Jocurile Olimpice. David Popovici şi-a încheiat aventura olimpică. Românul a terminat pe locul 40 la general

Înotătorul român David Popovici a concurat vineri în calificările probei olimpice de 50 m liber, în seria a 6-a, terminând pe locul 8, cu timpul de 22.77 secunde.

1445 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice. David Popovici şi-a încheiat aventura olimpică. Românul a terminat pe locul 40 la general

Jocurile Olimpice. David Popovici a încheiat aventura olimpică. Românul a terminat pe locul 40 la general

După derularea celor 10 serii, Popovici s-a clasat pe locul 40, nereuşind să prindă un loc în primii 16, pentru semifinale.

Cel mai bun timp al calificărilor a fost realizat de americanul Caeleb Dressel, campion olimpic la 100 m liber, care a fost cronometrat cu timpul de 21.32 secunde.

David Popovici îşi încheie aventura la Jocurile Olimpice cu rezultate de apreciat, el obţinând locul 4 în finala de 200 m liber şi locul 7 în proba similară de 100 m.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici