Africa de Sud şterge cazierele celor condamnaţi pentru încălcarea restricţiilor COVID 19

Parlamentul Africii de Sud a aprobat un proiect de lege care va şterge cazierele penale pentru cei condamnaţi pentru încălcarea restricţiilor COVID-19.

88 afișări
Imaginea articolului Africa de Sud şterge cazierele celor condamnaţi pentru încălcarea restricţiilor COVID 19

Mediafax Foto

Africa de Sud a impus în timpul pandemiei unele dintre cele mai dure restricţii din lume.

Ca urmare, peste 400.000 de cetăţeni au fost arestaţi deoarece nu au respectat restricţiile, potrivit BBC.

Cei care şi-au recunoscut vinovăţia şi au plătit amenzi vor avea cazierul curat, potrivit noii legi.

Pentru a produce efecte, proiectul trebuie să fie aprobat de Consiliul Naţional al Provinciilor şi de preşedintele Cyril Ramaphosa.

Experţii spun că nu există nici o îndoială că proiectul va deveni lege, având în vedere sprijinul larg din partea populaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici