HOROSCOP Miercuri, 30 noiembrie - Zodiile, mai intuitive azi. Observă lucruri care le-ar fi scăpat în trecut

Luna intră azi în semnul Peştilor, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt mai intuitive şi observă lucruri care altora sau chiar lor le-ar fi scăpat în alte circumstanţe.

25772 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 30 noiembrie - Zodiile, mai intuitive azi. Observă lucruri care le-ar fi scăpat în trecut

HOROSCOP Miercuri, 30 noiembrie - Zodiile, mai intuitive azi. Observă lucruri care le-ar fi scăpat în trecut

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Berbec

Luna începe azi să tranziteze casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că astăzi s-ar putea să fii mai bine concentat(ă) la vocea ta interioară decât în alte zile. Cu alte cuvinte, s-ar putea să apară tot felul de situaţii sau persoane în viaţa ta care îţi dau de gândit, care te provoacă să iei în considerare unele lucruri pe care poate le-ai ignorat până acum, mai ales dacă ai de luat o decizie importantă. Aşadar, se arată o zi bună la orizont pentru nativii(ele) care se află într-un moment de răscruce şi care trebuie să facă repede o alegere.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Taur

Luna începe să se mişte de azi încolo prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, astfel că astăzi s-ar putea să ai multe de făcut în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi ori le ai pe rol. Prin intermediul lor, s-ar putea să întâlneşti unele persoane cu care ai multe lucruri în comun şi care s-ar putea să îţi dea idei interesante în ceea ce le priveşte. Aşadar, poate că nu ar fi o idee rea să îţi faci mai mult timp să ieşi sau să te deschizi pe plan social.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Gemeni

Luna începe să se mişte de azi înainte prin casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de o zi plină la locul de muncă. Pe de altă parte, multe lucruri evolueze astăzi în favoarea ta, în sensul în care te înţelegi relativ bine cu superiorii, eşti văzut(ă) bine la serviciu, iar părerea ta este de cele mai multe ori ascultată. Aşadar, nu trebuie să îţi faci griji în ceea ce priveşte modul în care vor evolua lucrurile pe acest plan. Într-un fel sau altul, se vor rezolva, ba mai mult în favoarea ta.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Rac

Luna progresează azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, te aşteaptă o zi bună, în care ai parte de succes dacă întreprinzi călătorii sau faci planuri pentru o deplasare, dacă susţii un examen sau te ocupi de o chestiune birocratică. Aşadar, lucrurile par să evolueze într-o direcţie bună pentru tine, semn că eforturile pe care le-ai depus în aceste privinţe nu au fost deloc în zadar. Eşti pe drumul cel bun către rezolvarea unor situaţii care persistau de multă vreme şi care trebuiau soluţionate cât mai devreme cu putinţă.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Leu

Luna se deplasează de azi încolo prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să apară azi discuţiile la nivelul relaţiei de cuplu sau în cadrul parteneriatelor în care eşti implicat(ă) cu privire la unele investiţii din fonduri comune. Dacă acestea au fost realizate deja, poate că vă gândiţi la pasul următor şi dezbateţi acest lucru, iar dacă nu aţi mers încă prea departe cu ele, acum este momentul să vedeţi acum anume veţi proceda mai exact în cazul lor. Este important să fiţi pregătiţi pentru ceea ce va urma, inclusiv pentru eventualele riscuri.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Fecioară

Luna păşeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că centrul tău de interes de astăzi este, cu siguranţă, sectorul vieţii de cuplu. Din câte se pare, eşti în relaţii bune cu partenerul de viaţă, comunicaţii bine împreună, iar lucrurile merg în favoarea voastră. În cazul în care eşti single, s-ar putea să te simţi pregătit(ă) de azi începând să cunoşti pe cineva cu care să ai o relaţie serioasă. Poate că va mai dura până când vei cunoaşte persoana potrivită, dar este clar că ştii ce şi pe cine îţi doreşti. Iar acesta este un pas important.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Balanţă

Luna începe azi să se mişte prin casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca o bună parte din energia şi timpul tău să se îndrepte azi către sectorul profesional. Vestea bună este aceea că nu duci lipsă de randament şi faci faţă bine momentelor de concentrare intensă, dar trebuie să ţii cont şi de momentele de odihnă, mai ales în contextul în care ai parte de o zi plină. În caz contrar, există riscul să apară o stare acută de oboseală, care-ţi va afecta productivitatea şi capacitatea de a rămână în control.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Scorpion

Luna se mişcă de azi înainte prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să petreci mai mult timp astăzi alături de persoana iubită şi/ sau cei mici. Acest lucru este cu atât mai important dacă nu ai reuşit să petreci timp de calitate alături de ei în ultima vreme sau eşti la început de relaţie cu actualul partener. De asemenea, este o zi bună pentru nativii(ele) care vor să acorde mai mult timp hobby-urilor lor, cu atât mai mult dacă şi-ar dori să le transforme într-o afacere de suflet cândva într-un viitor mai apropiat.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Săgetător

Luna începe să se deplaseze azi prin casa familiei din horoscopul tău general, astfel că sectorul domestic şi/ sau cel casnic reprezintă astăzi o prioritate pentru tine. S-ar putea să ai multe lucruri de rezolvat în gospodărie sau poate că familia are nevoie de tine într-o chestiune importantă. Oricum ar sta lucrurile, cert este că trebuie să te implici astăzi destul de mult pe aceste planuri. În caz contrar, există riscul să apară unele tensiuni la orizont sau poate că unele probleme deja existente se complică şi mai mult. Aşadar, este indicat să le rezolvi cât mai repede cu putinţă.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Capricorn

Luna se deplasează de azi înainte prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vei intra astăzi în contact cu foarte multe persoane la nivel profesional sau în viaţa personală. Pe de altă parte, tranzitul Lunii prin acest sector te ajută să adopţi cea mai bună atitudine în raport cu aceste persoane, să te poziţionezi faţă de ele într-o manieră care-ţi permite să atragi reacţia pe care ţi-o doreşti de pe urma lor. Încearcă să profiţi de pe urma acestui tranzit şi să faci progrese în raport cu unele discuţii care au stagnat în ultima vreme.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Vărsător

Luna se mişcă de astăzi începând prin casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că te intersectezi cu unele oportunităţi financiare destul de importante. Poate că este vorba de un proiect la locul de muncă pe lângă sarcinile obişnuite sau probabil că ai şansa de a te alătura unei activităţi extraprofesionale care îţi aduce profituri importante. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că lucrurile încep să se mişte într-o direcţie bună pentru tine pe plan financiar. Poate chiar reuşeşti să acoperi o parte din golurile de buget create în urma unor decizii financiare deloc inspirate.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE - Peşti

Luna tranzitează de azi înainte semnul naşterii tale, astfel că te bucuri de un plus de energie şi încredere în propria persoană la mijloc de săptămână. Aşadar, dacă ţi s-a schimbat programul pe zilele care urmează şi ai parte de mai multe sarcini la locul de muncă sau de o agendă mai plină în alte sectoare de viaţă, vei vedea că le faci faţă cu brio. Profită de această oportunitate pentru a nu te aglomera cu restanţe de săptămâna aceasta pe weekend, atunci când ai alte angajamente luate faţă de prieteni sau cei dragi. Caută să le termini la timp.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici