HOROSCOP Sâmbătă, 8 Aprilie. Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac. Comunicarea este baza relaţiilor dintre zodii astăzi

Zodiile comunică mai uşor astăzi, fapt ce stârneşte sentimente surprinzătoare şi ne poate găsi dornici să încercăm ceva cu totul nou.

19801 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 8 Aprilie. Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac. Comunicarea este baza relaţiilor dintre zodii astăzi

HOROSCOP 8 Aprilie 2023

HOROSCOP 8 Aprilie - Berbec

Mercur în Taur se conectează cu planeta ta conducătoare, Marte, acum în Rac, ceea ce poate fi de bun augur în comunicarea legată de bani, acasă sau sentimentul tău de securitate şi confort în general. Luna din Scorpion care se opune lui Uranus din Taur te găseşte explorând sentimente neaşteptate despre bani sau alte resurse pe care le împărtăşeşti cu partenerii, în dragoste sau în afaceri.

HOROSCOP 8 Aprilie - Taur

Mercur din zodia ta, Taur, se conectează cu Marte în Rac, inspirând o atmosferă aglomerată şi productivă pentru comunicare. Luna din Scorpion se opune lui Uranus, tot în semnul tău, care te-ar putea găsi să explorezi sentimente surprinzătoare legate de un parteneriat.

HOROSCOP 8 Aprilie - Gemeni

Discuţii productive despre realizarea viselor au loc pe măsură ce planeta voastră conducătoare, Mercur în Taur, se conectează cu Marte în Rac! Luna din Scorpion se opune lui Uranus din Taur, care te-ar putea găsi ocupat cu sarcini neaşteptate.

HOROSCOP 8 Aprilie - Rac

Mercur în Taur se conectează cu Marte, care se află în zodia ta, inspirând o atmosferă aglomerată în viaţa ta socială şi o energie productivă în jurul muncii în echipă. Luna din Scorpion se opune lui Uranus din Taur şi este posibil să vă conectaţi cu cineva în mod neaşteptat.

HOROSCOP 8 Aprilie - Leu

Discuţii productive despre marile tale vise legate de carieră ar putea avea loc pe măsură ce Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac. Conectarea cu vocea ta interioară te poate duce departe. Luna din Scorpion se opune lui Uranus din Taur, veţi face schimbări neaşteptate care vă afectează echilibrul dintre viaţa profesională şi viaţa privată.

HOROSCOP 8 Aprilie - Fecioară

Zodia ta are parte astăzi de veşti surprinzătoare. Se formează conexiuni sociale fantastice şi se înregistrează un mare progres în realizarea obiectivelor tale.

HOROSCOP 8 Aprilie - Balanţă

Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac, ceea ce ar putea face din aceasta o perioadă interesantă în cariera ta! Au loc discuţii productive despre bani şi s-ar putea să luaţi o decizie surprinzătoare cu privire la modul în care doriţi să vă investiţi resursele, deoarece luna din Scorpion se opune lui Uranus în Taur.

HOROSCOP 8 Aprilie - Scorpion

Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac, inspirând o energie productivă pentru comunicare în relaţiile tale. Vă puteţi conecta cu cineva într-un mod neaşteptat, deoarece luna din Scorpion se opune lui Uranus în Taur.

HOROSCOP 8 Aprilie - Săgetător

Problemele persistente pot fi rezolvate în sfârşit, deoarece Mercur din Taur se conectează cu Marte din Rac! Aţi putea să vă schimbaţi rutina într-un mod neaşteptat, deoarece luna din Scorpion se opune lui Uranus în Taur..

HOROSCOP 8 Aprilie - Capricorn

Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac, inspirând o atmosferă productivă pentru comunicare în relaţiile tale! O dramă neaşteptată ar putea apărea în viaţa ta socială, dar la fel ar putea apărea o distracţie neaşteptată, deoarece luna din Scorpion se opune lui Uranus în Taur.

HOROSCOP 8 Aprilie - Vărsător

Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac, inspirând o atmosferă productivă acasă. Luna din Scorpion se opune planetei tale conducătoare Uranus, în prezent în Taur, care s-ar putea să te considere să-ţi asumi un risc: eşti gata pentru ceva nou!

HOROSCOP 8 Aprilie - Peşti

Mercur în Taur se conectează cu Marte în Rac, inspirând o atmosferă atentă şi productivă pentru comunicare, iar ştiri neaşteptate pot veni în calea ta, în timp ce luna din Scorpion se opune lui Uranus în Taur.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici