Cererea PDL de judecare a contestaţiei la anularea alegerilor din Vidra înaintea turului II, respinsă

Curtea de Apel Bucureşti a respins, joi, cererea PDL de judecare a contestaţiei privind decizia BEC de anulare a alegerilor din comuna Vidra înaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, care va avea loc duminică.

11 afișări
Imaginea articolului Cererea PDL de judecare a contestaţiei la anularea alegerilor din Vidra înaintea turului II, respinsă

Cererea PDL de judecare a contestaţiei la anularea alegerilor din Vidra înaintea turului II, respinsă (Imagine: Mediafax Foto)

PDL a contestat decizia BEC privind alegerile din Vidra la Curtea de Apel Bucureşti, însă dosarul a fost repartizat în data de 17 iunie, iar reprezentanţii partidului au cerut schimbarea termenului şi judecarea acestei contestaţii până la turul II.

Joi, Curtea de Apel a respins cererea de preschimbare a termenului, urmând ca procesul să înceapă în 17 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici