HOROSCOP Sâmbătă, 29 octombrie. Mercur intră în Scorpion. Patru zodii comunică mai bine şi leagă relaţii importante

Mercur intră azi în semnul Scorpionului şi îl tranzitează până pe 24 noiembrie. Pe parcursul acestui tranzit, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) comunică mai eficient cu ceilalţi şi leagă relaţii importante.

22594 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 29 octombrie. Mercur intră în Scorpion. Patru zodii comunică mai bine şi leagă relaţii importante

HOROSCOP Sâmbătă, 29 octombrie. Mercur intră în Scorpion. Patru zodii comunică mai bine şi leagă relaţii importante

HOROSCOP 29 Octombrie - Berbec

Mercur începe azi să tranziteze o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mai atent(ă) cum comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în multe privinţe, dar este posibil ca, în ceea ce priveşte banii, lucrurile să nu mai stea la fel. Aşadar, este important să laşi de la tine în anumite privinţe.

HOROSCOP 29 Octombrie - Taur

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că şi pentru tine se prefigurează o perioadă în care contează foarte mult să comunici eficient cu cei de lângă tine, dar mai ales cu persoana iubită, colegii de muncă şi clienţii. În multe privinţe, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar în altele, este necesar să ştii cât laşi de la tine şi unde este cazul să fii asertiv(ă).

HOROSCOP 29 Octombrie - Gemeni

Mercur se deplasează de astăzi încolo prin casa muncii din astrograma ta generală, semn că te vei număra şi tu printre nativii(ele) care vor observa o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte interacţiunea cu unii colegi de serviciu. Schimbări substanţale de personalitate şi/ sau de mentalitate nu apar în privinţa nimănui, dar este clar că eşti dispus(ă) să priveşti dincolo de unde diferenţe care există de mai multă vreme şi vă dau bătăi de cap.

HOROSCOP 29 Octombrie - Rac

Mercur începe azi să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că, în cazul tău, se vede o diferenţă în bine în ceea ce priveşte modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu persoanele pe care le găseşti interesante, să treci de trac sau alte temeri.

HOROSCOP 29 Octombrie - Leu

Mercur tranzitează de azi înainte casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea ajuta să comunici mai bine până şi cu acele rude apropiate cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Aşadar, dacă au existat unele tensiuni între voi în ultima vreme, s-ar putea să se rezolve simplu printr-un dialog deschis şi calm în care vorbiţi despre ceea ce vă doriţi şi ceea ce v-a deranjat unul la celălalt de curând.

HOROSCOP 29 Octombrie - Fecioară

Mercur începe să se deplaseze astăzi prin casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că te bucuri de un plus de carismă în săptămânile care urmează. Dacă vei avea parte de negocieri în curând sau de un interviu de angajare sau promovare în care ţi-ai pus speranţe mari, fii sigur(ă) că vei reuşi să aduci lucrurile în avantajul tău, să direcţionezi discursul într-o zonă care te avantajează şi-ţi va aduce beneficiile pe care le urmăreai.

HOROSCOP 29 Octombrie - Balanţă

Mercur se deplasează de azi înainte prin casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că ai parte de ponturi sau informaţii cu privire la modalităţi prin care ai putea să îţi înmulţeşti veniturile în săptămânile care urmează. Este foarte posibil să implice un anumit nivel de colaborare cu alte persoane, iar acest tranzit promite să te ajute în acest sens, să găsiţi un filon comun de discuţie şi o perspectivă comună asupra lucrurilor.

HOROSCOP 29 Octombrie - Scorpion

Mercur începe azi să se mişte prin semnul naşterii tale, motiv pentru care dai dovadă de mai multă deschidere decât de obicei. Acest lucru te face o prezenţă extrem de plăcută, astfel că vei fi la mare căutare, indiferent de mediile în care te afli. Profită de această oportunitate pentru a intra în vorbă cu acele persoane cu care nu ai fi avut curaj în restul timpului. Vei obţine ce-ţi doreşti de pe urma lor.

HOROSCOP 29 Octombrie - Săgetător

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa subconştientului din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să-ţi dea târcoale tot felul de gânduri în perioada care urmează. Provocarea pentru tine este aceea de a nu le lăsa să te acapareze. În caz contrar, există riscul să te alegi cu dezechilibre la nivelul universului tău interior, să iei decizii care sunt guvernate de lucruri care ţi s-au întâmplat cândva într-un trecut nu prea plăcut.

HOROSCOP 29 Octombrie - Capricorn

Mercur începe să se deplaseze azi prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care vor urma, s-ar putea să întâlneşti persoane noi, cu care ai multe lucruri în comun. Unele din ele s-ar putea să-ţi devină prieteni, iar altele s-ar putea să îţi fie parteneri de afaceri. Aşadar, un lucru este cert: vă veţi inspira unul pe celălalt să faceţi multe lucruri bune.

HOROSCOP 29 Octombrie - Vărsător

Mercur se mişcă de astăzi încolo prin casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că îţi este mai uşor să comunici cu superiorii. Ştii să te faci auzit(ă) şi să conduci discursul într-o direcţie care te avantajează. Prin urmare, este de aşteptat să faci progrese mari în relaţia cu ei, să laşi impresia unei persoane pe care se poate conta, care merită să fie sprijinit(ă) în ceea ce-şi doreşte să realizeze.

HOROSCOP 29 Octombrie - Peşti

Mercur începe să se mişte azi prin casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală, iar acest lucru ar putea însemna că întâlneşti persoane care te ajută să vezi anumite lucruri dintr-un alt unghi. Aşadar, este posibil să ai parte de unele discuţii cu adevărat revelatoare, care schimbă ceva la sistemul de valori, principii şi credinţe după care te ghidezi. Poate că nu este ceva major, dar cu siguranţă este extrem de util pe viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici