HOROSCOP Miercuri, 21 septembrie. Oportunităţi de evoluţie pentru trei zodii. Progresele nu vor fi însă spectaculoase

Luna din Leu desenează azi cu Jupiter retrograd din Berbec un aspect armonios de trigon, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se întâlnesc azi cu oportunităţi de evoluţie pe plan personal sau profesional.

13652 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 21 septembrie. Oportunităţi de evoluţie pentru trei zodii. Progresele nu vor fi însă spectaculoase

HOROSCOP 21 Septembrie - Berbec

Ceea ce se remarcă astăzi în ceea ce te priveşte este starea de spirit de care te bucuri. Poate că la ea contribuie unele evenimente fericite trăite în plan sentimental şi/ sau în raport cu cei mici ori probabil că tu eşti cel(a) care are o influenţă bună asupra dispoziţiei tuturor celor din jur. În orice caz, este foarte clar faptul că nu trebuie să depui eforturi prea mari pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă. Poate că nu toate lucrurile merg aşa cum ţi-ai dori, dar încerci să vezi partea lor cea bună şi să te concentrezi pe soluţii.

HOROSCOP 21 Septembrie - Taur

Starea ta de spirit ar putea fluctua astăzi, dar acest lucru nu înseamnă că eşti predispus(ă) la o dispoziţie mai puţin bună. Înseamnă doar că trebuie să ai grijă la mediile la care te expui, să nu faci apel prea mult la trecut. În situaţii ca acestea, ar ajuta mai mult dacă ai evita grupurile mari de oameni, pentru că s-ar putea să îţi fie greu să le faci tuturor pe plac, lucru pe care s-ar putea să ţi-l doreşti prea mult pe parcursul acestei zile. Caută mai degrabă să te concentrezi pe nevoile şi dorinţele tale decât pe-ale altora.

HOROSCOP 21 Septembrie - Gemeni

Astăzi apar tot felul de indicii care ar trebui să-ţi dea de înţeles că ai toate motivele din lume să priveşti înainte cu optimism. Planurile tale de viitor ori proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi fac progresele dorite, ai parte de susţinători în plan material sau cu sfaturi valoroase, te simţi inspirat(ă). De asemenea, te bucuri de o zi bună pe plan social, căci activităţile pe care le derulezi îţi aduc în cale oameni cu care descoperi că ai mai multe lucruri în comun decât te-ai fi aşteptat. Aşadar, este posibil să-ţi faci prieteni noi.

HOROSCOP 21 Septembrie - Rac

Din câte se pare, s-ar putea să iei contactul astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a bugetului de care dispui în această perioadă. Ar putea fi vorba de un proiect mai bine plătit la locul de muncă sau de o activitate profesională la care unul din superiori te invită să te alături după orele de program. În orice caz, se vede că ai început să îţi conturezi un nume la serviciu, că unele persoane importante au încredere în abilităţile tale. A venit momentul să baţi fierul cât este cald şi să le demonstrezi celorlalţi că eşti un profesionist foarte capabil.

HOROSCOP 21 Septembrie - Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit bună, dar atuul tău este, fără doar şi poate, acela că eşti capabil(ă) să îţi formezi o idee foarte clară despre lucrurile pe care le poţi face în contextul dat şi cele asupra cărora nu deţii un control prea mare. Acest lucru îţi permite să te concentrezi pe soluţii mai degrabă decât probleme, să fii flexibil(ă) în legătură cu planurile tale. Aşadar, ai şansa de a realiza ceea ce ţi-ai propus pe orice plan dacă dacă dovadă de maleabilitate, de adaptare la schimbările care apar.

HOROSCOP 21 Septembrie - Fecioară

Te trezeşti destul de binedispus(ă), dar starea ta de spirit ar putea oscila şi nu în bine dacă faci prea mult apel la trecut, dacă te concentrezi prea mult pe un scenariu negativ care ar putea deveni realitate. Pe de altă parte, vestea bună este aceea că eşti concentat(ă) mai bine decât de obicei la vocea ta interioară, la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul, iar acest lucru te poate ajuta să iei cele mai bune decizii în situaţii extreme. Există contexte în care raţiunea nu te poate ajuta prea mult, iar cu unele din ele te întâlneşti azi.

HOROSCOP 21 Septembrie - Balanţă

Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de astăzi cu cei cu care desfăşori proiecte, dar şi cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte planurile voastre de viitor. Vă doriţi aceleaşi lucruri, agreaţi acelaşi set de strategii pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus. Aşadar, este posibil să faci progrese reale în ceea ce priveşte aceste iniţiative. De asemenea, este o zi bună pentru a le face cunoştinţă prietenilor cu persoana iubită, mai ales dacă nu sunteţi de mult împreună, ori pentru a le face cunoscute apropiaţilor planurile voastre de viitor pe termen mai lung sau mai scurt.

HOROSCOP 21 Septembrie - Scorpion

Dai astăzi dovadă de mult profesionalism pe plan profesional. Astrele îţi potenţează capacitatea de a rezista la stres şi de a face faţă la efort, astfel că vei face faţă cu brio sarcinilor care ţi-au fost delegate în plan profesional. Ba mai mult, s-ar putea să faci progrese importante şi în legătură cu treburile de care ţi-ai propus să te ocupi mâine. În plus, ar mai fi de spus că recompensa va fi şi ea pe măsură, atât în ceea ce priveşte vizibilitatea ta la locul de muncă şi/ sau în domeniul în care activezi, cât şi pe plan financiar.

HOROSCOP 21 Septembrie - Săgetător

Te bucuri astăzi de un nivel crescut de creativitate, astfel că dacă lucrezi într-un domeniu artistic sau te confrunţi doar cu sarcini care implică să dai dovadă de inspiraţie, nu este cazul să îţi faci griji că nu te va vizita muza. Ba mai mult, resimţi influenţa pozitivă a aspectelor de astăzi şi în plan sentimental, acolo unde te bucuri de o atmosferă pozitivă, plină de afecţiune, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe seară, gândeşte-te la ceva care aduce laolaltă pasiunile voastre comune, interesele care vă animă în timpul liber.

HOROSCOP 21 Septembrie - Capricorn

Viaţa de familie este unul din punctele de interes pentru tine astăzi. S-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea grozav între voi, dar în acelaşi timp, se vede o îmbunătăţire faţă de ultima perioadă. Poate că a ajutat şi faptul că ai început să tratezi unele chestiuni altfel, atât în raport cu propria persoană, cât şi în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi. Aşadar, încearcă să vezi ce anume nu a funcţionat în legătură cu cei dragi şi cum anume poţi profita mai mult de lucrurile pe care le aveţi în comun. În acest fel, construiţi pe baze solide.

HOROSCOP 21 Septembrie - Vărsător

Comunici bine astăzi cu cei de lângă tine. Se vede clar că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că nu lăsaţi orgoliile să vă împiedice să ajungeţi la un punct de vedere comun, la un plan de acţiune coerent. Aşadar, într-un context ca acesta, sunt favorizate negocierile sau întâlnirile de creaţie ori orice altă activitate care te aduce în contact cu ceilalţi. S-ar putea să faci multe progrese în raport cu partenerul când vine vorba de proiectele comune sau în relaţie cu clienţii ori colaboratorii pentru a atinge acelaşi obiectiv profesional. Ştii cât şi când să laşi de la tine.

HOROSCOP 21 Septembrie - Peşti

S-ar putea să te afli şi tu astăzi printre nativii(ele) care disting o oportunitate viabilă de a realiza profituri. Ar putea fi vorba, de exemplu, de un proiect extraprofesional în domeniul tău de activitate ori de o iniţiativă cu perspective financiare bune într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. În cazul în care ai o afacere în timpul liber, s-ar putea să fie vorba de nişte economii care te ajută ca, la finalul zilei, să câştigi mai mult decât ţi-ai dorit. În orice caz, când tragi linie, vezi că, pe plan financiar, stai destul de bine acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici