Video Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni, ep 6: “Când voi ieşi de aici, voi mânca prima dată o ciorbă de văcuţă”

  • Adrian Lazăr, român în carantină: „Mâncarea şi băutura sunt pasiunile mele. Toată viaţa am lucrat în restaurant”
  • Adrian Lazăr, român în carantină: „Nu mi-a fost greu să mă adaptez aici, pentru că mâncarea e bună”
  • Adrian Lazăr este în carantină la Buşteni de pe 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia
6595 afișări

În episodul de azi din “Străin în ţara ta| Carantină la Buşteni”, Adrian Lazăr îţi spune cum a ajuns la concluzia că o mâncare bună nu trebuie neapărat să coste mult.

Adrian Lazăr, român în carantină: ”Astăzi îţi voi spune despre pasiunile mele, mâncarea şi băutura. Fiind născut la Valea Călugărească, de mic, am văzut pe masă damigeana de vin, sticla de ţuică şi alte băuturi fine făcute din plante sau fructe. 

Întâmplător, viaţa mea s-a orientat spre a trăi în multe restaurante. Făcând treaba asta, a trebuit să aprofundez un pic mâncarea, băutura, să o înţeleg exact, să văd ce înseamnă o mâncare şi o băutură bună. 

Mâncarea bună nu e neapărat ceva care costă mult, poate să fie o simplă salată. Eu prefer să aleg ingredientele de primă calitate. 

Eu aş alege mai multe foi, salate de mai multe culori, două-trei culori verzi, mai închise, mai deschise la culoare, sunt diferite tipuri de salată două-trei culori roşii, aş pune nişte roşii mici sau mari, nu contează, şi aş pune câteva felii de parmezan, de exemplu. Aia e deja o salată foarte bună. Important e ca ingredientele să fie foarte bune. Ar putea fi un prânz. 

Mâncarea mea preferată ar putea fi o farfurie de paste cu sos de roşii sau o pizza la orice oră. Margherita, marinara, cea mai simplă pizza.  Noi, aici, mâncăm felul întâi, felul doi, dulce, niciodată nu mânănc aşa. Cred că o să ies gras de aici. 

 În ceea ce priveşte băutura, doctorul meu mi-a recomandat un pahar de vin la masă. Eu mănânc de cinci ori pe zi, eu îmi fac calculul cinci pahare de vin întotdeauna. Aici, în carantină, cele cinci pahare de vin sunt o sticlă de apă. 

Când voi ieşi de aici, voi mânca prima dată o ciorbă de văcuţă cu ardei “usturaţi”. În episodul următor, o să vă arăt ce învăţ eu duminica. ”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici