HOROSCOP Vineri, 30 septembrie. Spirit de iniţiativă azi pentru trei zodii. Piedicile nu le ocolesc însă

Luna poposeşte azi în semnul Săgetătorului, de unde îi trimite un trigon armonios lui Jupiter retrograd din Berbec. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt pline de iniţiativă, deşi s-ar putea să aibă parte de unele mici piedici.

20884 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 30 septembrie. Spirit de iniţiativă azi pentru trei zodii. Piedicile nu le ocolesc însă

HOROSCOP 30 Septembrie - Berbec

Luna intră azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să priveşti cu mai mult realism unele situaţii de viaţă. De asemenea, îţi conferă o mentalitate de învingător(are), iar acest lucru îţi permite să te concentrezi pe soluţii mai degrabă decât pe probleme atunci când lucrurile nu merg tocmai bine. Aşadar, s-ar putea ca astăzi să poţi vedea care sunt cauzele unui impas în care te afli într-un anumit sector de viaţă, ceea ce te aduce cu un pas mai aproape de rezolvarea pe care o aşteptai de multă vreme. Ştii cum să acţionezi.

HOROSCOP 30 Septembrie - Taur

Luna îşi face azi loc în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, semn că nu îţi va fi greu să ajungi la un consens cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi în legătură cu o investiţie sau cu modul în care ar putea fi gestionate mai bine nişte fonduri pe care le aveţi în comun. În acest sens, te ajută şi faptul că eşti mai receptiv(ă) astăzi la vocea ta interioară şi ştii să citeşti printre rânduri. Poate că, în anumite privinţe, trebuie să dai voce dorinţelor lor reale, ep care nu le rostesc.

HOROSCOP 30 Septembrie - Gemeni

Luna progresează astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, indiciu cum că trebuie să te concentrezi astăzi pe felul în care relaţionezi cu cei din jur. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe după-amiază, află că ar fi indicat să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă. Din câte se pare, aveţi împreună unele planuri de viitor sau proiecte care necesită atenţia voastră, fie pentru că trebuie să faceţi investiţii, fie pentru că trebuie să luaţi atitudine în unele privinţe pentru a apărea progresele pe care vi le doriţi. Consultaţi-vă şi veţi ajunge la o concluzie.

HOROSCOP 30 Septembrie - Rac

Luna poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce indică faptul că nu duci lipsă astăzi de energie, dar mai ales de randament la locul de muncă. Ba mai mult, s-ar putea să faci unele progrese care te surprind până şi pe tine, ceea ce înseamnă că ai dobândit constant mai multă experienţă în plan profesional. nu este exclus aşadar să atragi atenţia cu ceea ce ai reuşit să obţii astăzi la serviciu. Se vede că te pricepi foarte bine la anumite lucruri şi unele persoane au multă încredere în potenţialul pe care-l ai.

HOROSCOP 30 Septembrie - Leu

Luna îşi face azi apariţia în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că ar fi de dorit să petreci mai mult timp astăzi alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Activităţile pe care le aveţi împreună ar putea avea un efect pozitiv asupra ta, întrucât te simţi mai inspirat(ă) decât de obicei, iar acesta este lucrul de care aveai nevoie în plan profesional. Aşadar, spontaneitatea este ingredientul principal atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă, iar dacă înveţi să te foloseşti de potenţialul ei, vor apărea cât de curând progrese.

HOROSCOP 30 Septembrie - Fecioară

Luna intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care ar trebui să îşi găsească mai mult timp pentru cei dragi, dar şi pentru treburile gospodăreşti. În principiu, lucrurile merg bine în familie şi/ sau în gospodărie, dar este posibil să mai fi rămas tensiuni mocnite de acum ceva timp, când este posibil să fi trecut printr-un impas alături de cei dragi. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a le ameliora, astfel încât să nu te trezeşti că ies la suprafaţă atunci când ţi-ai dori asta cel mai puţin.

HOROSCOP 30 Septembrie - Balanţă

Luna îşi face azi apariţia în casa comunicării din astrograma ta generală, indiciu cum că s-ar putea să ai parte azi de tot felul de discuţii importante în plan personal, dar şi la locul de muncă. În principu, pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care intri în contact, dar în acelaşi timp, trebuie să ai grijă la atitudinea pe care o adopţi în raport cu unele persoane. Trebuie să fii conştient(ă) de aşteptările pe care le au, mai ales dacă te aştepţi să reacţioneze într-un fel anume la ceea ce le propui să faceţi împreună.

HOROSCOP 30 Septembrie - Scorpion

Luna intră astăzi în casa banilor din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să apară azi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Cel mai probil, este vor de un comision pe care ai şansa de a-l face astăzi sau de un proiect care apare într-un sector de lucru cu care cochetezi doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că eşti pe o direcţie bună din punct de vedere financiar, că norocul tău s-a schimbat în bine. Încearcă să te menţii pe această traiectorie pozitivă.

HOROSCOP 30 Septembrie - Săgetător

Luna îşi face azi intrarea în semnul naşterii tale, semn că te bucuri de mai multă energie astăzi şi că ai mai multă încredere în propria persoană. Acest lucru te poate ajuta să te impui în faţa celorlalţi la locul de muncă şi/ sau în viaţa personală, fără să fie nevoie de eforturi mari. Ceva din prezenţa ta lasă impresia că eşti o persoană pe care se poate conta, care vede lucrurile fix aşa cum sunt şi merită ca ceilalţi să se încreadă în ea. Profită de această oportunitate pentru a consolida unele relaţii şi pentru a începe altele noi.

HOROSCOP 30 Septembrie - Capricorn

Luna progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te surprinzi astăzi destul de des gândindu-te la trecut, la situaţii pe care trebuie să le mai procesezi încă. Pe de altă parte, s-ar putea să fii mai atent(ă) decât de obicei la mesajele pe care le primeşti din subconştient, astfel că s-ar putea să observi astăzi unele lucruri pe care, de altfel, le treci cu vederea destul de uşor. Profită de această oportunitate pentru a procesa unele evenimente pe care le-ai lăsat să te afecteze prea multă vreme. Este momentul să închizi un capitol.

HOROSCOP 30 Septembrie - Vărsător

Luna intră astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, astfel că începe o zi numai bună în care să te ocupi de proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le cordonezi, dar şi în care să petreci mai mult timp cu prietenii. Prin intermediul acestor iniţiative, s-ar putea să cunoşti persoane cu care ai multe lucruri în comun şi cu care vei lega o relaţie de prietenie foarte repede. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de câţiva membri din gaşcă prin intermediul cărora s-ar putea să cunoşti unele persoane noi.

HOROSCOP 30 Septembrie - Peşti

Luna poposeşte azi în casa carierei din astrograma ta generală, iar din acest motiv, apar tot felul de lucruri care necesită atenţia ta pe acest plan. Pe de altă parte, există posibilitatea să atragi şi tu atenţia unor persoane importante de pe acest plan prin modul în care gestionezi situaţiile de stres şi/ sau prin rezultatele pe care le obţii. Aşadar, s-ar putea ca relaţia cu unii dintre superiori să evolueze ascendent sau, în orice caz, să observi unele schimbări în bine în ceea ce o priveşte. Se pare că eşti pe traiectoria cea bună din acest punct de vedere.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici