HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 7 OCTOMBRIE 2023. Taurul face rost de un telefon, Leul este omida care devine fluture. Peştele ar putea fi chinuit de o defecţiune

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 octombrie, potrivit site-ului horoscope.com.

9214 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 7 OCTOMBRIE 2023. Taurul face rost de un telefon, Leul este omida care devine fluture. Peştele ar putea fi chinuit de o defecţiune

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 7 OCTOMBRIE. Taur face rost de un telefon, Leul este omida care devine fluture. Peştele ar putea fi chinuit de o defecţiune

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Berbec

Problemele romantice iau brusc o întorsătură în bine, pe măsură ce are loc o conversaţie lungă şi fascinantă între tine şi partener. Acest lucru ar putea implica un subiect care vă intrigă pe amândoi, aşa că lăsaţi informaţiile să zboare! Discuţia s-ar putea încheia cu planuri de a descoperi mai multe fapte pe acest subiect. Ceea ce veţi găsi probabil va aduce mai multe întrebări decât răspunsuri!

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Taur

Emoţia creşte în gospodăria ta atunci când unele echipamente noi îţi intră în posesie. Acest lucru ar putea implica un computer, un telefon sau un alt dispozitiv. Asta ar putea face o mare diferenţă pentru toată lumea, dar asiguraţi-vă că nu îl trataţi ca pe o jucărie. Îţi vei dori să dureze un timp!

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Gemeni

Aşteptaţi-vă la o zi întreagă de activitate. S-ar putea să petreceţi mult timp la telefon, poate făcând aranjamente pentru un eveniment social. Pot fi, de asemenea, o serie de comisioane de efectuat, deşi ar putea exista unele dificultăţi cu acestea. Poate că unele articole de care aveţi nevoie sunt epuizate. Te vei simţi încă productiv până la sfârşitul zilei.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Rac

Aceasta ar putea fi o zi norocoasă în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Poate că o sumă la care ai renunţat va ajunge pe neaşteptate, sau ar putea apărea şansa de a câştiga un venit suplimentar. S-ar putea să fie implicate documente, iar circumstanţele pot fi neobişnuite, dar nu vă lăsaţi intimidaţi. Gândeşte-te la asta ca la ziua în care ai luat inelul de aur!

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Leu

Ai tendinţa să fii neconvenţional. O experienţă spirituală ar putea fi în centru. Te schimbi în moduri care sunt evidente pentru toată lumea. Nu vă faceţi griji dacă unii sunt confuzi. Vei fi şi tu confuz. Gândeşte-te la tine ca la o omidă care devine fluture! Tranziţia poate fi ciudată, dar fluturele este mult mai frumos decât omida!

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Fecioară

Vise neobişnuite, viziuni şi fenomene audio îţi pot veni astăzi. Ai putea crede că auzi voci. Înainte de a trage concluzii, excludeţi orice condiţii logice. Nu eşti nebun. Acest lucru indică probabil o creştere a conştientizării psihice. Ar trebui să scrieţi ceea ce vedeţi, auziţi sau învăţaţi în acest timp. Ar putea fi valoros.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Balanţă

Unele ştiri fascinante v-ar putea ajunge astăzi printr-o activitate de prieteni sau de grup. Acest lucru ar putea implica ceva aproape de casă sau un subiect intelectual, poate unul discutat de grup. Veţi dori să le spuneţi altora cât de curând puteţi. Asiguraţi-vă de faptele dvs. înainte de a face acest lucru. Unele dintre ele pot fi deformate.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Scorpion

Cunoştinţele de natură specializată ar putea intra în posesia dumneavoastră astăzi. La un moment dat, ai putea fi în centrul atenţiei. Toţi, inclusiv cei cu influenţă asupra carierei tale, vor să ştie ce se întâmplă. Îţi vei spune povestea şi toţi vor fi răvăşiţi, agăţaţi de fiecare cuvânt, aşteptând răspunsuri fără să cunoască întrebările.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Săgetător

Dacă aţi vrut să urmaţi o clasă de astrologie, ştiinţă sau computere, este timpul să vă înscrieţi. Dacă urmaţi deja un astfel de curs, aşteptaţi-vă la o discuţie fascinantă şi stimulatoare în legătură cu acesta. Asiguraţi-vă că luaţi notiţe, deoarece nu veţi dori să uitaţi aceste informaţii imediat ce le veţi auzi.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Capricorn

Dacă încerci să înveţi un program de calculator, s-ar putea să fii obsedat de el. De fapt, s-ar putea chiar să-ţi bântuie visele. Ar putea fi frustrant să visezi la matematică şi computere când eşti mai obişnuit cu imagini vii. Ar trebui mintea ta să funcţioneze într-o manieră mai ştiinţifică chiar acum? Ceva din viaţa ta nu „se adună”?

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Vărsător

Un eveniment social de astăzi te-ar putea pune în legătură cu oameni noi fascinanti în domenii interesante. Discuţii interesante ar putea avea loc pe tot parcursul serii. Singura problemă este că dacă mergi acolo cu un partener, probabil că nu vei vedea prea mult de el sau ea. S-ar putea să te implici în conversaţii separate care durează ore întregi. Veţi avea multe de împărtăşit mai târziu!

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Peşti

Echipamentul de care ai ajuns să depinzi în viaţa de zi cu zi s-ar putea să scadă brusc astăzi. Acest lucru s-ar putea să te pună în panică, dar nu cădea în această capcană. Sunaţi la un prieten care ştie despre aceste lucruri sau aduceţi un profesionist. În astfel de momente, este mai bine să nu te laşi chinuit de o defecţiune, ci doar să o rezolvi cât mai repede posibil.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici