoană pe care o întâlneşti astăzi. Nu este exclus nici să primeşti unele veşti care te vor bucura.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Capricorn

Luna se întâlneşte azi cu Pluto retrograd în semnul naşterii tale, astfel că ai mai multă încredere în propria persoană, cu toate că s-ar putea să îţi fie greu să te deschizi în faţa anumitor persoane. În a doua parte a zilei, Luna va poposi în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă, iar în altele, de activităţi profesionale care îi/le pot ajuta pe nativii(ele) acestui semn să îşi rotunjească veniturile într-o anumită măsură.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Vărsător

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Pluto retrograd din casa subconştientului, astfel că a doua zi a săptămânii s-ar putea să îi/le surprindă pe nativii(ele) acestui semn într-o pasă introvertă, absobiţi de gânduri cu privire la persoane sau situaţii din trecut. Lucrurile se vor schimba treptat începând cu a doua parte a zilei, când Luna migrează în semnul naşterii tale. S-ar putea să te simţi din nou în apele tale, să ai mai multă încredere în forţele proprii decât în ultimele zile. De asemenea, pare că îţi este mai uşor să te deschizi în faţa celor din jurul tău.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE - Peşti

Luna se implică azi într-o conjuncţie cu Pluto retrograd în casa planurilor de viitor din horoscopul tău general, astfel că o bună parte din eforturile tale se vor îndrepta către proiectele în care eşti implicat(ă) şi sau pe care le derulezi în această perioadă. Pe de altă parte, este posibil să existe şi unele temeri în ceea ce le priveşte. După orele prânzului, Luna începe să se mişte prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că va trebui să te concentrezi pe menţinerea sau dobândirea echilibrului mental şi/ sau emoţional, mai ales dacă ai trecut recent prin evenimente tensionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici