HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Conflicte şi împăcări. Totu-i bine când se termină cu bine

Luna din Balanţă face un careu tensionat cu Venus din Capricorn în prima parte a zilei şi un trigon armonios cu Marte retrograd din Gemeni în cea de-a doua. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Vărsător) pot avea parte de conflicte cu apropiaţii, dar cel puţin în cazul Balanţelor, se revine mai târziu la sentimente mai bune.

21268 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Conflicte şi împăcări. Totu-i bine când se termină cu bine

NASA

 

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Berbec

În prima parte a acestei zile, există riscul să se întâmple anumite lucruri care demonstrează faptul că raportul de forţe între tine şi persoana iubită s-a dezechilibrat destul de mult în ultima vreme. Lucrurile revin uşor-uşor la normal de după-amiază încolo, căci s-ar putea să aveţi unele discuţii pe seama reacţiilor întâmpinate în prima parte a zilei. Nu este uşor să fii deschis(ă) în legătură cu ceea ce simţi, dar este cea mai bună soluţie.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Taur

În prima jumătate a zilei, există posibilitatea să te resimţi destul de tare cu oboseala după zilele care au trecut. În unele cazuri, nu este exclus chiar ca nativii(ele) acestui semn să fie nevoiţi(te) să meargă de urgenţă la serviciu sau să rezolve o problemă profesională de acasă. Pe de altă parte, s-ar putea să te consoleze faptul că vei vedea diferenţa la salariu, că se va reflecta în bugetul tău efortul depus de dimineaţă.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Gemeni

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil pe seama faptului că nu aţi fost prea deschişi unul cu celălalt în legătură cu lucrurile pe care le simţiţi. De după-amiază încolo, reveniţi treptat la sentimente mai bune. Acest lucru se vede mai ales din atmosfera caldă dintre voi, dar caută să nu mături sub covor eventualele supărări care există.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Rac

În prima jumătate a aceste zile, este posibil să apară o dispută domestică între tine şi partenerul de viaţă. Poate că are legătură cu ceva din gospodărie sau cu o altă persoană din familie. Lucrurile revin încetul cu încetul la normal de la prânz începând, dar pe de altă parte, trebuie să nu ignori cauza tensiunilor de dimineaţă. În caz contrar, s-ar putea să te mai întâlneşti cu ele şi altă dată, cândva în viitor.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Leu

În prima parte a acestei zile, există posibilitatea să apară discuţii în contradictoriu la serviciu cu un coleg de muncă. Sau poate că ai rămas încă setat(ă) pe ceea ce ţi-a spus un coleg într-o zi anterioară. În a doua jumătate a zilei, starea ta de spirit se schimbă în bine, poate şi pentru că ieşi cu prietenii sau ai parte de o conversaţie extrem de interesantă cu cineva apropiat. Vezi lucrurile din alt unghi.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Fecioară

În prima jumătate a zilei, se prea poate să faci unele cheltuieli mai mari decât ţi-ai propus. Pe de altă parte, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor de care profiţi chiar astăzi sau te apuci săptămâna viitoare. Aşadar, nu trebuie să îţi faci prea multe griji în privinţa sărbătorilor de iarnă şi a modului în care achiziţiile de astăzi le vor afecta. Situaţia este încă sub control, din fericire.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Balanţă

Există posibilitatea să apară unele tensiuni între tine şi cineva din familie în prima parte a zilei. Situaţia s-ar putea să se regleze în a doua jumătate a zilei, dar trebuie să ţii cont de faptul că acestea se pot întoarce dacă nu cauţi să găseşti o soluţie la problemele care au apărut între voi. Cu alte cuvinte, este important să te asiguri că nu ignori ceea ce s-a întâmplat. Vorbeşte deschis despre ce simţi.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie –Scorpion

S-ar putea să afli astăzi unele lucruri care te pun pe gânduri sau chiar te îngrijorează. Vestea bună este aceea că ai parte de susţinere din partea celor dragi, iar acest lucru te va ajuta să te mai calmezi, să recuperezi o parte din controlul asupra situaţiei de faţă. Pe de altă parte, nu se recomandă să iei decizii astăzi pe marginea contextelor care s-au creat involuntar în jurul tău. Ia-ţi un timp de reflecţie.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Săgetător
Este posibil să se nască azi unele tensiuni între tine şi un prieten şi s-ar putea să aibă legătură cu un proiect în care sunteţi amândoi implicaţi sau cu planuri pe care vi le-aţi făcut împreună. Discuţia pe care o aveţi se dovedeşte totuşi lămuritoare, în sensul în care a doua parte a zilei vă surprinde într-o stare de spirit mai bună, pe o vibraţie mai înaltă. Dar caută să vezi cum aşi ajuns aici.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Capricorn
Lucrurile nu stau tocmai bine în prima parte a zilei între tine şi o figură de autoritate în viaţa ta, cel mai probabil de sex feminin. Trebuie să ai grijă cum anume îţi manifeşti trăirile pentru că rişti să îl alienezi pe celălalt. După-amiaza acestei zile s-ar putea să vă surprindă în relaţii mai bune, poate şi pentru că trebuie să faceţi front comun în faţa unei situaţii care vă afectează pe toţi din jur.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Vărsător

Nu eşti într-o stare de spirit prea bună în prima parte a acestei zile, dar pe de altă parte, lucrurile nu vor rămâne aşa pe tot parcursul zilei. Îţi dau seama că nu merită să îţi faci griji în privinţa anumitor chestiuni, că situaţia nu stă chiar atât de rău pe cât ţi-ai imaginat. Aşadar, încearcă să vezi partea plină a paharului şi, încetul cu încetul, starea ta de spirit se va schimba în bine.

HOROSCOP Sâmbătă, 17 decembrie – Peşti
În dimineaţa acestei zile, s-ar putea să apară tot felul de motive de îngrijorare, dar dacă le priveşti mai în amănunt, îţi vei da seama că lucrurile nu stau chiar aşa rău. Aşadar, tot ceea ce îţi lipseşte pentru ca lucrurile să revină la normal este o doză de realism. În felul acesta, nu îţi va fi deloc dificil să găseşti o soluţie la eventualele probleme şi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă ceva mai constructivă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici