Echipa olimpică de fotbal întâlneşte duminică Coreea de Sud. Marius Marin:„Atitudinea bate talentul”

  • Fotbaliştii olimpici au efectuat vineri ultimul antrenament înainte de meciul cu Coreea de Sud.
  • Şedinţa de pregătire de la Kashima Antlers Club House a fost şi ultima efectuată în cantonamentul de la Kashima, dedicat fazei grupelor, pe care îl vor părăsi luni.
1140 afișări
Imaginea articolului Echipa olimpică de fotbal întâlneşte duminică Coreea de Sud. Marius Marin:„Atitudinea bate talentul”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Tricolorii întâlnesc duminică, de la ora 14.00 (ora României), pe Kashima Soccer Stadium, reprezentativa Coreei de Sud. Elevii lui Mirel Rădoi vor evolua în echipament complet alb, în timp ce adversarii vor juca în roşu.

Sud coreenii au refuzat fotografia obişnuită, cu ambele echipamente, invocând contextul COVID.

Cu o zi înainte de cel de al doilea meci de la Tokyo, căpitanul Marius Marin a analizat cu optimism partida, într-un interviu video difuzat de frf.ro.

Convins că atitudinea şi motivaţia pot fi decisive, Marin a spus: “Trebuie să intrăm tare, să cântăm tare încă de la imn, s-a văzut cu Honduras că ne-a dat un avantaj!”

Analizând rolul pe care l-a primit în meciul cu Honduras, căpitanul olimpicilor a mai spus: “A fost debutul meu ca fundaş central. Dar, la acest turneu, şi în poartă dacă te bagă, trebuie să răspunzi şi să faci performanţă!”

“Coreea de Sud aleargă mult şi pasează mult, dar nu e suficient. Dacă vom avea atitudine, atitudinea bate talentul”, a mai declarat Marin, în acelaşi ton optimist.

Meciul de duminică va fi condus de o brigadă din Venezuela, avându-l la centru pe arbitrul Jesus Valenzuela (37 ani), asistat de Tulio Moreno şi Lubin Torrealba. Al patrulea oficial este Ivan Barton, din Slovenia.

Tot duminică se joacă şi cealaltă partidă din grupă, dintre Noua Zeelandă şi Honduras (ora locală 17:00, 11.00 ora României), la Kashima.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici