HOROSCOP Sâmbătă, 27 august. Lună Nouă în Fecioară. Zodiile încep capitole noi de viaţă, cu schimbări importante

În această zi de sâmbătă are loc fenomenul de Lună Nouă în Fecioară, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) şi nu numai încep capitole noi de viaţă în domenii-cheie.

22180 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 27 august. Lună Nouă în Fecioară. Zodiile încep capitole noi de viaţă, cu schimbări importante

HOROSCOP 27 august - Berbec

Luna Nouă de astăzi se formează în casa sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că astrele te îndeamnă să îţi faci timp în următoarele zile să aduci unele ajustări sustenabile stilului tău de viaţă şi alimentaţie, mai ales dacă ai fost destul de haotic(ă) pe aceste planuri în ultima perioadă. Încearcă să te concentrezi pe obţinerea unei forme fizice care să îţi permită să faci toate lucrurile pe care ţi le-ai propus în această perioadă.

HOROSCOP 27 august - Taur

Luna Nouă de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că se recomandă să petreci mai mult timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. O idee bună ar fi aceea de a include mai multe activităţi bazate pe pasiuni comune în programul vostru de astăzi, dar şi pe agenda de final de săptămână în general. Vă va prinde tuturor foarte bine acest timp împreună.

HOROSCOP 27 august - Gemeni

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa familiei din astrograma ta generală, iar din acest motiv, una din priorităţile tale pentru azi şi zilele care urmează este să petreci mai mult timp alături de cei dragi, dar mai ales de familia de origine. De asemenea, este un moment bun în care să institui rutine noi în gospodărie, astfel încât să aveţi mai mult timp pentru activităţi care vă aduc împreună şi vă fac plăcere.

HOROSCOP 27 august - Rac

Luna Nouă de azi se formează în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce semnalează faptul că ziua de azi şi cele care urmează vin la pachet cu discuţii pe teme noi sau cu persoane care nu fac parte neapărat din cercul tău de apropiaţi. Te revigorează toate aceste schimbări şi te provoacă să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă nouă. De asemenea, este o zi bună pentru mici excursii undeva interesant, aproape de casă.

HOROSCOP 27 august - Leu

Luna Nouă de astăzi ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că deşi este sâmbătă, tot te întâlneşti cu o oportunitate de a-ţi suplimenta veniturile. Sau poate că reuşeşti să economiseşti o sumă importantă, care îţi oferă un alt start săptămâna viitoare. În alte cazuri, aceste şanse de câştig s-ar putea să vină cândva mai încolo, la începutul săptămânii viitoare sau cel devreme mâine. Fii cu ochii-n patru şi caută să profiţi de ele.

HOROSCOP 27 august - Fecioară

Luna Nouă de azi se perfectează în semnul naşterii tale, astfel că de azi încolo, vei sesiza faptul că ai mai multă energie, că te bucuri de mai multă încredere în propria persoană. În plus, această lunaţie te îndeamnă să îţi acorzi ceva mai mult timp, să mergi cândva săptămâna viitoare la coafor sau la cumpărături pentru a-ţi înnoi puţin garderoba. În felul acesta, exteriorul va coincide cu modul în care te simţi pe interior.

HOROSCOP 27 august - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că trebuie să te ocupi mai mult de nevoile tale emoţionale, mai ales dacă simţi că nu ai procesat unele evenimente care te preocupă încă şi care-ţi creează sentimente amestecate. Această lunaţie îţi oferă şansa de a pregăti terenul pentru experienţe pozitive, de a te alegi cu lecţii importante pe viitor în situaţii asemănătoare cu care te-ai putea întâlni mai încolo.

HOROSCOP 27 august - Scorpion

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă debutul unor proiecte sau o etapă nouă în ceea ce le priveşte pe cele deja pe rol. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de faptul că-ţi faci noi prieteni, că întâlneşti persoane cu care ai în comun mai multe lucruri decât te-ai fi aşteptat. În orice caz, se pare că viitorul îţi surâde.

HOROSCOP 27 august - Săgetător

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că se deschide un nou capitol pentru tine pe plan profesional. Pentru cei(le) mai norocoşi(oase) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre o promovare, iar în al altora, despre o mai bună relaţionare cu superiorii, care promite să aducă unele beneficii reale pe plan profesional mai devreme sai mai târziu. Ai încredere că lucrurile se vor aşterne-n favoarea ta.

HOROSCOP 27 august - Capricorn

Luna Nouă de azi se formează în casa călătoriilor din horoscopul tău general, ceea ce pentru unii(ele) nativi(e) înseamnă faptul că vor merge într-un concediu, iar în al altora, semnalează o deplasare în interes profesional. De asemenea, este un moment bun din lună în care să dai examene sau să te ocupi de chestiuni birocratice complexe. Ştii de unde să apuci lucrurile, iar rezultatele s-ar putea să apară mult mai repede decât ai fi crezut.

HOROSCOP 27 august - Vărsător

Luna Nouă de astăzi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că dacă te-ai confruntat cu dezechilibre la nivelul raportului de forţe cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, acest lucru este pe cale să se schimbe în bine în perioada care urmează. Secretul stă în deschiderea de care dai dovadă în raport cu ceilalţi şi de disponibilitatea de a lăsa de la tine în anumite momente.

HOROSCOP 27 august - Peşti

Luna Nouă de azi se perfectează în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, iar acest lucru indică un nou început în relaţia de cuplu. Încearcă să priveşti obiectiv lucrurile şi să vezi dacă există aspecte ale vieţii în doi care au lăsat de dorit în ultima perioadă. În felul aceasta, vei ştii unde să faci anumite schimbări pentru ca lucrurile să redevină ce au fost în trecut sau chiar mai bune decât au fost vreodată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici