HOROSCOP Vineri, 8 iulie. Patru zodii, silite să ia o decizie definitivă. Ziua se încheie bine doar pentru una singură

Luna din Scorpion îi transmite de dimineaţă o opoziţie lui Marte din Taur, iar apoi face un trigon armonios cu Mercur din Rac. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt silite să ia o decizie definitivă, dar Scorpionii şi celelalte semne de Apă (Rac, Peşti) se bucură însă şi de veşti bune de după-amiază încolo.

36354 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 8 iulie. Patru zodii, silite să ia o decizie definitivă. Ziua se încheie bine doar pentru una singură

Foto-Urania's Mirror

HOROSCOP 8 IULIE - Berbec

Din punct de vedere financiar, nu se întrevede o zi prea grozavă. Este posibil să apară cheltuieli pe care nu aveai cum să le prevezi mai din timp sau achiziţii pe care le-ai amânat până când acest lucru nu a mai fost posibil. Pe de altă parte, lucrurile stau bine acasă pentru tine. Este drept că probleme financiare ar putea atârna destul de greu de atmosfera de acasă, pe care riscă să o influenţeze şi nu în bine. S-ar putea să nu fie atât de afectată, însă, pe cât s-a întâmplat cu alte ocazii. Sunteţi mai puternici împreună decât atât.

HOROSCOP 8 IULIE - Taur

S-ar putea naşte azi tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. De vină ar putea fi diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune dintre voi sau poate că punctele voastre de vedere nu se întâlnesc atunci când este vorba de subiecte importante, care necesită a fi tratate în regim de urgenţă. Din câte se pare, însă, este vorba doar de ceva temporar, căci finalul acestei zile vă surprinde în termeni mai amiabili. Poate că tensiunea nu s-a risipit cu totul, dar cel puţin puteţi vorbi unul cu celălalt ceva mai deschis.

HOROSCOP 8 IULIE - Gemeni

În plan profesional, ai parte astăzi de o zi plină şi obositoare. Nu îţi va fi uşor să îi faci faţă, mai ales că nivelul tău de energie este pe cote de avarie. Aşadar, poate fi o adevărată provocare să îţi păstrezi cumpătul în momentele de încordare şi efort maxim. Pe de altă parte, există ceva care te motivează să mergi mai departe, să îţi aduni forţele. Este vorba despre perspectiva unei recompense financiare care ţi-ar permite să ai un buget mai generos în acest final de săptămână sau care te-ar ajuta să acoperi un gol apărut de mult timp.

HOROSCOP 8 IULIE - Rac

Nu îţi este prea uşor astăzi să te împarţi între planurile de viitor şi cele de moment, astfel că poţi avea tendinţa, de dimineaţă cel puţin, de a te concentra pe unele în favoarea celorlalte. Mai spre după-amiază, îţi dai seama care ar trebui să fie priorităţile tale. Din câte se pare, sfatul astrelor pentru tine este acela de a te bucura de prezent, de ceea ce are să îţi ofere timpul petrecut alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. S-ar putea să îţi dai seama că eşti mai câştigat(ă) în anumite momente dacă îţi faci programul astfel.

HOROSCOP 8 IULIE - Leu

În cazul tău, dilema dimineţii s-ar putea să fie aceea în care încerci să îţi dai seama dacă ar fi mai bine să te ocupi în principal de sectorul profesional sau de cel familial. Din acest motiv, prima parte a zilei s-ar putea să fie una destul de stresantă. Din fericire, lucrurile revin pe făgaşul normal de la prânz încolo, când membrii familiei dau semne că au înţeles de ce ai stat mai mult pe la serviciu în ultimele zilei. Sau poate că reuşeşti să te revanşezi într-un fel sau altul pentru sarcinile sau îndatoririle pe care le-ai tot amânat.

HOROSCOP 8 IULIE - Fecioară

Trebuie să ai grijă astăzi în ce dezbateri intri. Există riscul să afli lucruri pe care îţi este greu să le procesezi în această perioadă sau poate doar nu poţi lăsa de la tine într-o privinţă în raport de care toţi par să creadă contrariul. Aşadar, s-ar putea ca, de dimineaţă, să se nască tensiuni la locul de muncă sau în familie. Pe de altă parte, se revine la sentimente mai bune în a doua parte a zilei. Găseşti ceva cu care păreţi să fiţi de acord cu toţii sau faceţi concesii de dragul planurilor voastre comune pe termen lung.

HOROSCOP 8 IULIE - Balanţă

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu arată prea bine în prima parte a acestei zile. Există posibilitatea să apară plăţi pe care nu le-ai fi putut anticipa sau alte obligaţii financiare pe care le-ai văzut din timp, dar pe care nu le-ai ocolit la timp. Pe de altă parte, astrele au veşti bune pentru tine, căci se pare că gaura la buget nu va persista prea multă vreme. Mai exact, s-ar putea să apară oportunităţi de suplimentare a veniturilor, astfel că nu va fi nevoie să renunţi la activităţile din acest sfârşit de săptămână sau să le schimbi mult.

HOROSCOP 8 IULIE - Scorpion

Există posibilitatea să se nască azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Poate că au legătură cu o temă care vă preocupă pe toţi în această perioadă sau este vorba de altceva, de un subiect mai vechi pe care nu l-aţi tratat tocmai pe îndelete până acum. Vestea bună este aceea că lucrurile vor reveni la normal încetul cu încetul de la prânz încolo. Mai exact, este vorba de faptul că îţi dai seama în privinţa căror lucruri ar trebui să faci compromisuri şi unde ar trebui să fii ceva mai asertiv(ă).

HOROSCOP 8 IULIE - Săgetător

În plan profesional, te aşteaptă o zi aglomerată, care necesită mari investiţii de concentrare şi energie din partea ta. Aşadar, nu este de mirare dacă s-ar putea să ai momente în care nu îţi este uşor să faci faţă tuturor acestor provocări. Pe de altă parte, astrele au şi veşti bune pentru tine, dat fiind că descoperi după-amiază, într-un context la care nu te aşteptai, că poţi să te mobilizezi chiar şi atunci când pare că eşti suprasolicitat(ă) cu totul. Este ceva în interiorul tău care te ajută să nu te laşi bătut(ă), să mergi mai departe şi-n asemenea momente.

HOROSCOP 8 IULIE - Capricorn

Poate fi dificil astăzi - sau cel puţin în prima parte a zilei - să păstrezi un oarecare echilibru între viaţa angajamentele de moment luate faţă de partenerul de viaţă şi/ sau cei care lucrezi şi planurile de viitor şi ceea ce ţi-ai propus să faci cu prietenii. Nu îţi face însă griji, căci se pare că nu va fi decât o situaţie temporară. Lucrurile se vor ordona într-un fel sau altul în a doua parte a zilei, când găseşti o modalitatea de a le face pe toate, de a te ridica atât la nivelul pretenţiilor celor dragi, cât şi ale anturajului.

HOROSCOP 8 IULIE - Vărsător

Din punct de vedere profesional, te aşteaptă o zi destul de grea, mai ales pentru că apar şi lucruri care îţi distrag atenţia către sectorul vieţii de familie. Aşadar, s-ar putea să-ţi fie greu să îţi imaginezi că vei reuşi să le faci pe toate într-o formă sau alta până la finalul zilei. Dar din câte se pare, nu va fi prea complicat să te ridici la înălţimea tuturor aşteptărilor. Trebuie să ai totuşi răbdare cu tine, dar şi să fii strict(ă) cu timpul tău în acelaşi timp. În felul acesta, scde riscul de a procrastina şi de-a pierde vremea.

HOROSCOP 8 IULIE - Peşti

Ar fi indicat să eviţi subiectele sensibile astăzi sau cel puţin în prima parte a zilei. Există riscul să ajungi la tensiuni cu interlocutorii tăi, să pierzi progrese pe care le-ai făcut în raport cu aceştia în ultima vreme. Mai aşteptă până după mijlocul zilei, când se pare că spiritele sunt ceva mai liniştite, când aveţi mai multă răbdare să vă ascultaţi unul pe celălalt. Aşadar, este doar o chestiune de timp între un moment potrivit şi un altul care va conduce doar la eşec. Ai încredere în tine că vei simţi când este cazul să virezi în acea direcţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici