25 persoane din Dâmboviţa au fost păcălite să cumpere jucării inexistente, pe Facebook

  • Doi bărbaţi din Târgovişte au fost reţinuţi miercuri, bănuiţi că au păcălit 25 de persoane cărora le-au oferit pe Facebook jucării, iar după ce au încasat banii nu au mai trimis coletele.
  • Poliţiştii din Târgovişte i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de înşelăciune.
  • Joi, bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru măsuri preventive.
917 afișări
Imaginea articolului 25 persoane din Dâmboviţa au fost păcălite să cumpere jucării inexistente, pe Facebook

25 persoane din Dâmboviţa au fost păcălite să cumpere jucării inexistente, pe Facebook

Poliţiştii din Târgovişte i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de înşelăciune.

Conform Poliţiei Dâmboviţa, din cercetări a reieşit că cei doi bărbaţi au indus în eroare, din aprilie până în iunie a.c., 25 de persoane.

„Astfel, prin intermediul unor conturi create pe o reţea de socializare, ar fi oferit spre vânzare diverse jucării pentru copii, iar după ce ar fi încasat în avans contravaloarea acestora ar fi refuzat să mai onoreze comenzile. Prejudiciul in cauza este de aproximativ 7.350 de lei”, transmite sursa citată.

Joi, bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru măsuri preventive.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici