Cel mai mare criminal în serie de copii din istoria modernă a Marii Britani şi-a aflat verdictul. Asistenta Lucy Letby, ce a ucis şapte bebeluşi, va sta restul vieţii în spatele gratiilor

Asistenta Lucy Letby, vinovată de uciderea a şapte bebeluşi la spitalul din Chester va sta restul vieţii în închisoare.

1215 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare criminal în serie de copii din istoria modernă a Marii Britani şi-a aflat verdictul. Asistenta Lucy Letby, ce a ucis şapte bebeluşi, va sta restul vieţii în spatele gratiilor

Cel mai mare criminal în serie de copii din istoria modernă a Marii Britani şi-a aflat verdictul. Asistenta Lucy Letby, ce a ucis şapte bebeluşi, va sta restul vieţii în spatele gratiilor

Cel mai mare ucigaş în serie de copii din istoria modernă a Marii Britanii va fi condamnat la închisoare pe viaţă.

Asistenta a fost găsită vinovată de uciderea a şapte bebeluşi şi de încercarea de a ucide alţi şase, ceea ce o face cel mai grav criminal în serie de copii din istoria modernă a Marii Britanii.

Lucy Letby, în vârstă de 33 de ani, a fost declarată vinovată de uciderea "persistentă, calculată şi cu sânge rece" a bebeluşilor prematuri din unitatea în care lucra la spitalul Countess of Chester din nord-vestul Angliei.

Printre victimele sale se numără doi fraţi ucişi la 24 de ore unul după celălalt, un nou-născut care cântărea mai puţin de 1 kg, precum şi o fetiţă născută prematur, ucisă la a patra încercare.

Părinţii îndureraţi au plâns în timp ce verdictul a fost pronunţat.

Părinţii victimelor au declarat că s-a făcut dreptate, dar că nicio condamnare nu va "îndepărta durerea, furia şi suferinţa extremă pe care a trebuit să o trăim".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici