HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie – Obstacole pentru patru zodii. Planurile lor s-ar putea să nu devină realitate

Luna din Scorpion aderă la un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se pot confrunta azi cu unele obstacole.

3832 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie – Obstacole pentru patru zodii. Planurile lor s-ar putea să nu devină realitate

NASA

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Berbec

Nu este un moment bun astăzi pentru un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi. Ori poate că se întâmplă ceva cu o prietenie la care ţii mult sau în relaţia de cuplu. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi anumite lucruri. În caz contrar, există riscul să apară alte probleme sau să se agraveze unele deja existente. Încearcă să acţionezi la timp, să iei deciziile care se impun pentru ca lucrurile să revină la normal. În felul acesta, nu rişti să se întâmple alte lucruri pe care nu le poţi controla într-un fel sau altul.


HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Taur
S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unele persoane de la serviciu. De vină s-ar putea să fie faptul că există dezechilibre la nivelul raportului de forţe între voi, astfel că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi acest climat încărcat. În anumite privinţe, s-ar putea să ajute dacă încerci să laşi de la tine, iar în altele, poate că ar ajuta dacă ai vorbi despre ceea ce crezi cu adevărat. Încearcă să analizezi lucrurile cu mare atenţie înainte şi îţi vei da seama ce este de făcut şi cum trebuie să abordezi lucrurile pentru a le ordona.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Gemeni

Din câte se pare, te aşteaptă o zi destul de dificilă în plan profesional. Poate că ai parte de un volum de sarcini mai mare decât de obicei sau poate că nivelul lor de dificultate te depăşeşte pe alocuri. Aşadar, este de aşteptat să resimţi stresul destul de puternic, să îţi fie greu să îi faci faţă. Dar nimic nu este imposibil atâta timp cât dai dovadă de stăpânire de sine. Nu te pierde cu firea şi vei vedea că vei reuşi să descurci iţele problemelor într-un final. Nu trebuie decât să ai încredere în tine şi să rămâi calm(ă).

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Rac
Este posibil să apară azi unele tensiuni între tine şi unele persoane dragi. Este greu de spus de la ce anume pleacă, dar s-ar putea să fie vorba de posesivitate sau de faptul că nu discutaţi suficient de deschis despre ceea că vă doriţi unul de la celălalt. Aşadar, este foarte important să fii sincer(ă) în legătură cu nevoile şi dorinţele tale. În alte cazuri, s-ar putea să apară semne că o relaţie de cuplu nu evoluează într-un mod sănătos. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a o aduce pe drumul cel bun, pentru a ameliora aceste probleme.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Leu

Şi în cazul tău s-ar putea să apară azi unele probleme în raport cu cineva drag. Ele s-ar putea să plece de la o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care scoate la iveală nişte diferenţe destul de mari de mentalitate între voi. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a îndrepta lucrurile, pentru a ajunge la un compromis în ceea ce o priveşte. Este nevoie să luaţi atitudine la unison pentru a o rezolva, iar dacă nu, există riscul ca situaţia să evolueze într-un mod pe care nu ţi-l doreşti, care nu vă face bine pe viitor.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Fecioară

Trebuie să ai grijă astăzi cum comunici cu colegii de serviciu. S-ar putea să apară o situaţie în care este evident faptul că punctele voastre de vedere nu se întâlnesc şi trebuie să găsiţi o cale de compromis pentru a ataca o problemă care vă afectează în aceeaşi măsură. Încearcă să laşi de la tine în anumite privinţe şi vei vedea că şi ceilalţi îşi vor găsi aceeaşi disponibilitate. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să continue sau chiar să se agraveze şi să aveţi cu toţii de pierdut de pe urma faptului că nu aţi lăsat orgoliul deoparte.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Balanţă

S-ar putea să apară azi unele tentaţii destul de mari care costă foarte scump. Aşadar, există riscul de a cheltui mai mult decât ţi-ai propus pe lucruri de care nu au nevoie prea mare, pe care le-ai fi putut lăsa pe altă dată, când bugetul tău este mai generos. Aşadar, este nevoie de un exerciţiu de voinţă din partea ta pentru a evita unele cheltuieli pe care nu ţi le poţi pemite acum în mod confortabil. În alte cazuri, este vorba de achiziţia unui cadou pe ultima sută de metri, lucru care nu mai poate fi evitat atât de uşor.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Scorpion

În cazul tău, se anunţă astăzi unele discuţii în contradictoriu cu o persoană din familie. Ceva ce se întâmplă pe plan casnic sau domestic riscă să scoată la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme, pe care încă nu ai apucat să le procesezi şi să le accepţi. Aşadar, provocare pentru tine este aceea de a încerca să treci peste ele şi să te concentrezi pe ceea ce merge între voi. În caz contrar, este posibil ca aceste probleme să se agraveze, să devină şi mai evidente mai încolo, în viitor.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Săgetător

S-ar putea să intri azi în contact cu tot felul de informaţii care te pun pe gânduri sau chiar îţi dau motive de îngrijorare. În unele situaţii, este bine că eşti pus(ă) în gardă, dar în altele, poate că ar fi mai bine să aştepţi în loc să reacţionezi acum. Unele lucruri s-ar putea să se mai schimbe în timp şi să realizezi că ai pierdut timp şi energie făcându-ţi griji aiurea. Încearcă să distingi corect între aceste situaţii şi să îţi dai seama cum ar fi cel mai bine să acţionezi în funcţie de situaţiile care se ivesc azi.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Capricorn

Pentru tine, se întrevede o zi în care nu sunt recomandate investiţiile în planuri de viitor sau proiecte de grup. S-ar părea că pândesc la colţ riscuri pe care nu le-ai luat în calcul, pe care trebuie să le studiezi mai atent înainte să pui la bătaie sume mari, pe care ai putea să le pierzi dacă aceste scenarii nu tocmai plăcute devin realitate. Aşadar, nu te lăsa influenţat(ă) de cei de lângă tine şi nu te grăbi. Există un timp pentru toate şi îţi vei da seama când este momentul cel mai bun în care să iei o hotărâre.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Vărsător

Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi unul din superiori. În acest context, însă, este important să nu laşi lucrurile să meargă prea departe. În caz contrar, există riscul să apară probleme destul de serioase, să îţi atragi antipatii care te pot urmări multă vreme. Încearcă să dai dovadă de profesionalism, să uzezi de diplomaţie. În felul acesta, vei depăşi acest moment cu graţie, fără să îţi atragi critici sau resentimente care te-ar putea urmări o perioadă lungă de timp sau care îţi pot răpi unele oportunităţi la care lucrezi de foarte multă vreme, în care ai investit.

HOROSCOP Miercuri, 26 octombrie-Peşti

S-ar putea să nu ai o stare prea bună de spirit astăzi. De vină s-ar putea să fie oboseala pe care ai acumulat-o până acum sau poate că te confrunţi cu o stare de stres pe care nu reuşeşti să o ameliorezi. Aşadar, este important să te concentrezi pe nevoile tale astăzi, să nu îţi neglijezi dispoziţia. În caz contrar, s-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Concentrează-te pe nevoile tale şi oferă-le mai mult din timpul şi energia pe care le ai acum la dispoziţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici