HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 ianuarie 2024. Gemenii speră la o vacanţă, Leul petrece în familie. Scorpionul debordează de energie

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, potrivit portalului horoscope.com.

5886 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 ianuarie 2024. Gemenii speră la o vacanţă, Leul petrece în familie. Scorpionul debordează de energie

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 20 ianuarie 2024. Gemeni speră la o vacanţă, Leul petrece în familie. Scorpionul debordează de energie

HOROSCOP 20 IANUARIE - Berbec

Un grup la care sunteţi afiliat vă poate cere să vă ocupaţi de câteva sarcini. Acest lucru ar putea implica efectuarea de apeluri telefonice şi/sau efectuarea de comisioane. Sau ambele. Energia şi entuziasmul tău sunt mari, Berbec, aşa că aceasta este o zi bună pentru a dovedi cât de valoroasă este munca ta şi cât de eficient eşti. Asigură-te însă că nu îşi ia prea mult timp. Nu vei ajuta pe nimeni, dacă te oboseşti.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Taur

Este posibil ca proiectele importante, fie legate de locul de muncă, fie personale, să fie finalizate astăzi pentru a respecta un termen-limită sau pentru a îndeplini o promisiune. Acest lucru ar putea necesita mult efort mental şi fizic din partea ta, Taur, ceea ce s-ar putea dovedi oarecum stresant. Alţii ar putea da o mână de ajutor, totuşi. Este foarte importantă dozarea efortului. Dacă lucrezi când eşti epuizat, s-ar putea să nu-ţi placă rezultatele.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Gemeni

O vacanţă mult-aşteptată s-ar putea să vină în curând pentru tine, Gemeni. Studiul locaţiilor de călătorie ar putea fi pe agenda ta pentru astăzi. Vă puteţi petrece o mare parte din zi făcând aranjamentele necesare, efectuând apeluri telefonice, completând documentele şi făcând comisioane. Este posibil să fie nevoie să configuraţi îngrijirea animalelor de companie sau a plantelor, în eventualitatea absenţei de acasă. Entuziasmul creşte.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Rac

Aceasta s-ar putea dovedi a fi o zi foarte plină de evenimente pentru tine, Rac. Cineva apropiat s-ar putea să vină la tine pentru sfaturi despre cum să-şi gestioneze resursele, poate din cauza succeselor pe care le-ai avut în trecut. Acest lucru poate dura mai mult timp decât aţi plănuit, dar o să vă bucure să vă ajutaţi prietenul. Informaţiile primite de la TV sau din ziare ar putea aduce un nou interes în viaţa ta şi te-ar putea încuraja să faci câteva cercetări pe acest subiect.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Leu

Evenimentele sociale, probabil legate de familie, ţi-ar putea ocupa mult timp astăzi, Leu. Acestea ar putea implica ieşiri, poate în parcuri sau în alte zone de agrement. O să-ţi placă, dar mintea ta s-ar putea să se concentreze asupra altor chestiuni, eventual proiecte în care eşti implicat. Ar putea avea loc nişte conversaţii stimulatoare cu cineva apropiat. Până la sfârşitul zilei, mintea ta ar putea merge cu 1.000 de mile pe oră. 

HOROSCOP 20 IANUARIE - Fecioară

Casa ta de astăzi ar putea fi ca Grand Central Station, cu o mulţime de oameni care vin şi pleacă şi o mulţime de activităţi care au loc în interiorul casei. Telefonul s-ar putea să sune, de asemenea, fără pauze, Fecioară. S-ar putea să vă întrebaţi dacă sănătatea voastră va rămâne intactă, dar veţi reuşi fără să înnebuniţi. Faceţi o plimbare, înainte de a merge la culcare.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Balanţă

Probabil că această zi se va transforma într-o zi plină şi destul de haotică. S-ar putea să te trezeşti petrecând mult timp în oraş, Balanţă. Este posibil să fie nevoie să faceţi o mulţime de comisioane şi să vedeţi un număr de oameni. S-ar putea să te însoţească un prieten. Este posibil să fie necesar să se efectueze apeluri telefonice pentru a face aranjamente pentru evenimente viitoare, iar cineva s-ar putea să-ţi ia prea mult timp pentru a discuta. Linişteşte-te!

HOROSCOP 20 IANUARIE - Scorpion

Astăzi ar trebui să te simţi foarte energic, Scorpion, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental, şi probabil că te simţi destul de anxios pentru o activitate fizică. Mergeţi la un antrenament dacă aveţi timp sau la o scurtă plimbare. O mare parte din timpul tău este probabil petrecut lucrând la sarcini provocatoare care îţi menţin mintea activă. Ar trebui să fii destul de liniştit până seara. Relaxaţi-vă servind un pahar cu vin şi urmărind un videoclip preferat.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Săgetător

O energie fizică şi mentală ar putea fi canalizată astăzi în proiecte artistice de un fel, Săgetător. Intuiţia ta este destul de ridicată, aşa că s-ar putea să ştii instinctiv ce simt prietenii, iubiţii şi copiii, înainte să-ţi spună. Participaţi la un concert sau un eveniment sportiv. Meriţi puţină distracţie!

HOROSCOP 20 IANUARIE - Capricorn

Nişte documente plictisitoare cu privire la bani, pe care poate le-aţi amânat, ar putea sau ar trebui executate astăzi. Este posibil să fie nevoie să fie plătite facturile, depozite în bancă şi conturi noi deschise. Ai putea petrece ceva timp formulând noi planuri pentru viitor. Probabil că acest lucru îţi va ocupa mult timp, Capricorn, dar tot va fi suficientă vreme pentru a merge la cumpărături şi a face câteva achiziţii necesare. Prietenii te pot însoţi. Bucuraţi-vă!

HOROSCOP 20 IANUARIE - Vărsător

Te poţi simţi neliniştit pe tot parcursul dimineţii. Drept urmare, s-ar putea să-ţi petreci după-amiaza şi seara în oraş, cumpărături, vizite sau participând la cursuri sau la prelegeri. Ar putea avea loc nişte discuţii stimulatoare. La un moment dat, s-ar putea să te trezeşti admirând un parc sau o grădină. Nu încerca să faci prea multe.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Peşti

Nivelul tău de imaginaţie şi inspiraţie ar trebui să funcţioneze la un nivel foarte înalt astăzi, Peşti, aşa că, dacă ai avut de gând să începi un nou proiect artistic, aceasta este ziua să-l faci. Este, de asemenea, probabil să vă simţiţi destul de intuitiv, aşa că nu fi surprins dacă te găseşti în acord cu gândurile, sentimentele, nevoile şi dorinţele altora, chiar şi ale străinilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici