HOROSCOP Sâmbătă, 22 Aprilie. Luna intră în Gemeni. Comunicarea este importantă astăzi

Conversaţiile pot fi deosebit de suculente şi intrigante, deoarece Luna se conectează cu Pluto în Vărsător la 6:49. Graniţele ar putea fi stabilite şi standardele sunt ridicate pe măsură ce Luna se încadrează cu Saturn în Peşti la ora 15:00.

18476 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 22 Aprilie. Luna intră în Gemeni. Comunicarea este importantă astăzi

DALL-E/BING AI

HOROSCOP 22 Aprilie - Berbec

Luna intră în Gemeni, luminând sectorul de comunicare al hărţii tale. Azi eşti încurajat să te concentrezi pe documente sau cercetare. Se pot forma conexiuni sociale puternice pe măsură ce Luna se conectează cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 22 Aprilie - Taur

Luna intră astăzi în Gemeni, luminând sectorul hărţii tale care guvernează securitatea şi bogăţia. O dezvoltare importantă ar putea avea loc în cariera ta, deoarece luna se amestecă cu planeta puternică Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 22 Aprilie - Gemeni

Luna intră astăzi în semnul tău, Gemeni, încurajându-te să te conectezi cu emoţiile tale şi să te concentrezi pe iubirea de sine. O descoperire filozofică puternică poate avea loc pe măsură ce Luna se conectează cu Pluto în semnul de aer Vărsător.

HOROSCOP 22 Aprilie - Rac

Luna intră în Gemeni, încurajându-te să încetineşti şi să te odihneşti. S-ar putea să stabileşti limite importante în jurul disponibilităţii tale, pe măsură ce Luna se încadrează cu Saturn în semnul de apă peşti.

HOROSCOP 22 Aprilie - Leu

Concentrarea se mută pe viaţa ta socială pe măsură ce luna intră în Gemeni. Legăturile de relaţie se pot întări în moduri profunde şi puternice, pe măsură ce luna se aliniază cu Pluto în semnul tău opus Vărsător.

HOROSCOP 22 Aprilie - Fecioară

Luna intră astăzi în Gemeni, luminând sectorul hărţii tale care guvernează faima şi succesul. Se pot face paşi mari către atingerea obiectivelor tale de carieră, pe măsură ce luna se amestecă cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 22 Aprilie - Balanţă

Ar putea fi necesar să vă stabiliţi anumite limite în jurul timpului şi energiei dvs., pe măsură ce Luna se încadrează cu Saturn în Peşti. O transformare interioară puternică poate avea loc pe măsură ce luna se aliniază cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 22 Aprilie - Scorpion

Luna se amestecă cu planeta voastră dominantă Pluto, acum în Vărsător, aducând stări emoţionale profunde. S-ar putea să renunţi la trecut într-un mod benefic!

HOROSCOP 22 Aprilie - Săgetător

Luna intră în zodia ta opusă Gemeni, luminând sectorul relaţional al diagramei tale, iar conversaţii puternice şi transformatoare au loc în timp ce luna se amestecă cu Pluto în Vărsător!

HOROSCOP 22 Aprilie - Capricorn

S-ar putea să fii ocupat să-ţi abordezi lista de sarcini pe măsură ce luna intră în semnul aerian Gemeni. Luna se încadrează cu planeta dumneavoastră conducătoare Saturn în Peşti, ceea ce vă poate găsi stabilind limite în jurul comunicării şi al disponibilităţii.

HOROSCOP 22 Aprilie - Vărsător

O conexiune foarte profundă se poate forma cu cineva, pe măsură ce luna se aliniază cu Pluto din zodia voastră, Vărsător. Sau poate vei avea o revelaţie creativă şi vei face o artă remarcabilă! Luna se îndreaptă cu planeta dumneavoastră conducătoare Saturn, acum în Peşti, o reevaluare a bugetului va fi necesară.

HOROSCOP 22 Aprilie - Peşti

Luna intră în Gemeni, aducându-ţi atenţia către casa, viaţa de familie şi trecutul tău. Luna se încadrează cu Saturn în zodia voastră, Peşti, care vă poate descoperi stabilind limite ferme în viaţa personală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici