HOROSCOP Vineri, 21 octombrie - Randament crescut şi inspiraţie pentru trei zodii. Duc la bun sfârşit tot ceea ce încep

Luna se mişcă şi azi prin semnul Fecioarei, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt productive şi inspirate astăzi.

3466 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 21 octombrie - Randament crescut şi inspiraţie pentru trei zodii. Duc la bun sfârşit tot ceea ce încep

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Berbec

Luna tranzitează astăzi casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că printre priorităţile tale se numără sarcinile profesionale, dar şi bunăstarea ta fizică. Nu duci lipsă nici de energie, nici de rezistenţă la stres, astfel că este de aşteptat să faci astăzi progrese mari în ceea ce priveşte treburile de care te ocupi la locul de muncă. De asemenea, s-ar putea să reuşeşti să-ţi faci timp pentru mişcare, aspect cu atât mai important dacă lucrezi într-un domeniu sedentar, care nu îţi dă prea des oportunitatea de a-ţi pune muşchii în mişcare pe parcursul programului de muncă.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Taur

Luna se deplasează azi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care ar fi indicat să îţi faci timp pentru partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Astrele fac în aşa fel încât să vibraţi pe aceeaşi frecvenţă, astfel că toate momentele petrecute împreună vor fi extrem de reuşite. În cazul în care eşti single, poate că ar fi bine să îţi faci timp să ieşi în a doua parte a zilei. S-ar putea să întâlneşti pe cineva cu totul interesant. La locul de muncă, ai parte de inspiraţie, care-ţi permite să găseşti soluţii originale.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Gemeni

Luna continuă să tranziteze azi casa familiei din astrograma ta generală, indiciu cum că sectorul casnic şi/ sau cel domestic reprezintă o prioritate pentru tine astăzi. Din câte se pare, eşti la zi cu treburile în gospodărie sau, cel puţin, nu te simţi copleşit(ă) de numărul lor, iar în raport cu cei dragi, lucrurile par să stea destul de bine. Aşadar, se anunţă o zi propice discuţiilor cu familia în privinţa chestiunile legate de casă ori viaţa voastră în general. Vei fi plăcut surprins(ă) să constaţi faptul că aveţi multe puncte de vedere în comun, că vă doriţi acelaşi lucru.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Rac

Luna progresează azi prin casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că este foarte important să te raportezi într-o manieră constructivă la cei din jurul tău. Energia pe care o are Luna în aceste zile te ajută să fii selectiv(ă) cu discursul pe care îl adopţi, să ai grijă la cuvintele pe care le foloseşti. Aşadar, se anunţă o zi de bun augur pentru nativii(ele) care au în program întâlniri de afaceri, negocieri sau interviuri profesionale. De asemenea, s-ar putea să constaţi faptul că îţi este mai uşor să faci mai multe lucruri în acelaşi timp fără să pierzi controlul.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Leu

Luna continuă să se mişte prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului că apar oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de şansa de a-şi recăpăta controlul asupra bugetului, mai ales dacă s-au dedat în ultima vreme la tot felul de cheltuieli care nu reprezentau o prioritate. Cu alte cuvinte, trag unele concluzii de pe urma comportamentului financiar adooptat de curând şi încep să facă schimbări care le vor consolida situaţia materială mai încolo.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Fecioară

Luna se mişcă azi în continuare prin semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Se vede în toate contextele că te simţi bine în pielea ta, că ştii să laşi o impresie bună în jurul tău. Acest lucru îţi poate veni într-ajutor atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală, căci ştii să obţii reacţiile pe care le doreşti de la cei din jur. Profită de această energie cosmică pentru a consolida relaţii cu persoane importante, dar şi pentru a stabili o legătură cu oameni noi, care îţi seamănă.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Balanţă

Luna se deplasează în continuare azi prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce te-ar putea face mai critic(ă) decât de obicei cu propria persoană. Din acest motiv, s-ar putea să regreţi unele decizii luate în trecut, vorbe sau gesturi pe care le-ai direcţionat către cineva. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt, să nu ceri de la tine imposibilul. Cu siguranţă există lucruri pe care le poţi face de acum încolo în raport cu propria persoană şi/ sau cu ceilalţi şi care, pe termen mai lung sau mai scurt, vor face diferenţa în ceea ce priveşte încrederea personală.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Scorpion

Luna se mişcă azi tot prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, astfel că nu este de mirare dacă te simţi foarte animat(ă) de tot felul de lucruri pentru a-ţi urma visurile. Apar progresele pe care le aşteptai, planul pe care ţi l-ai făcut dă semne clare că funcţionează şi cei din jur te susţin în ceea ce ţi-ai propus să realizezi. De asemenea, s-ar putea să cunoşti chiar mai multe persoane cu care ai multe lucruri în comun, care te provoacă să explorezi noi orizonturi, să vezi anumite aspecte din puncte de vedere noi, neeplorate până acum.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Săgetător

Luna îşi continuă traseul prin casa carierei din astrograma ta generală, astfel că sectorul profesional este una din priorităţile tale astăzi. Lucrurile par să meargă bine pe acest plan: te înţelegi bine cu superiorii, faci bine faţă stresului şi responsabilităţilor care îţi revin la locul de muncă. Aşadar, este de aşteptat să faci progrese pe mai multe paliere astăzi, să îţi consolidezi relaţia cu superiorii, dar şi să faci unii paşi siguri către o eventuală promovare sau condiţii mai bune per ansamblu la locul de muncă. Se vede că eşti apreciat(ă) şi că dai dovadă de o atitudine de profesionist(ă).

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Capricorn

Luna continuă să tranziteze azi casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care intenţionează să se ocupe astăzi de chestiuni birocratice, care se pregătesc pentru un examen sau o călătorie în interes de afaceri sau personal. Din câte se pare, multe lucruri merg conform planului, semn că şi-au făcut bine temele şi au evitat orice supriză neplăcută. În plus, pare că vei învăţa nişte lucruri foarte importante de pe urma acestor experienţe pe viitor, pe care le vei putea aplica şi în alte contexte mai puţin similare.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Vărsător

Luna continuă să se deplaseze printr-o importantă casă relaţională din astrograma ta solară, iar efectul va fi acela că se pune la încercare echilibrul raportului de forţe care există între tine şi anumite persoane. Pare că, la suprafaţă, lucrurile stau bine între voi, dar este interesant de văzut cum se schimbă lucrurile atunci când apar la orizont oportunităţi de câştigg comun sau un impas pe plan financiar. Unii(ele) nativi(e) s-ar putea să se afle în primul scenariu, iar alţii(te) în cel de-al doilea, astfel că abia aşa afli cine sunt oamenii de lângă tine, cât te poţi baza pe ei.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE - Peşti

Luna se mişcă în continuare prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care este posibil ca multe din evenimentele importante ale zilei să implice partenerul de viaţă şi/ sau pe cei cu care lucrezi. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă astăzi, dar există posibilitatea să apară şi unele diferenţe de opinie pe care este important să le gestionezi cu atenţie. În caz contrar, spiritele s-ar putea încinge sau poate că-ţi auzi unele criti pentru care nu eşti pregătit(ă). Pe de altă parte, cele mai mari şi importante progrese se fac lucrând cot la cot.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici