HOROSCOP Sâmbătă, 18 noiembrie. Dragostea îi dă astăzi târcoale Taurului, motive de distracţie pentru Scorpion

Horoscopul zilei de 18 noiembrie, potrivit portarului de specialitate horoscope.com.

7448 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 18 noiembrie. Dragostea îi dă astăzi târcoale Taurului, motive de distracţie pentru Scorpion

HOROSCOP Sâmbătă, 18 noiembrie. Dragostea îi dă astăzi târcoale Taurului, motive de distracţie pentru Scorpion

HOROSCOP 18 noiembrie - Berbec

Bunătatea şi bunele maniere ar putea da roade astăzi. Cineva care te respectă foarte mult ţi-ar putea oferi o oportunitate de a avansa, ceea ce îţi creşte veniturile. Ar putea fi o persoană pe care o cunoaşteţi de multă vreme şi lucraţi bine împreună. Această oportunitate ar trebui să fie binevenită.

HOROSCOP 18 noiembrie - Taur

Dragostea merge minunat astăzi. Dacă eşti ataşat, afecţiunea continuă să crească între tine şi partenerul tău. Un sentiment puternic de unitate ar putea duce la un angajament ferm. Dacă nu eşti implicat în prezent, nu fi surprins dacă cineva pe care îl placi, dar pe care nu-l cunoşti bine, pare brusc atras de tine.

HOROSCOP 18 noiembrie - Gemeni

Ai tendinţa de a fi înclinat spre intelectual. Astăzi s-ar putea să puneţi o parte din cunoştinţele dvs. să lucreze într-un mod creativ. Intuiţia şi imaginaţia ta lucrează peste ore. Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect, aceasta este ziua potrivită. Singurul dezavantaj este că ai putea fi atât de obsedat de munca ta încât să nu te poţi concentra la altceva. Ai grijă să nu te epuizezi.

HOROSCOP 18 noiembrie - Rac

O scrisoare de iubire, de susţinere sau un apel de la un prieten apropiat ar putea fi exact ceea ce a prescris medicul astăzi. S-ar putea să vă simţiţi suprasolicitat şi puţin pesimist cu privire la orice planuri pe care le-aţi făcut. Prietenul tău ar trebui să-ţi ridice moralul şi să te motiveze să mergi înainte, în ciuda obstacolelor pe care le întâlneşti. Prietenul tău poate avea nevoie de acelaşi lucru de la tine, cândva, în viitor.

HOROSCOP 18 noiembrie - Leu

Astăzi s-ar putea să vii cu câteva idei noi atractive pentru a avansa în carieră şi pentru a-ţi creşte veniturile. Singura întrebare este dacă poţi sau nu să le aplici. Unele dintre ele pot fi funcţionale, iar altele nu, dar dacă vorbeşti serios, ar trebui să faci nişte cercetări pentru a-ţi da seama. Viitorul arată bine, dacă faci paşii necesari pentru a-ţi transforma ideile în realitate.

HOROSCOP 18 noiembrie - Fecioară

Astăzi s-ar putea să experimentezi o val de intuiţii spirituale. Orice vi se pare clar şi corect şi ar putea inspira muzică, poezie sau pictură. Singura problemă ar putea fi că aceste perspective pot dispărea dacă nu le notaţi imediat. Viziunile din cealaltă parte pot fi efemere. Dacă vă place ceea ce vi se întâmplă, păstraţi o evidenţă. 

HOROSCOP 18 noiembrie - Balanţa

Astăzi aţi putea primi câteva veşti bune neaşteptate cu privire la sosirea iminentă a banilor pe care i-aţi anticipat de mult timp. Aceasta va fi o veste foarte binevenită şi demnă de sărbătoare, deşi s-ar putea să nu crezi. Lunga ta aşteptare s-a încheiat. 

HOROSCOP 18 noiembrie - Scorpion

Un eveniment social de astăzi te-ar putea pune în contact cu nişte prieteni vechi care înseamnă foarte mult pentru tine. Ocazia va fi foarte caldă şi prietenoasă, deşi s-ar putea să vă simţiţi puţin slăbit. Nu face nimic! Uneori, tăcerea însoţitoare este de preferat vorbirii forţate. Doar bucuraţi-vă în prezenţa unor însoţitori preţuiţi şi ascultaţi ce spun alţii. Te vei distra mult mai mult.

HOROSCOP 18 noiembrie - Săgetător

Lucrul îndeaproape cu cineva poate aduce o afecţiune puternică şi caldă între voi. Poate fi sau nu o atracţie romantică, dar, dacă este, nu citi prea mult în ea acum. Situaţia creează emoţii. Există şansa ca atracţia să treacă mâine. Dar, probabil că ai găsit pe cineva cu care poţi colabora armonios. Asta este important!

HOROSCOP 18 noiembrie - Capricorn

Dragostea pare să fie peste tot în jurul tău. O unitate puternică cu prietenii apropiaţi, membrii familiei şi partenerul dvs. romantic se poate dezvolta pe parcursul zilei. De asemenea, te poţi aştepta la un val de imaginaţie şi inspiraţie artistică, poate generată de sprijinul celor din jur. Orice relaţie formată acum va dura mult timp. Amintiţi-vă de această zi când vremurile devin grele.

HOROSCOP 18 noiembrie - Vărsător

Impresii psihice puternice despre prietenii absenţi sau cei din familie vă pot veni astăzi. Toate sunt susceptibile să fie pozitive. S-ar putea să crezi chiar mai mult, dacă ai afla că intuiţia ta a fost corectă! Această tendinţă poate continua o perioadă. Sensibilitatea ta faţă de gândurile şi sentimentele celorlalţi creşte. 

HOROSCOP 18 noiembrie - Peşti

Astăzi ai putea simţi sentimente puternice de afecţiune de la cineva de care ai putea fi atras. Ai putea simţi un vânt de bucurie din această experienţă, înainte ca partea ta sceptică să spună că totul este o iluzie. Puţin scepticism este sănătos, dar nu-l lăsa să-ţi învingă impresia pozitivă. Toate semnele spun că ceea ce simţi este adevărat. Urmează-ţi inima.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici