HOROSCOP Vineri, 20 ianuarie – Soarele schimbă semnul. Noutatea îşi face loc în viaţa acestor zodii

Soarele intră azi în semnul Vărsătorului şi fac loc noutăţii în viaţa zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

36142 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 20 ianuarie – Soarele schimbă semnul. Noutatea îşi face loc în viaţa acestor zodii

HOROSCOP Vineri, 20 ianuarie – Soarele schimbă semnul. Noutatea îşi face loc în viaţa acestor zodii

HOROSCOP 20 IANUARIE - Berbec

Soarele începe azi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, astfel că se prefigurează o perioadă în care vei cunoaşte persoane noi, care te animă cu ideile lor şi îţi insuflă încredere în ceea ce ţi-ai propus să realizezi în această perioadă. Unele din ele s-ar putea să îţi devină prieteni, iar cu altele s-ar putea să începi proiecte sau să îţi ofere sfaturi valoroase în legătură cu iniţiativele proprii. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că lucrurile arată din ce în ce ,ai bine pentru tine în această perioadă.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Taur

Soarele poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca perioada care va urma să fie una extrem de productivă pentru tine pe plan profesional. Faci paşi fermi către obiectivele tale pe termen lung în compania în care activezi şi/ sau în domeniul tău de lucru. Te apropii de persoane care au un statut pe aceste planuri şi dezvolţi relaţii care te vor ajuta să îţi atingi scopurile. În plus, vei fi văzut(ă) cu alţi ochi în acest domeniu, iar punctul tău de vedere va fi tratat cu mult mai multă seriozitate decât înainte.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Gemeni

Soarele începe să tranziteze de azi încolo casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, se întrevede o perioadă grozavă pentru nativii(ele) care intenţionează să se ocupe de chestiuni birocratice, care susţin examene în această perioadă, care îşi propun să plece într-o călătorie profesională sau într-un concediu. Toate aceste experienţe promit să vină la pachet cu lecţii de viaţă extrem de importante, care te vor ajuta să îţi faci ordine în minte şi să ajustezi unele principii, valori şi credinţe care poate că nu se mai potrivesc cu cine eşti cu adevărat.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Rac

Soarele se mişcă de azi înainte prin casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, astfel că se deschide o perioadă extrem de favorabilă pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în parteneriate profesionale sau care îşi propun să pună bazele unor colaborări noi în săptămânile care vor urma. Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi în privinţa lucrurilor pe care vreţi să le faceţi cu fondurile pe care le deţineţi împreună. Ajută şi faptul să raportul de forţe între voi este în echilibru, că vă cunoaşteţi fiecare bine responsabilităţile şi drepturile pe care le aveţi.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Leu

Soarele începe să se mişte azi prin casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care vor trebui să acorde mai multă atenţie în perioada următoare relaţiilor cu ceilalţi. În principiu, lucrurile merg bine în raport cu cei din jur; aveţi obiective comune, idealuri care se-ntâlnesc la mijloc de drum, iar acest lucru vă ajută să comunicaţi eficient şi să găsiţi o manieră constructivă de a trece peste diferenţe. În anumite contexte, ai putea avea impresia că trebuie să renunţi la dorinţele tale, dar dacă sacrificiile nu sunt prea mari, nu vei regreta.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Fecioară

Soarele îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că se deschide o perioadă productivă pentru nativii(ele) care au parte de multe proiecte la locul de muncă. De asemenea, este un moment bun din an în care să experimentezi cu noi tehnici de muncă, în care să îţi eficientizezi stilul de lucru. De asemenea, sunt favorizaţi(te) nativii(ele) care încearcă să aducă ajustări stilului lor de viaţă şi/ sau alimentaţie. O bună parte din energia lor s-ar putea să vină din modificările pe care le aduc la acest nivel, deşi nu sunt foarte mari.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Balanţă

Soarele îşi face azi loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că partenerul de viaţă şi copii reprezintă o prioritate în viaţa ta în această perioadă. Încerci să petreci mai mult timp cu ei, să te bucuri de momentele avute împreună şi de lucrurile pe care le aveţi în comun. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de flirt în săptămânile care urmează. Este greu de spus dacă vor conduce undeva sau nu, dar cert este că îţi face bine la încrederea de sine atenţia pe care o primeşti.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Scorpion

Soarele începe azi să se mişte prin casa familiei de astrograma ta generală, astfel că o bună parte din timpul şi energia de care dispui se vor duce în această direcţie. De asemenea, se arată o perioadă propice pentru nativii(ele) care vor derula în aceste săptămâni lucrări de construcţie, amenajare şi/ sau redecorare. Au parte de un ajutor binevenit din partea celor dragi şi realizează progresele la care s-au aşteptat. Aşadar, urmează o perioadă extrem de productivă pe acest plan, în care apar schimbări pozitive atât la nivelul relaţiei cu cei dragi, cât şi în ceea ce priveşte gospodăria personală.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Săgetător

Soarele se mişcă de azi încolo prin casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că îţi va fi mai uşor să interacţionezi cu cei din jur în săptămânile care vor urma. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei din jur, atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de multe conversaţii extrem de importante, cu impact pe termen lung, astfel că este foarte important să te pregăteşti pentru ele, să te asiguri că eşti înţeles(asă) aşa cum trebuie.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Capricorn

Soarele îşi face intrarea în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că în această perioadă s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. S-ar putea, de exemplu, să fie vorba de proiecte suplimentare la locul de muncă sau de activităţi pe care le derulezi pe cont propriu, în raport cu unele persoane de încredere sau de unul(a) singur(ă). Oricare ar fi situaţia, este clar că lucrurile evoluează în cea mai bună direcţie pentru tine, că începi să simţi încetul cu încetul diferenţa la bugetul de care dispui.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Vărsător

Soarele ajunge tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă, pe de-o parte, că începe sezonul tău aniversar. Pe de altă parte, acest lucru mai înseamnă că ai şansa de a aduce primele schimbări din acest an în viaţa ta. Fie că este vorba despre faptul că îţi înnoieşti look-ul sau optezi pentru câteva piese noi în garderobă, cert este că îţi face bine să te pui pe primul loc. De regulă, încerci să oferi mai multă atenţie nevoilor şi dorinţelor celorlalţi, dar acum a venit momentul să faci din propria persoană o prioritate, să vezi de tine mai întâi.

HOROSCOP 20 IANUARIE - Peşti

Soarele intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care se deschide o perioadă prielnică pentru nativii(ele) care intenţionează să lucreze la ei(le) înşişi/însele în săptămânile care vor urma. Începi să-ţi dai seama ce nu mai este la locul să în viaţa ta, care sunt persoanele şi situaţiile care nu te mai ajută să evoluezi. În felul acesta, îţi vei da seama încetul cu încetul la ce anume sau la cine trebuie să renunţi pentru a face loc noului în viaţa ta. Pentru a începe un capitol nou, este necesar să închizi unul care este deja deschis.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici