HOROSCOP VINERI, 15 SEPTEMBRIE. Capriciul poate face bine Gemenilor. Vărsătorul are discuţii lungi, atenţionare pentru Balanţă

Horoscopul zilei de vineri, 15 septembrie, potrivit site-ului horoscope.com.

25564 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP VINERI, 15 SEPTEMBRIE. Capriciul poate face bine Gemenilor. Vărsătorul are discuţii lungi, atenţionare pentru Balanţă

HOROSCOP VINERI, 15 SEPTEMBRIE

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE -  Berbec

Tu eşti piesa lipsă din puzzle-ul zilei de astăzi. Drept urmare, oamenii vor căuta răspunsuri la tine. Vestea bună pentru tine este că le vei avea la îndemână pe toţi. Ai încredere in tine. Informaţiile şi ideile noi pot zbura în jur şi s-ar putea să fiţi chemat să înţelegeţi totul. Nu-ţi fie frică să greşeşti. Acesta poate fi exact răspunsul necesar.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Taur

S-ar putea să întâmpinaţi probleme, dacă pătrundeţi prea adânc în probleme. Păstraţi lucrurile uşoare şi energice, dacă puteţi. În mod ironic, cu cât împingeţi mai greu pentru a realiza ceva, cu atât mai multe obstacole sunteţi predispus să întâmpinaţi. Lucrurile vor curge uşor. 

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Gemeni

Oferă spaţiu spiritului aventuros, călătoreşte în lume. Acesta este un moment bun pentru a vă îmbrăţişa şi a vă exprima visele. Notează-le, vorbeşte cu ceilalţi şi spune-le despre misiunea asta. Comunicarea şi informarea sunt elemente-cheie astăzi. Lucrurile se pot mişca rapid, aşa că rămâneţi vigilenţi şi conectaţi-vă la energia care bâzâie în jurul vostru. Cele mai bune lucruri din viaţă pot veni dintr-un capriciu.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Rac

Nu mai planifica şi începe să faci. S-ar putea să existe presiune să părăseşti rutina normală şi să faci ceva din afara zonei de confort. Deşi s-ar putea să nu fie modul tău obişnuit de a face lucrurile, cu siguranţă nu este un motiv pentru a nu face acest lucru. Lasă-ţi mintea să exploreze noi tărâmuri. Simţiţi-vă liber să ridicaţi bucăţi libere dintr-un vis vechi pe care l-aţi lăsat agăţat în aer. Reaprinde-ţi pasiunea pentru viaţă.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Leu

Răspunsul pentru tine astăzi este „da”. Explorează, întinde mâna şi extinde-ţi mintea în colţurile îndepărtate ale lumii tale şi dincolo de asta. Nu este nevoie să fii legat de realitate. Nu te limita la gândirea liniară. Fă-ţi timp şi bucură-te de nori. Informaţiile pe care le primeşti ar trebui să fie extrem de utile în urmărirea celor mai nebuneşti vise ale tale.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Fecioară

Astăzi ar trebui să acţionezi în zonele în care de obicei taci. Cu cât îţi explorezi mai mult mintea, cu atât te vei simţi mai în siguranţă în realitatea ta exterioară. Aceasta este o zi pentru a vă conecta cu ceilalţi despre lucrurileplăcute. Ai tot ce ai nevoie pentru ca totul să înceapă să funcţioneze pentru tine.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Balanţă

Există o aromă uşoară, înălţătoare a zilei, Balanţă, de care ar trebui să te agăţi şi de care să te ocupi. Veţi descoperi că această energie are o calitate destul de visătoare, dar expansivă, care vă încurajează să vă ridicaţi mai sus şi să obţineţi mai mult. Sari pe oportunităţi, dar ai grijă să nu acţionezi pe baza unor informaţii greşite. 

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Scorpion

Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios. Realizează că cele mai bune planuri sunt uneori cele care nu au fost niciodată făcute în primă fază. Păstraţi liniile de comunicare deschise.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Săgetător

Aceasta este o zi extraordinară pentru tine. Mijloacele tale strălucitoare de inspiraţie pot veni de nicăieri. Geniul din tine tânjeşte să iasă.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Capricorn

Va veni timpul tău, dar probabil că nu va fi astăzi. Aţi putea dori să vă scufundaţi în sentimente tandre şi sensibilitate. Simte-te liber să evadezi în propria ta lume pentru o vreme, dar nu fi surprins dacă alţii nu te urmăresc.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Vărsător

Fă loc pentru comunicări lungi cu prieteni buni. Aceasta este o zi importantă pentru a transmite cuvântul oamenilor pe care îi iubeşti. Păstrează lucrurile uşoare şi energice, ceea ce faci bine, oricum. Exprimă-ţi talentul şi asigură-te că prezenţa ta strălucitoare luminează fiecare cameră în care intri. Lumea este scena ta, aşa că acţionează rolul de care îţi place cel mai mult.

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Peşti

Este o zi pentru activităţi uşoare, sociale şi momente distractive cu prietenii. Nu vă faceţi griji dacă lucrurile nu par raţionale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici