HOROSCOP Miercuri, 15 februarie – Zodiile nu duc lipsă de noroc azi. Vor fi persoanele potrivite la locul potrivit

Venus realizează azi o conjuncţie cu Neptun în semnul Peştilor, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) nu vor duce lipsă de noroc azi.

34523 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 15 februarie – Zodiile nu duc lipsă de noroc azi. Vor fi persoanele potrivite la locul potrivit

HOROSCOP Miercuri, 15 februarie – Zodiile nu duc lipsă de noroc azi. Vor fi persoanele potrivite la locul potrivit

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Berbec

Venus şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai parte şi azi de momente în care eşti mai conştient(ă) decât de obicei de vocea interioară. Aşadar, dacă nu te-ai oprit ieri din alergătura zilnică pentru a o asculta, s-ar putea să îţi reuşească azi acest lucru. Este posibil ca răspunsul la unele întrebări care te macină de mai multă vreme să fie unul pe care îl ai deja, dar pe care nu l-ai admis faţă de tine din diverse motive. Aşadar, nu trebuie decât să asculţi atent.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Taur

Venus şi Neptun perfectează astăzi o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar. Acest lucru înseamnă că astăzi te vei ocupa în continuare de proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu persoanele cu care colaborezi, iar acest lucru te ajută să faci progresele pe care ţi le doreşti. Tot azi, s-ar putea să cunoşti unele persoane noi, cu care realizezi că ai mai multe lucruri în comun decât te-ai fi aşteptat. Aşadar, lucrurile încep să îţi surâdă în ceea ce priveşte viitorul.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Gemeni

Venus şi Neptun se întâlnesc azi în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să ai parte de o zi chiar mai productivă decât cea de ieri. În plus, s-ar putea să atragi atenţia superiorilor prin modul în care gestionezi lucrurile sau prin rezultatele pe care le obţii. În cazurile altor nativi(e), s-ar putea ca atenţia să vină din partea altor profesionişti în domeniu care poate te şi curtează cu un post la compania lor, de exemplu. Aşadar, lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru tine, dar este important să dai dpvadă de realism mereu.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Rac

Venus ajunge azi într-o conjuncţie cu Neptun în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, se anunţă o zi productivă pentru aceia dintre nativi(e) care se pregătesc pentru un examen, care fac planuri pentru o deplasare în interes profesional şi/ sau personal ori care au de rezolvat treburi de ordin birocratic. În plus, s-ar putea ca toate aceste experienţe să te înveţe lucruri noi, atât despre propria persoană, cât şi despre lucrurile sau persoanele care sunt acum în viaţa ta. Aşadar, apar mereu oportunităţi de a creşte, de a evolua personal.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Leu

Venus formează astăzi o conjuncţie cu Neptun în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, iar acest lucru înseamnă că este un moment bun în care să discuţi aspecte financiae cu un colaborator ori cu un client sau poate chiar cu partenerul de viaţă, în cazul în care vă puneţi banii la mijloc. Aşadar, s-ar putea ca aceasta să fie una din acele zile în care nu apar tensiuni pe marginea acestui subiect sau în care reuşeşti să ajungi mai uşor şi mai repede la un consens atunci când punctele voastre de vedere par să nu coincidă deloc.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Fecioară

Venus realizează azi o conjuncţie cu Neptun în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că te bcuuri astăzi de bună înţelegere cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Îţi este mai uşor decât de obicei să eviţi conflictele şi situaţiile care pot duce la tensiuni. În cazul în care lucrezi cu oamenii sau ai astăzi lucrurile importante de discutat cu cei din jur, este de aşteptat să îţi fie mai uşor decât ai anticipat să ajungi la un punct de vedere comun cu ei, cu toate că viziunile voastre nu se întâlnesc în unele privinţe.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Balanţă

Venus intră azi într-o conjuncţie cu Neptun în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce poate însemna că stai relativ bine cu energia, că nu duci lipsă de randament la serviciu. De asemenea, eşti în relaţii bune cu colegii de muncă, iar acest lucru înseamnă că faci cu uşurinţă faţă momentelor în care poate că punctele voastre de vedere nu par să conveargă în aceeaşi direcţie. S-ar putea să fii mai predispus(ă) la erori decât de obicei, dar îţi dai seama la timp care sunt acestea şi reuşeşti să le corectezi la timp fără multe eforturi.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Scorpion

Venus îşi aderă azi la o conjuncţie cu Neptun în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că eşti în relaţii armonioase azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Te deschizi mai uşor decât de obicei atunci când vine vorba de sentimentele tale şi acest lucru contribuie şi el la o atmosferă plăcută în planul vieţii intime. În cazul în care eşti single, se anunţă o zi bună în care să ieşi şi să explorezi oportunităţi de dating. Indiferent dacă se leagă ceva sau nu, îţi va face bine să primeşti mai multă atenţie.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Săgetător

Venus se întâlneşte azi cu Neptun în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care te bucuri de o atmosferă caldă în raport cu apropiaţiii. Simţi mai puţin acut decât în alte dăţi diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate între tine şi cei dragi, ceea ce face mai uşoară interacţiunea cu acele rude cu care nu ai mare lucru în comun. Aşadar, îţi dai seama că, în anumite contexte, ai mai multe de câştigat dacă dai dovadă de toleranţă, dacă nu iei anumite lucruri în nume personal. Adaptabilitatea este cel mai bun aliat al tău în această perioadă.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Capricorn

Venus se întâlneşte astăzi cu Neptun în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi imprimă mai multă răbdare în comunicare, mai multă deschidere faţă de puncte de vedere noi, cu care nu eşti obişnuit(ă) şi pe care nu le-ai explorat până acum. Aşadar, se creează contextul perfect pentru a aduce pe tapet acele subiecte de discuţie pe care le-ai tot evitat, despre care poate că ţi-ai fost teamă să vorbeşti din cauza faptului că opiniile tale nu se aliniază la cele ale majorităţii. S-ar putea să îţi dai seama că prin tonul pe care-l foloseşti, faci diferenţa într-adevăr.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Vărsător

Venus îşi dă mâna azi cu Neptun în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de ordin financiar pe parcursul acestei zile. Pe de altă parte, trebuie să dai dovadă de realism în privinţa lor, să nu te laşi furat(ă) de vorbe frumoase care nu au un fundament concret. În felul acesta, vei reuşi să le alegi pe acelea care sunt cele mai potrivite pentru tine, nu doar în acest moment, ci şi mai încolo, într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat de prezent.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE - Peşti

Venus realizează astăzi o conjuncţie cu Neptun în semnul naşterii tale, astfel că s-ar putea să te bucuri de mai multă încredere în propria persoană, de mai multă energie decât de obicei. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că, în anumite momente, s-ar putea să îţi doreşti prea mult să faci pe plac celor din jur, ceea ce te privează de multă energie şi te supune la o presiune de care te-ai putea lipsi. Încearcă să dai dovadă de autenticitate şi să îţi asumi faptul că nu poţi face mereu pe plac celor din jurul tău.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici