HOROSCOP Miercuri, 11 ianuarie. O zi cu multe obstacole pentru patru zodii. În cele din urmă, le depăşesc cu brio

Ziua începe cu un careu tensionat între Luna din Fecioară şi Marte retrograd din Gemeni, iar mai târziu, aceeaşi Lună realizează un Mare Trigon pe semne de Pământ cu Mercur retrograd din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur. Ziua începe prost pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), dar cel puţin pentru Fecioare, lucrurile par să evolueze ceva mai bine în a doua parte a zile.

30148 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 11 ianuarie. O zi cu multe obstacole pentru patru zodii. În cele din urmă, le depăşesc cu brio

HOROSCOP 11 Ianuarie - Berbec

Este posibil să ai parte, în prima parte a zilei, de unele probleme de comunicare în raport cu unii colegi de la locul de muncă. Într-un final, însă, veţi ajunge la un consens, la o perspectivă şi la o strategie comună în ceea ce priveşte lucrurile care vă interesează în egală măsură. Acest lucru se vede din aspectele astrale din a doua jumătate a zilei, când reuşeşti să dai dovadă de randamentul de care voiai pentru a-ţi atinge obiectivele profesionale de astăzi. Poate că opiniile voastre încă diferă, dar aţi reuşit s-o daţi la pace când era nevoia mai mare.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Taur

În prima jumătate a zilei, trebuie să ai mare grijă la cheltuieli pentru că există riscul să te întâlneşti cu tot felul de tentaţii cărora va fi greu să le rezişti. Vestea bună este că eşti inspirat(ă) astăzi şi mai ales în a doua jumătate a zilei, când reuşeşti să găseşti alternative la acele lucruri pe care ţi le doreai, dar care ar fi pus o presiune suplimentară asupra bugetului tău. Poate că este vorba de ceva ce poţi confecţiona singur(ă) sau de o opţiune mai puţin costisitoare, dar care îţi satisface cel puţin la fel de bine acelaşi capriciu.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Gemeni

S-ar putea să ai parte de dimineaţă de unele discuţii în contradictoriu cu cineva din familie cu care şi aşa nu erai pe aceeaşi lungime de undă în general din cauza diferenţelor de mentalitate şi/ sau de personalitate. Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că o veţi ţine tot aşa pe tot parcursul zilei. Într-un fel sau altul, atmosfera de acasă revine la normal, iar tensiunile se mai răresc. Rămâne însă senzaţia că ceva este în neregulă, că ar fi mai bine să nu abordezi încă unele subiecte care scot în evidenţă neajunsurile generate de prăpastia între generaţii.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Rac

Este posibil să primeşti în prima parte a zilei unele veşti nu tocmai bune, care-ţi dau motive de îngrijorare sau chiar te pun în gardă de-a binelea. Aşteaptă însă până să iei o decizie pe marginea lor, căci s-ar putea ca datele problemei să se schimbe destul de mult de după-amiază încolo. Mai exact, s-ar putea să apară alte informaţii care schimbă cu totul datele problemei sau care te ajută să le vezi dintr-o altă perspectivă, ceva mai blândă. În orice caz, cert este că situaţia se schimbă suficient de mult încât să vezi lucrurile dintr-un cu totul alt unghi.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Leu

În această dimineaţă, nu este un moment prea bun în care să faci investiţii în planuri de viitor, în care să îţi iei angajamente financiare ferme în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Pe de altă parte, poţi face progrese vizibile în privinţa altor chestiuni care ţin de ele. De exemplu, este de remarcat faptul că eşti inspirat(ă) şi motivat(ă), că cei de lângă tine au obiective similare şi că te pot ajuta să te apropii de obiectivele pe care ţi le-ai setat. Aşadar, se anunţă o după-amiază numai bună pentru colaborări.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Fecioară

Este posibil ca astăzi să nu fii în cele mai bune relaţii cu unul dintre superiori. Sau poate că resimţi mai acut decât de obicei greutatea responsabilităţilor care îţi revin în plan profesional. Oricum ar sta însă lucrurile, este clar că faci faţă destul de greu provocărilor care apar de dimineaţă în plan profesional. Pe de altă parte, lucrurile se schimbă în bine în a doua parte a zilei. Găseşti într-un fel sau altul soluţia la probleme de comunicare sau de altă natură care au persista pe mai tot parcursul zilei, iar acest lucru te motivează să mergi mai departe.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Balanţă

Starea ta de spirit s-ar putea să nu fie cea mai bună astăzi. Poate că te supără ceva punctual ce se întâmplă de dimineaţă ori poate că s-au adunat mai multe frustrări în ultima vreme. Vestea bună este aceea că lucrurile nu vor sta aşa pe tot parcursul zilei. De după-amiază încolo, apar indicii că situaţia stă mai bine decât ai crezut, că poate reveni pe făgaşul normal. În acest sens, s-ar putea să te ajute şi sfaturile familiei sau faptul că ştiu să asculte atunci când simţi să îţi verşi amarul. Aşadar, nu este cazul să îţi faci griji.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Scorpion

Este posibil ca un plan de viitor personal sau poate că un proiect în care eşti implicat(ă) să nu evolueze aşa cum ţi-ai fi dorit. Probabil că ajutorul la care te aşteptai întârzie să apară sau te loveşti de unele piedici pe care nu le-ai anticipat. Pe de altă parte, s-ar putea ca situaţia să se schimbe în bine în a doua parte a zilei. Cineva din anturajul tău îţi oferă un sfat preţios sau poate că te ajută să vezi anumite lucruri dintr-un alt punct de vedere, pe care nu l-ai explorat până acum. Nu este totul pierdut aşadar.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Săgetător

Poate fi greu să colaborezi astăzi cu anumite persoane din mediul profesional. Sau poate că partenerul de viaţă este cel(a) care îşi ţine mai greu în frâu orgoliul în raport cu tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să dezamorsezi situaţiile conflictuale înainte ca ele să explodeze. În a doua parte a zilei, este posibil ca eforturile tale să dea roade, în sensul în care ajungeţi destul de repede la un consens şi puteţi să vă duceţi planurile la bun sfârşit. Ce-i drept, există şi lucruri care vă motivează în acest sens, cum ar fi perspectiva unui câştig.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Capricorn

Din punct de vedere profesional, lucrurile s-ar putea să nu evolueze bine în prima parte a zilei. Poate că apar piedici pe care nu le-ai preconizat atunci când ţi-ai făcut programul pe astăzi sau probabil că nu reuşeşti să obţii rezultatele dorite în privinţa unor sarcini de lucru mai complicate. Lucrurile vor reveni la normal în a doua parte a zilei, când te regrupezi şi îţi găseşti ritmul pentru ceea ce ţi-ai propus să aţii astăzi. Este drept că nivelul de energie utilizat va fi unul consistent, dar şi răsplata care va veni la final va fi una realmente substanţială.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Vărsător

Lucrurile pe care ţi le doreşti tu s-ar putea să nu fie tocmai compatibile cu aşteptările şi nevoile celor dragi, astfel că există riscul să apară tensiuni între voi în prima parte a zilei. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să evolueze înspre mai bine în a doua jumătate a acestei zile. Mai exact, ai parte de unele conversaţii productive cu cei dragi, care te ajută să corelezi ceea ce vrei tu cu dorinţele lor. Aşadar, se prefigurează o zi bună în cele din urmă, cu toate că începe cu unele probleme care vă dau bătăi de cap.

HOROSCOP 11 Ianuarie - Peşti

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ s-ar putea să scoată la iveală unele diferenţe destul de mari de viziune între tine şi cei dragi, dar mai ales partenerul de viaţă. În contextul acesta, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă este nevoie de o implicare imediată din partea tuturora pentru a le rezolva. Încearcă să vezi unde se întâlnesc punctele voastre de vedere, iar în felul acesta, îţi va fi mai uşor să iei iniţiativa unui consens, a unui plan comun de acţiune. Lasă orgoliul la o parte şi veţi ajunge la o rezolvare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici