Video Arme furate de un tehnician veterinar, recuperate de poliţişti

Poliţiştii brăileni au reuşit să recupereze trei pistoale neletale cu gaze, sustrase de un tânăr tehnician veterinar de la cei care asigurau paza unităţii în care lucra, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Brăila.

13 afișări

Poliţiştii brăileni au recuperat trei pistoale, furate de un tehnician veterinar de la punctul de lucru al firmei ce asigura paza unităţii avicole în care lucra tânărul. La sfârşitul lunii noiembrie, proprietarul unei firme specializate de pază a reclamat că i-au fost furate trei pistoale neletale cu gaze, dintr-o casetă metalică aflată la un punct de lucru. În noaptea de 12 spre 13 decembrie, poliţiştii au găsit una din arme asupra lui Iulian Cătălin T. (28 de ani), din Brăila.

Cătălin T. a declarat că l-ar fi cumpărat cu 400 de lei de la Marius Mădălin T., domiciliat în localitatea brăileană Oprişeneşti. Poliţiştii au găsit la acesta din urmă şi celelalte două arme şi au aflat că le-a cumpărat, la rândul său, de la Daniel Valentin S. (19 de ani), din Oprişeneşti, angajat ca tehnician veterinar al societăţii de unde au fost sustrase revolverele.

"Profitând de faptul că avea acces la clădirea firmei de pază, a sustras, folosind cheia originală, cele trei arme neletale şi opt cartuşe, pe care i le-a vândut lui Marius Mădălin T. în schimbul sumei de 150 lei", susţine Jenel Şogor.

Daniel Valentin S. s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fiind reţinut pe bază de ordonanţă. În cursul zilei de vineri, va fi prezentat Parchetului Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici