HOROSCOP Vineri, 23 septembrie - Soarele intră în Balanţă, Mercur retrogradează în Fecioară. Începuturi noi în contexte care ne trag înapoi

Astăzi au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în Balanţă, unde va rămâne până pe 23 octombrie, şi retrogradarea lui Mercur din semnul Balanţei în cel al Fecioarei, zodie pe care o parcurge în sens invers până în 2 octombrie, când revine la mersul direct. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt cele mai influenţate de ele, întrucât sunt provocate la un nou început în contextul unor forţe care par să le tragă înapoi.

20960 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 23 septembrie - Soarele intră în Balanţă, Mercur retrogradează în Fecioară. Începuturi noi în contexte care ne trag înapoi

HOROSCOP Vineri, 23 septembrie – Soarele intră în Balanţă, Mercur retrogradează în Fecioară. Începuturi noi în contexte care ne trag înapoi

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Berbec

Soarele îşi face azi intrarea în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că, în următoarele săptămâni, trebuie să te concentrezi mai mult pe relaţia de cuplu, dar şi pe legăturile cu clienţii şi/ sau colaboratorii. Este important mai mult ca de obicei să dai dovadă de tact, să fii dispus(ă) să ajungi la un consens. În a doua parte a zilei, Mercur retrogradează înapoi în casa muncii din horoscopul tău solar, astfel că trebuie să schimbi ceva la modul în care te raportezi la sarcinile de serviciu, dar şi la unii colegi de muncă mai dificili.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Taur

Soarele ajunge de dimineaţă în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că, în următoarele săptămâni, vei avea un nivel de energie mai ridicat şi deci un randament mai mare la locul de muncă. De asemenea, este un moment bun în care să schimbi ceva la etica ta profesională şi/ sau la stilul tău de viaţă. După prânz, Mercur revine în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, astfel că este indicat să schimbi câte ceva la atitudinea ta faţă de persoana iubită şi/ sau cei mici, mai ales dacă aţi avut parte de tensiuni.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Gemeni

Soarele îşi face azi loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care ar trebui să acorzi mai mult timp şi atenţie partenerul de viaţă şi/ sau celor mici în săptămânile care urmează. Dacă eşti single, ar putea apărea în peisaj o persoană pe care o găseşti interesantă, iar în cazul în care vrei să îţi extinzi familia, s-ar putea să apară veşti bune în această privinţă. La prânz, Mercur se întoarce în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că trebuie să schimbi ceva la felul în care te raportezi la unele rude apropiate.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Rac

Soarele progresează astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, indiciu cum că viaţa domestică ar trebui să ocupe un loc fruntaş în lista ta de priorităţi. De asemenea, se recomandă să dai dovadă de mai multă seriozitate în gospodărie, mai ales dacă, de exemplu, desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. În a doua jumătate a zilei, Mercur retrogradează înapoi în casa comunicării din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar cere să schimbi ceva la modul în care relaţionezi cu cei din jurul tău. În plus, te confrunţi mai des cu momente de trac ce necesită atenţia ta.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Leu

Soarele poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează abilităţile de socializare, de interacţiune cu cei din jur. Ştii când şi ce să spui pentru a aobţine reacţiile pe care ţi le doreşti din partea celorlalţi în săptămânile care vor urma. Cândva după orele prânzului, Mercur face un pas în spate în casa banilor din horoscopul tău solar, semn că trebuie să reevaluezi felul în care uzezi de finanţele tale, să vezi dacă depui eforturile necesare pentru a face economii. S-ar putea să realizezi că ai dezvoltat unele obiceiuri care nu au un efect benefic.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Fecioară

Soarele începe azi să se mişte prin casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că te bucuri în următoarele săptămâni de mai multe oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica o parte din economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, la amiază, Mercur revine în semnul naşterii tale, ceea ce te îndeamnă să îţi iei un răgaz de câteva zile şi să te gândeşti dacă modul în care te raportezi la propria persoană este cel mai bun. S-ar putea să fii prea critic(ă) cu tine însuţi(ăţi), să ai prea mult aşteptări de la tine.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Balanţă

Soarele îşi face loc azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că începe sezonul tău aniversar. Odată cu el, se deschide şi un capitol nou de viaţă în care ar fi indicat să faci un bilanţ şi să vezi ce obiective ai putea să îţi setezi până anul viitor pe vremea aceasta. Ai ajuns departe, dar mai este încă mult de mers până să ajungi acolo unde îţi doreşti. În a doua parte a zilei, Mercur intră în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce s-ar putea să te ajute să analizezi unele momente încă dureroase din trecut.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Scorpion

Soarele îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea predispune la momente mai dese de melancolie în săptămânile care urmează. Pe de altă parte, este o perioadă propice introspecţiei, mai ales dacă vrei să începi un capitol nou de viaţă pe un anumit plan. În a doua jumătate a zilei, Mercur revine în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că trebuie să reevaluezi, printre altele, unele legături de prietene sau proiecte care bat pasul pe loc sau au tendinţa de a te trage înapoi. Gândeşte-te dacă mai merită implicarea ta.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Săgetător

Soarele progresează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă bună pentru a implementa o idee de afaceri, pentru a te implica într-un proiect de grup sau a-l coordona. De asemenea, s-ar putea ca, prin intermediul lor, să întâlneşti persoane noi, care au mai multe idealuri şi viziuni în comun cu tine. Tot azi, dar după prânz, Mercur retrogradează şi el înapoi în casa carierei, prilej cu care se recomandă să îţi schimbi tactica la nivel profesional, mai ales dacă te interesează o promovare. Vezi ce ar trebui ajustat.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Capricorn

Soarele îşi face azi loc în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că ai parte de mai multe oportunităţi de afirmare la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău de activitate în săptămânile care vor urma. Pe de altă parte, Mercur se întoarce în casa filozofiei de viaţă şi a studiilor din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să fie nevoie să mai urmezi un curs şi/ sau să aduni mai multă experienţă pentru a accede acolo unde îţi doreşti pe plan profesional. Trebuie să înveţi unele lucruri importante despre viaţă şi muncă în general.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Vărsător

Soarele poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă şi a studiilor din horoscopul tău general, iar rolul său este acela de a-ţi preda unele lecţii importante de viaţă, dar şi de a-ţi crea oportunităţi de a învăţa mai multe despre domeniul în care lucrezi, despre poziţia la care aspiri în ierarhia de la locul de muncă. Multe din aceste revelaţii vor veni într-un context pozitiv, dar cum Mercur se întoarce într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău solar, este posibil ca altele să implice probleme în raport cu unii colegi de muncă şi/ sau clienţi înainte să apară schimbări pozitive.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE - Peşti

Soarele îşi face loc într-o importantă casă relaţională din astrograma ta generală, iar lecţia lui pentru tine este aceea de a păstra echilibrul în raportul de forţe cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viaţă ori de persoanele cu care lucrezi. Nu va fi tocmai uşor să realizezi acest deziderat, având în vedere că Mercur retrogradează în casa parteneriatelor din astrograma ta solară. Încearcă să laşi diplomaţia să te ghideze în cele mai multe situaţii, dar ţine mine că, în altele, s-ar putea să fie nevoie să fii ferm(ă), să nu cedezi în faţa niciunei presiuni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici