HOROSCOP Sâmbătă, 22 octombrie - O sâmbătă eşuată pentru aproape patru zodii. Una reuşeşte totuşi să iasă la liman

Luna din Fecioară face azi o opoziţie cu Neptun retrograd din Peşti, un careu tensionat cu Marte din Gemeni şi un trigon armonios cu Pluto din Capricorn. Ziua începe prost şi se continuă la fel pentru toate zodiile Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti), în afară de Fecioară, pentru care unele probleme se mai remediază.

36074 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 22 octombrie - O sâmbătă eşuată pentru aproape patru zodii. Una reuşeşte totuşi să iasă la liman

HOROSCOP Sâmbătă, 22 octombrie - O sâmbătă eşuată pentru aproape patru zodii. Una reuşeşte totuşi să iasă la liman

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Berbec

În cazul în care lucrezi astăzi, este posibil să apară tensiuni între tine şi colegii de muncă, dar la finalul zilei, se pare că îţi vei duce la bun sfârşit toate treburile, semn că apele se mai liniştesc pe parcurs. O parte din vină s-ar putea să aparţină şi oboselii pe care ai adunat-o în ultimele zile, astfel că este foarte important să îţi găseşti timp pentru odihnă astăzi, mai ales dacă ai planuri mâine.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Taur

Din punct de vedere financiar, trebuie să dai dovadă astăzi de mai multă prudenţă. Îţi dau târcoale tot felul de tentaţii şi trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi. În raport cu cei dragi, lucruril merg bine, dar s-ar putea să nu poţi da dovadă de acelaşi nivel de implicare pe plan social, lucru de care s-ar putea să îţi pară rău. Încearcă să îţi drămuieşti cât de bine poţi timpul avut la dispoziţie.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Gemeni

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Poate că eşti îngrijorat(ă) în legătură cu unele chestiuni profesionale şi, fără să vrei, te manifeşti acasă. În cele din urmă, atmosfera se mai calmează în plan domestic, se mai îndulceşte, dar trebuie să separi mai clar cele două domenii, să nu le laşi să se amestece, cel puţin la final de săptămână. În caz contrar, vei avea parte de reproşuri.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Rac

Este posibil să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri, pe care nu le gestionezi prea uşor din punct de vedere emoţional. Până la finalul zilei, apar indicii că poate nu ar fi indicat să îţi faci atât de multe griji, dar unele supărări tot rămân. Încearcă să vezi dacă este ceva ce poţi schimba sau dacă ar fi mai bine să dai dovadă de o atitudine flexibilă, de acceptare a unor situaţii.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Leu

S-ar putea să îţi dai seama că unele planuri ale prietenilor nu se încadrează în bugetul tău din aceste zile. Sau poate că ai făcut unele sacrificii, dar ele cad din diverse motive. Aşadar, există posibilitatea să apară tensiuni între tine şi unele persoane apropiate, mai ales dacă nu înţelegi motivul pentru care lucrurile stau cum stau. Vorbeşte despre ceea ce simţi şi nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. Altfel, se poate ajunge la conflicte.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Fecioară

În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, poate fi vorba astăzi de unele tensiuni în raport cu superiorii, iar în altele, de scântei în relaţia cu o figură de autoritate din familie. În orice caz, cert este că trebuie să laşi de la tine, dar să fii ferm(ă) în privinţa unor aspecte. Gândeşte-te la lucrurile care chiar contează pentru tine şi arată-te dispus(ă) la un compromis în privinţa celorlalte, care nu reprezintă o prioritate prea mare.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Balanţă

Din câte se pare, nu eşti într-o stare de spirit prea bună, motiv pentru care s-ar putea să nu te prea poţi ţine de planurile pentru astăzi. Indicat ar fi să nu pui prea multă presiune pe tine, să îţi dai spaţiul de care ai nevoie pentru a procesa lucrurile mai puţin plăcute care s-au întâmplat peste săptămână. În caz contrar, există riscul să apară o senzaţie de oboseală greu de gestionat, care te copleşeşte.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Scorpion

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) pentru care lucrurile nu merg prea bine în ceea ce priveşte un plan cu prietenii, o relaţie de amiciţie sau chiar cea de cuplu. Situaţia ar putea părea dramatică la început, dar s-ar putea să-ţi dai seama că ai exagerat unele lucruri, că se mai poate face ceva în privinţa lor. Aşadar, este important să nu acţionezi cum îţi dictează primul impuls în acest context.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Săgetător

Se pot manifesta azi dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi persoana iubită. Fie că tu eşti cel(a) care vrea să aibă ultimul cuvânt sau celălalt vrea să se impună, este clar faptul că rezolvarea se găseşte undeva la mijloc, că trebuie să lăsaţi amândoi unul de la celălalt. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să degenereze, să se ajungă la certuri care nu duc la nimic bun în final.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Capricorn

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care sunt prea obosiţi(te) pentru a-şi duce azi la bun sfârşit planurile. Ar fi indicat să ai răbdare cu tine, să te odihneşti şi să te concentrezi pe lucrurile simple, care nu implică un consum de energie sau nervos prea mare. În felul acesta, vei fi mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi până la finalul zilei fără să fi cedat în urma oboselii.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Vărsător

Din câte se pare, ai parte azi de o zi complicată în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În principiu, lucrurile merg bine între voi, dar există lucruri pe care nu ai curajul să le spui şi care ies la iveală când se adună şi alte frustrări. Poate că ar fi mai indicat să apelezi la un dialog sincer, să le spui pe un ton calm ceea ce nu îţi prea convine.

HOROSCOP 22 OCTOMBRIE - Peşti

Este posibil să ai parte azi de tensiuni în raport cu persoana iubită, cel mai probabil legat de o chestiune de ordin casnic sau domestic ori vis-a-vis de o persoană din familie. Oricum ar sta lucrurile, cert este că nu rezolvaţi nimic dacă daţi curs unui conflict. Problemele s-ar putea agrava sau poate că ies la iveală şi alte răni care nu s-au vindecat complet, pe care nu ar fi fost bine să le deranjezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici