HOROSCOP Sâmbătă, 18 februarie – Tensiuni mocnite azi pentru patru zodii. Lucrurile riscă să evolueze într-o direcţie negativă

Luna şi Pluto fac azi conjuncţie în semnul Capricornului, prilej cu care zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea avea parte de o atmosferă tensionată azi.

33329 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 18 februarie – Tensiuni mocnite azi pentru patru zodii. Lucrurile riscă să evolueze într-o direcţie negativă

HOROSCOP Sâmbătă, 18 februarie – Tensiuni mocnite azi pentru patru zodii. Lucrurile riscă să evolueze într-o direcţie negativă

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Berbec

Luna realizează o conjuncţie cu Pluto azi, iar efectul ei în cazul tău este acela că ar putea aduce în actualitate unele tensiuni în raport cu mama. Este posibil să le fi măturat sub covor în ultima vreme, dar ceva le scoate azi la suprafaţă. Luna trece apoi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu prietenii şi să cunoşti persoane noi cu interese similare ţie.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Taur

Luna face azi o conjuncţie cu Pluto în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că astrele îţi conferă azi o viziune realistă asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta. Important este să nu o laşi să vireze spre pesimism. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa statului social din astrograma ta generală, indiciu cum că ajungi în contexte în care primeşti foarte multă atenţie.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Pluto de azi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că ai parte de unele discuţii despre bani cu partenerul de viaţă. Ţine cont de faptul că s-ar putea să devină destul de tensionate la un moment dat. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te-ar putea aajuta să-ţi schimbi unele percepţii.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Rac

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Pluto în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să existe unele tensiuni mocnite între tine şi partenerul de viaţă. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu le laşi să meargă mai departe. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa relaţiilor şi a banilor, semn că ar putea să înceapă unele discuţii despre bani între voi în această după-amiază.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Leu

Luna îşi dă întâlnire azi cu Pluto în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că va trebui să te asiguri că îţi faci timp pentru odihnă. S-ar putea să nu simţi nevoia de un repaus, dar organismul tău îţi va da semne că trebuie să îi oferi un moment de respiro. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa parteneriatelor, prilej bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă diseară.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE- Fecioară

Luna se întâlneşte azi cu Pluto în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că atmosfera ar putea fi destul de încordată de dimineaţă între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei mici. În a doua parte a zilei, Luna îşi face apariţia în casa sănătăţii, astfel că trebuie să îţi faci timp azi şi pentru odihnă. Dacă ai programate mâine activităţi intense fizic, acest lucru este important.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Balanţă

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Pluto în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca atmosfera să fie destul de distantă pe plan familial, cel puţin în raport cu unele persoane apropiate cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Aşadar, este important să ai grijă cum gestionezi anumite momente mai încordate, pentru că există riscul să se ajungă la tensiuni destul de uşor. Trebuie să fii calm(ă).

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Scorpion

Luna realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să iasă la iveală unele lucruri pe care le ascundeai în raport cu anumite persoane. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un schimb de replici mai acid, care scoate la iveală lucruri pe care tu sau interlocutorul vi le-aţi ascuns unul celuilalt. Oricare ar fi situaţia, ai grijă cum gestionezi astfel de situaţii.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Săgetător

Luna aderă la o conjuncţie cu Pluto în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, prilej cu care s-ar putea să apară unele oportunităţi de a suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat nu demult. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că s-ar putea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat, astfel că este important să ai mereu pe ce pune mâna.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Capricorn

Luna face azi o conjuncţie cu Pluto în semnul naşterii tale, astfel că îţi imprimă o mai mare încredere în propria persoană, o mai mare rigurozitate în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la anumite activităţi sau la persoanele din jurul tău. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele persoane să creadă despre tine că eşti o persoană condescendentă cu ceilalţi sau nu eşti pe deplins incer(ă) în legătură cu unele lucruri.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Vărsător

Luna aderă la o conjuncţie cu Pluto în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea fii predispus(ă) azi la melancolie sau la o stare de tristeţe pe care nu ţi-o poţi explica. În acest context, este important să ai grijă cum îţi gestionezi starea de spirit. În caz contrar, există riscul să nu poţi face toate lucrurile pe care ţi le-ai propus pentru acest weekend, să nu ai chef de ele.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE - Peşti

Luna intră azi în conjuncţie cu Pluto în casa vieţii sociale din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unii prieteni. Ele s-ar putea să se datoreze unor lucruri pe care le-aţi ţinut secrete unii de ceilalţi sau poate că nu aţi vorbi la timp despre ele. În orice caz, cert este că trebuie să dai dovadă de tact, să ai mai multă încredere cum gestionezi aceste situaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici