Banii reţinuţi de DNA de la apropiaţi ai lui Becali, depuşi la Banca Transilvania

Banii confiscaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) la Cluj, de la cinci persoane apropiate lui Gigi Becali, au fost depuşi într-un cont la Banca Transivania, au declarat vineri agenţiei MEDIAFAX surse autorizate.

11 afișări
Imaginea articolului Banii reţinuţi de DNA de la apropiaţi ai lui Becali, depuşi la Banca Transilvania

Banii reţinuţi de DNA de la apropiaţi ai lui Becali, depuşi la Banca Transilvania (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit presei centrale, banii au fost depuşi la BNR, dar legea prevede că sumele confiscate de autorităţi sunt depuse în conturi la băncile comerciale.

DNA a ridicat, miercuri seară, dintr-un restaurant din Cluj, cinci persoane care aveau asupra lor bani de la Gigi Becali, despre care există suspiciunea că ar fi urmat să ajungă la jucătorii de la Universitatea Cluj, dacă n-ar fi pierdut meciul cu CFR Cluj.

Potrivit unor surse judiciare, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru dare de mită în legătură cu cele 1,7 milioane de euro găsite asupra celor cinci persoane apropiate acestuia, audiate, miercuri noaptea, la DNA Cluj.

Gigi Becali a fost citat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în legătură cu faptele pentru care s-au declanşat cercetări, au precizat sursele citate.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) confirmă, referindu-se la cazul banilor găsiţi la Cluj asupra unor apropiaţi ai lui Gigi Becali, că a început urmărirea penală faţă de mai multe persoane pentru infracţiuni de corupţie, precizând că nu a reţinut nicio persoană în zilele de 7 sau 8 mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici