HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 23 martie 2024. Zi cu probleme de comunicare. Taurul este stors de energie. Leul, prins în capcana traficului

Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 martie 2024, potrivit portalului horoscope.com.

1261 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 23 martie 2024. Zi cu probleme de comunicare. Taurul este stors de energie. Leul, prins în capcana traficului

HOROSCOP 23 MARTIE - Berbec

O invitaţie la un eveniment social ar putea veni astăzi, Berbec, şi probabil că nu vei dori să mergi. Este posibil ca persoanele implicate să nu aibă nimic în comun cu tine şi probabil vei simţi că evenimentul va fi plictisitor. Cu toate acestea, ar putea exista factori de afaceri implicaţi care ar putea să vă facă să vă gândiţi că ar trebui să mergeţi oricum. Cât de urgentă este afacerea? Cât de importante sunt contactele? Gândeşte-te la asta, înainte de a accepta sau de a refuza.

HOROSCOP 23 MARTIE - Taur

Taur, este posibil să fi ars lumânarea la ambele capete! Sfatul ar fi să încetineşti, dar s-ar putea să simţi că nu este posibil să faci asta acum. Odihneşte-te cât poţi şi asigură-te că mănânci corect. Cere ajutor, dacă trebuie făcute modificări urgente. În acest fel, se vor face rapid, chiar dacă nivelul tău de energie nu este la înălţime.

HOROSCOP 23 MARTIE - Gemeni

O vizită mult-aşteptată a unui prieten apropiat sau a unui partener de dragoste poate fi amânată, Gemeni. Acest lucru ar putea fi destul de descurajator. S-ar putea să vă temeţi că amânarea implică că vizita nu va avea loc niciodată, dar nu este cazul. Prietenul tău s-a confruntat, probabil, cu câteva probleme care trebuie rezolvate. Ai răbdare şi stai liniştit. Totul ar trebui să iasă aşa cum doreşti, deşi puţin mai târziu.

HOROSCOP 23 MARTIE - Rac

Problemele legate de carieră pot fi suspendate astăzi, deoarece comunicările importante la care te aştepţi nu ajung la timp, Rac. Deoarece sunteţi nerăbdător să încheiaţi chestiunile în curs, aţi putea să înnebuniţi de frustrare. Nu face asta! Găsiţi altceva de făcut în timp ce aşteptaţi, iar timpul va trece mai repede. Preocuparea ta principală va fi rezolvată, dar nu atunci când ai sperat. Fii răbdător!

HOROSCOP 23 MARTIE - Leu

Călătoriile scurte în cartier pot fi făcute aproape imposibile astăzi din cauza unor factori care nu pot fi controlaţi, cum ar fi traficul, construcţiile sau ambele, Leu. Dacă aveţi comisioane de făcut, amânaţi-le. Dacă poţi, mergi pe jos sau foloseşte bicicleta. Dacă trebuie să mergi în maşină, totuşi, asigură-te că ai muzica ta preferată cu tine, pentru a putea face ceva plăcut, în timp ce aştepţi în trafic. Altfel, vei turba de plictiseală.

HOROSCOP 23 MARTIE - Fecioară

Nu este ziua în care să te ocupi de documente, Fecioară, mai ales dacă implică bani. Procesele tale mentale sunt mai lente decât de obicei şi s-ar putea să descoperi că eşti uşor distrasă. Nici starea ta de spirit nu va fi chiar atât de grozavă, aşa că ar putea fi o idee bună să aştepţi câteva zile înainte de a te ocupa de astfel de sarcini. Dacă lucrarea este urgentă, cere ajutor. 

HOROSCOP 23 MARTIE - Balanţă

Comunicarea cu partenerii este probabil să fie slabă până la inexistentă astăzi, Balanţă. Nu este momentul să intri în negocieri contractuale sau în alte discuţii care ţi-ar putea afecta viitorul într-un mod major. Starea de spirit dominantă este scăzută, aşa că orice aţi decide astăzi este gata să reflecte acea dispoziţie. Cel mai bine ar fi să aşteptaţi câteva zile până când toată lumea este într-o stare de spirit mai pozitivă. 

HOROSCOP 23 MARTIE - Scorpion

Indiferent de munca pe care o faci azi, ar putea merge mai încet decât de obicei, Scorpion, pentru că eşti susceptibil să fii puţin distras. Este posibil să fii preocupat de trecut, în special de sentimentele şi evenimentele pe care credeai că le-ai uitat de mult, care îţi afectează starea de spirit în diferite moduri. Aceasta ar putea fi o zi bună pentru a vă concentra asupra sarcinilor de rutină pe care le puteţi face automat, dacă este posibil. Astfel, vei fi la fel de productiv ca întotdeauna.

HOROSCOP 23 MARTIE - Săgetător

Apelurile telefonice şi e-mailurile dintre tine şi prietenii tăi pot fi rătăcite sau, în alt mod, să se rătăcească, Săgetător. Este nevoie de puţină răbdare atunci când încercaţi să ajungeţi la oricine în acest moment, mai ales dacă este implicată tehnologia modernă. Dacă o problemă este urgentă, cel mai bine ar fi să faci lucrul de modă veche şi să mergi să vezi persoana în cauză. Acesta este singurul mod de a vă asigura că ajungeţi la oricine chiar acum.

HOROSCOP 23 MARTIE - Capricorn

Întârzierile şi frustrările te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei, Capricorn, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea. Un tânăr vizitator pe care îl aşteptaţi astăzi acasă ar putea fi întârziat într-un fel şi s-ar putea să nu poată suna, ca să vă anunţe. Nu pierde timpul îngrijorându-te. Prietenul tău este probabil în siguranţă şi în cele din urmă va apărea. Traficul aglomerat şi alte supărări neprevăzute sunt probabil de vină.

HOROSCOP 23 MARTIE - Vărsător

Dacă te-ai gândit să faci o excursie, Vărsător, aceasta nu este ziua în care să-ţi faci planuri. Orice aţi afla astăzi despre orarele companiilor aeriene sau despre hoteluri s-ar putea să nu reflecte situaţia aşa cum este cu adevărat. Dacă aşteptaţi câteva zile, lucrurile ar trebui să meargă mult mai bine. Dacă aveţi deja planuri să plecaţi, aşteptaţi-vă la unele întârzieri. Nu-i lăsa să te pună într-o stare de spirit sumbră!

HOROSCOP 23 MARTIE - Peşti

O scrisoare sau un apel telefonic cu privire la bani la care vă aşteptaţi s-ar putea să nu vină astăzi, Peşti. Acest lucru ar putea să te pună în panică şi să vrei să-i suni pe cei responsabili pentru a vedea ce se întâmplă. Nu fi surprins dacă ajungi să joci tag-ul telefonului. Aceasta pur şi simplu nu este o zi bună pentru orice fel de comunicare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici