HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 - Luna intră în Peşti şi toate zodiile au de beneficiat în Ajunul Paştelui

  • Peştele este un simbol creştin timpuriu care semnifică numele lui Iisus Hristos.
  • Iniţialele cuvintelor greceşti Iesous Christos Theou Yios Soter (Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitor) formează cuvântul Ichthys (peşte în greacă)
  • De asemenea, peştele este asociat cu botezul şi euharistia, două sacramente ale creştinismului
  • Unii cred că peştele este şi un simbol al lui Hristos pentru că el a hrănit mulţimile cu pâine şi peşte, a chemat pe unii dintre apostoli să fie „pescari de oameni” şi după înviere, a cerut să mănânce peşte fript cu miere ucenicii săi
  • Astrologii susţin că omenirea a intrat în Era Peştelui după Naşterea lui Hristos, anterior fiind Era Berbecului. La 2000 ani de la Hristos, omenirea se află în zorii Erei Vărsătorului
17227 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 - Luna intră în Peşti şi toate zodiile au de beneficiat în Ajunul Paştelui

Bing AI/ DALL-E

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Berbec 

Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în semnul tău, Berbec, inspirând o atmosferă distractivă în viaţa ta socială - dar fă-ţi timp să te odihneşti. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Taur
 
Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec, ceea ce ţi-ar putea aduce un noroc neaşteptat! Intuiţia ta te poate conduce către o oportunitate interesantă. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Gemeni
 
Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec, fiind un moment fantastic pentru a cunoaşte oameni noi!  

 
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Rac 

O energie productivă curge la locul de muncă şi în finanţele tale, pe măsură ce luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec.  

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Leu

Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu soarele, ambele în Berbec, ceea ce te-ar putea găsi în legătură cu oameni deosebit de inspiraţi şi emoţionanţi.  

 
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Fecioară

Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec, inspirând o atmosferă productivă, de rezolvare a problemelor.  

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Balanţă

Aceasta ar putea fi o zi interesantă în relaţiile voastre, deoarece Luna din Vărsător se conectează cu norocosul Jupiter şi cu Soarele, un simbol al forţei vitalităţii, ambele în Berbec. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Scorpion 

Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec, inspirând o atmosferă productivă acasă şi la serviciu. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Săgetător

O energie distractivă şi prietenoasă se varsă pe măsură ce Luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în semnul de foc al zodiei Berbec. Ar putea avea loc o mare sărbătoare! S-ar putea să te conecteze familia sau să te simţi confortabil acasă. 

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Capricorn

Se pot face paşi mari spre construirea bogăţiei sau a securităţii, deoarece luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec.  

 
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Vărsător

Luna se află în zodia ta, Vărsător, şi se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec, inspirând o atmosferă productivă pentru comunicare! S-ar putea să existe şi entuziasm în cartierul tău astăzi.  

 
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 15 aprilie 2023 -Peşti

Ai putea găsi o modalitate de a realiza un vis, deoarece luna din Vărsător se conectează cu Jupiter şi cu Soarele, ambele în Berbec. Resursele pe care le cauţi pot deveni acum disponibile. Intuiţia ta te poate duce într-un loc interesant. Luna intră astăzi în semnul tău, încurajându-te să te concentrezi asupra îngrijirii de sine!

 

Sursa - VICE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici